special episode » sehun [pt.1]

1.7K 154 111
                                    

Wuhuu 15K olduk ♥ 15K'nın üzerine özel bölüm iyi gider diye düşündüm. Malum Sehun da hikayeye katıldı özel bölümü onun adına yapayım dedim. Bu bölümde Sehun'un kamptan ayrılma sebebini vs. öğreneceksiniz. Bu özel bölümün devamı gelecek. Sehun'un anlatılacak hikayesi biraz daha var. Yani, Sehun'u bekleyenler o beklemenin karşılığını alacaksınız. :D Henüz çok göremediğimiz yan karakterlere de bknz: Kai, Tao, Seolhyun, Yuna, Luhan vs.  özel bölüm gelecek. Hepsinin bir hikayesi var. Hepsini öğreneceğiz mümkün olursa. 

| SEHUN ÖZEL BÖLÜM | (15K ÖZEL♥)

 Benim adım Sehun. Ismimin anlamı "dünyaya değerli bir şekilde hizmet eden" demek. Doğrusu ismimin anlamının ileride benim durumumu bu kadar iyi özetleyeceğini hiç düşünmemiştim...

Rüzgar Tanrısı Aiolos'un meleziyim. Buradan tahmin edersiniz ki özel gücüm rüzgar kontrolü. 

Byun Baekhyun ile anne tarafından kuzeniz. Yani kuzenmişiz. Bunu sonradan Bay Lee'den öğrendik. Öğrenmeden önce bile kardeş kadar yakındık zaten. Gerçek kan bağımızın olup olmaması bir şeyi değiştirmedi. Ikimizde kampta büyüdük ve her anımızı birlikte geçirdik. Küçükken kampın iki yaramazı olarak bilinirdik. Şey aslında bu büyüyünce de pek değişmedi. Hala eskisi gibiyiz. Kampın en eğlenceli ve en yaramazları ~ Evet bu biziz. 2 kuzen.

Ancak bu yakınlığımız benim kamptan ayrılmamla sekteye uğradı.

♧♧♧

(1 yıl önce)

"Hey çocuklar duydunuz mu?"

Baekhyun koşmaktan nefes nefese kalmıştı.

"Yine peşine bir köpek mi takıldı da böyle koşturdun?" diye sırıttım yemeğimi ağzıma atarken.

"Ha-ha. Çok komik." diye suratını ekşitti. 9 yaşındayken köpekler tarafından kovalandığı günle ilgili şaka yapmaktan asla bıkmayacağım. Az daha altına ediyordu ve suratı kıpkırmızı olmuştu. O kadar komikti ki, yıllar geçmesine rağmen hala o halini unutamıyordum.

Baekhyun yeniden heyecanla anlatmaya başladı "Bugün çekiliş var."

"Görev çekilişi." diye beni aydınlattı Suho.

"Oh... Zamanı gelmiş miydi..."

Bu görev işiyle o kadar ilgilenmiyordum ki etrafımdaki herkes bu konudan bahsedip çekilişe gün sayarken ben kendi işime bakıyordum.

"Evet geldi. Bay Lee akşam herkesin kamp merkezinde olmasını istedi." dedi Suho ciddi bir şekilde.

"Bu sene kim çıkar dersiniz?" diye sordu Baekhyun.

"Umarım Kai ya da Tao olur. Ikisini de bu kampta görmeye katlanamıyorum." dedim.

Baekhyun başını salladı. "Aynen." Ardından Suho'ya döndü. "Sence? Sen kimin gitmesini isterdin Suho?"

"Bilmem ki düşünmedim." 

"Ah hadi ama kimi kandırıyorsun? Kimin gitmesini istediğini biliyoruz." dedim sırıtarak.

"Tamaam." diye iç çekti. "Eğer ben gidemezsem soğuk nevale Kris gitse iyi olur diye düşünüyorum."

Biliyordum! Suho kamptaki herkesi sevebilirdi, hatta Kai ve Tao'yu bile. Ancak Kris'i değil. Kris ile çocukluktan beri aralarında bir anlaşmazlık vardı. Hatta küçükken bir ara kavga ettiklerini çok iyi hatırlıyorum ama sebebini hatırlamıyorum. Herhalde oyuncak kavgası falandır? Öyle bir şey işte, dediğim gibi hatırlamıyorum.

Melez ϟ KampıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin