special episode » suho

2.1K 175 124
                                    

SUHO ÖZEL BÖLÜM (4K ÖZEL ~)

Adım Kim Junmyeon. Suho adını bana Bay Lee verdi. Küçüklüğümden beri kamptaki işlerle ilgilenişim, kendimden küçükleri veya yardıma ihtiyacı olan herhangi birini koruyup kollamamdan dolayı bana 'Koruyucu' manasındaki Suho adını verdi. Bu isim kendi ismimden daha çok hoşuma gitmişti. Bu yüzden o zamandan beri Suho adını kullanıyorum. Poseidon Kulübesinin ve kamptaki tüm melezlerin lideriyim. Bay Lee'nin de sağ koluyum. Her türlü işlerine yardım eder , kamptaki işlerin yürümesini sağlarım. Kamptaki en üst seviyedeki melezlerdenim kısaca. Savunma sanatlarından matematiğe kadar her türlü derslerde de en iyi öğrenciler arasındayım. Kampın 'çiçek çocuğuyum'

Kendimi bildim bileli Bay Lee'ye yardım ediyor ve derslerimi iyi tutmaya çalışıyorum. Kamp dışında hiç bir hayatım olmadı. Dersler dışında hiçbir şeyi tecrübe etmedim. Ta ki Bay Lee'nin bana verdiği göreve dek...

♧♧♧

*Flashback*

"Bay Lee ? Beni çağırtmışsınız" 

"Evet gel Suho. "

Odaya girdikten sonra yavaşça Bay Lee'nin masasına doğru yaklaştım. "Bir sorun mu var?"

"Seninle ilgili bir sorun yok. Zaten hiç bir zaman olmadı. Olmayacağına da eminim. Ama..." 

"Ama?"

Bay Lee tam ağzını açmış bir şeyler diyecekti ki duraksadı. Ardından devam etti "Kehanetle ilgili bildiğin bir şey var mı?

Istemsizce gözlerimi büyüttüm bu soru karşısında.

"Kehanet mi ne kehaneti? " diye sordum.

"Nymeria ile ilgili bir kehanet. Kamptaki çoğu kişi bunu bilir"

"Ah şey evet.. duymuştum"

"Güzel. Senden istediğim şey... Seul'de bir melez var. Kendisi melez olduğunu bilmiyor. Senden onu buraya getirmeni istiyorum"

"Peki ama bunun kehanetle ne ilgisi var?"

Bay Lee bir iç çekti. "Bunu herkese söylememem gerekiyor ama sen herkes değilsin. Sana güvenebileceğimi biliyorum. Bu kızın... kehanette geçen kız olduğunu düşünüyoruz"

"Düşünüyoruz derken?"

"Ben ve.. Bazı... Bazı yaratıklar"

"Yaratıklar mı?!"

"Evet.. Ama şuan için sadece iyi huylu yaratıklar. Dua edelim de kötü yaratıklar bunun farkına varmasın.. Biliyorsun yaratıklar kimin melez olup olmadığını anlayabilir. Ve uzun zamandır bir Athena melezini kimse etrafta görmedi. Bu kehanetten dolayı tüm Athena melezlerinin tehlikede olduğunu biliyorsundur. Eğer melez olduğunun farkında olmayan, savunmasız bir kızı öğrenirlerse..." Bay Lee bir an duraksadı. "Bu hiç iyi olmaz Suho. Daha önce Athena melezlerinin başına gelenleri bilseydin... " Bay Lee yine duraksadı.

Yutkundum. Daha önce Athena melezlerinin başına gelen korkunç şeyler duymuştum ancak... bunları bir çeşit kamptaki uydurma korku hikayelerinden biri sanıyordum. Gerçek olabileceği aklımın ucundan geçmemişti.

Bay Lee "Neyse boşver. dediğim gibi o kızı buraya getirmeni istiyorum." dedikten sonra masanın üzerindeki bir kağıdı uzattı. "Bu adrese gidip Shin Hyejeong isimli kızı bul. Yanına giderken birini de alabilirsin. Dikkatli ol"

"P-peki.." diyebildim sadece. Oturduğum yerden kalkıp kapıya doğru ilerliyordum ki Bay Lee "Bunları da al" diyerek bana bir şey fırlattı. Avucumu açtığımda bunun arabasının anahtarları olduğunu anladım. Sorar gözlerle Bay Lee'ya baktım.

Melez ϟ KampıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin