15

2.7K 76 4
                                    

twee armen komen op me af. Ik probeer te vluchten maar al snel voel ik een harde duw in mijn rug waardoor ik voorover tegen de grond val.

Ik wil schreeuwen maar mijn stem lijkt niet mee te werken.

Wanneer ik weer overeind getrokken word zie ik al snel het grijnzende hoofd van Luke voor mij. Hij lijkt er oprecht van te genieten om mij bang te kunnen maken.

Wanneer ik omlaag kijk zie ik een glinsterend voorwerp in zijn hand. Een mes, het is een mes. Ik probeer nog te vluchten, maar het is al te laat. Hij steekt het mes in mijn onderbuik. Een scherpe mijn gaat door mijn lichaam en met bange ogen kijk ik naar het bloed dat uit de wond vloeit

Mijn ogen schieten open en proberen iets te zien in het duister om me heen. Mijn hart klopt in mijn keel wanneer ik uit bed stap. Mijn hoofd bonkt zo hard dat het me niets zou verbazen wanneer mijn hoofd ineens zou ontploffen.

Ik loop naar de deur toe en trek aan de hendel. Niets. Van angst begin ik te schreeuwen en op de deur te rammen. Mijn ademhaling is gejaagd en het lijkt alsof ik geen adem meer ga krijgen. Hijgend laat ik mezelf op de grond zakken wanneer net de deur open vliegt. Een jongen stapt op me af en uit angst kruip ik achteruit. Mijn hele lichaam trilt en schokt door het tekort aan zuurstof.

"STOP LUKE.' Gil ik bang naar de persoon tegenover me. Hij gaat me vermoorden zoals in mijn droom.

De jongen steekt zijn armen naar me uit en meteen begin ik hard om me heen te slaan. Al snel worden mijn polsen vastgepakt en word ik tegen een warm lichaam aan getrokken. Gek genoeg voel ik me iets ontspannen.

"Rustig ademen. Ik doe je niets." Zegt de jongen met een kalme stem. Het duurt even voordat ik door heb bij wie die stem hoort. Het is Jake die mij vast heeft.

Voorzichtig staat hij op en neemt mij mee overeind. Nu pas heb ik door dat ik gewoon in mijn eigen kamer ben. Ik heb een paniekaanval gehad.

Jake legt me terug en bed en legt de deken over mij heen. Mijn ogen zakken bijna meteen dicht van de vermoeidheid. Ik hoor nog net Jake zijn stem door de kamer.

"Maak je geen zorgen om Luke. Ik zorg er voor dat die klootzak je nooit meer pijn kan doen."

Save MeKde žijí příběhy. Začni objevovat