Monarch - Bölüm 122 - Geçmiş Günler , Yeni Hayatlar

1.5K 111 17
                                    

Müzik -

Monarchın Orjinal Müziğidir gençler :)

- Müzik


Monarch , derin bir nefes aldı ve düşüncesiyle birlikte yemyeşil bir alana ışınlandı.

Etrafta hiç bir şey yoktu ve oldukça düzlüktü.Bu nedenle Monarch gülümsedi ve elini havaya kaldırdıktan sonra düşünmeye başladı.


Monarchın düşüncesi ellerinden doğruca havaya doğru çıktı.Sonrasında ise havada yeşil bir enerji haline geldi.Monarch a göre bu oluşturduğu hayatın başlangıcı olacaktı.Bu nedenle önemli bir şey di.


Monarch oluşturduğu enerjiye doğru baktı ve enerjisinden küçük bir parçayı aktarmaya başladı.Kanunda kendisine söylenen ve verilen bilgi bu şekildeydi.Yapması gereken tek şey enerjiyi odaklamak ve sonunda bir şekil oluşturmaktı.


Oluşturduğu enerji kanunun ihtiyaçlarına göre var olan varlığa ruh görevi görecekti.Bu ruh doğrudan Monarch a bağlı kalacaktı.Tabi eğer Monarch isterse özgür de bırakabilirdi.Monarch sonrasında 2 metrelik bir cisim oluşturdu.

Cismin rengi insan ten rengine benziyordu.Kısa bir ayarlamalar ile Monarch tek fakat büyük bir gözü insansı cismin kafa bölgesinin yüz kısmına koydu.Sonrasında ağız , burun ve gerekli parçaçıkları ayarlardı.

Bacak ve kol kısımlarındakı kas ve görünüm kısmını da hallettikten sonra tamamen bir model insan şekline dönmüştü.

Tek farklılığı ise gözünün büyük olmasıydı.

Monarch gülümsedi ve elini hafifçe yarattırdığı cisme dokundurdu.Sonrasında ise bir kaç şey fısıldadı.Monarchın fısıldamasıyla birlikte yeşil enerji doğrudan cismi kapladı ve cisim bir yepyeşil olan büyük gözünü açıp Monarcha bakmaya başladı.Monarch düşüncelerini okuyabiliyor du ve oluşturduğu hayattan kendisine , gelen büyük bir bağlılık hissediyordu.Bir kaç dakika sonra Monarch aynı şekilde 100 farklı yeni tür ünü oluşturmaya başladı.Bu tür e verdiği isim ise«Monkin olarak geçiyordu.Anlamı Monarchın soyundan gelen demekti»Monarch 100 tane oluşturduğunda 50 tanesini kadın 50 tanesini erkek yapmıştı.Her biri en azından 20.Seviye bir savaşçı kadar güçlüydüler.Etraf oldukça genişti ve Monarchın geldiği bölge Zephir dünyasında bulunan yalnız başına bir adaydı ve bütün mevsimleri barındırıyordu.Bu nedenle Monarch gülümsedikten sonra havaya yükseldi ve kendisine bakan zeki ve tek gözlü canlılara konuşmaya başladı.«Sizi ben yarattım , yaratıcınız benim , Bunu unutmayın ve benim şanımı gidebildiğiniz her yerde kendizini ve beni yücelttin , adaletli ve hoşgörülü olun.Çünkü siz benim varlıklarım benim yarattıklarım olan Monkinsiniz»Monarchın sözleri ile etrafı dağıtan büyük bir enerji patlaması olmuştu.Bütün 100 Monkin Irkından kadın ve erkeklerin hepsinin enerjilerinde pir patlama oluşmuştu.O sırada Djin Monarch ile konuşmaya başladı.


«Yaratılış Kanunun Sırrı gerçekleştirildi»«Oluşturulmuş hayat , 5 seviye daha kazandı»


Monarch bir kaşını kaldırdı ve Djine Yaratılıs Kanunun sırrının ne olduğunu sordu.Aldığı cevap ise oluşturduğu hayata bir robottan farklı olarak amaç ve insan gibi duygular katmak olduğunu öğrendi.Monarch gülümsedi ve anlamışcasına kafasını salladı ve kendisine bakan 25.Seviye 100 farklı oluşturduğu canlılara baktı.Bu canlılar evrende bile seke seke gezebilecek güce sahiptirlerdi.Monarch sonrasında kafasını iki yana salladı ve bir kez daha elini salladıktan sonra bir toz bulutu misali ortadan kayboldu.--Monarchın gitmesiyle birlikte oluşturduğu her biri 2 metre boyunda olan 50 kadın ve 50 erkek cinsiyetinde olan varlıklar gelişmeye ve kendilerine ait bir imparatorluk kurmaya başladılar.Sadece bununla kalmayıp hızlı bir şekilde üremeye başladılar.


Monarch hızlı bir şekilde eski geldiği yerlerden biri olan bir bölgeye gelmişti.Şu anda bulunduğu yer Zephir in sarayıydı.


Monarch saraydan içeri girdi.Doğal olarak pek değişiklik yoktu fakat sarayın önceki koltuğunda oturan kişiyi gördüğünde gülümsemeden edemedi.


Gördüğü kişi doğal olarak Zephirdi ve garip bir şekilde 40.Seviyeye kadar düşmüştü.Monarch ın geldidiğini fark eden Zephire gülümsedi ve hafifçe ayağa kalktıktan sonra Monarchın seviyesini gördüğünde gözlerini açtı ve hafifçe gülümsedi.


«Sadece 10.000 yıl gibi bir süre içerisinde 25 26.seviyeden beni geçmiş oldun :)»


Zephir hiç bir şey demesine gerek olmadığını biliyordu.Bu nedenle kafasını iki yana salladı ve Monarch ile küçük bir sohbetten sonra , yollarını ayırdılar.


Monarch bir çok konu hakkında bir şeyler öğrendi fakat 10.000 yıl içinde çok şey değişmişti.Öncesinde saldıran Yıldız Ruhu , yok edilmişti ve adını bile hatırlayamadığı diğer ırklar ile işbirliği yapan organizasyon yok edilmişti.


Monarch masmavi bir yıldızın yanında duruyordu.Havada sabit bir şekilde durarak kendini sorguluyor ve ne yapması gerektiğini düşünüyordu.İlerleyebilir ve başka bir düşünce sisteminin içine girebilirdi.Yada normal insanların dünyasına gidip tanrıcılık oynayabilirdi.


Monarch kısa bir süre sonra bir süre bu çalışmalara ara vermesinin gerekli olduğunu düşündü.Bu nedenle galaksiler arasında normal büyülü fakat kontrol edilmeyen bir gezegen arayışına girdi.Kısa bir süre sonra istediği gibi bir gezegeni bulmuştu.«Biraz rahatlasam ve normal insanlar ile günlük zamanlar geçirip onlar ile uğraşşam hiç de fena olmaz aslında»

Monarch - Berat DemirciHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin