Monarch - 95 Watpadd / 93 WorPress (Monarch Awaken)

2.7K 163 17
                                    

Yaşlı adam Uzay Ahtapotu ile savaştığı sırada gemide bir canlı varlığın yok olmaya yüz tuttuğunu öğrenmişti.

"Olamaz yoksa o genç ölüyor mu"

Yaşlı adam ciddi bir yüz ifadesi aldı ve kendi kendine konuştu.

"Bu işi hızlı bitirmeliyim"

Yaşlı adam Ahtapotun etrafında uçarak dokunaçların kendisine vurmasını engelledi.Her ne kadar 52.Seviye olsada karşıdaki bir 51.Seviye varlıkdı doğal bir şekilde gelişen varlıklar insanlardan daha güçlü olurlardı.İnsan ırkları doğuştan güçsüz olarak doğarken.Yıldız Ahtapotu doğduğu andan itibaren 30.Seviyede olurdu.Bu diğer ırklarla insanın arasındaki farkdı.

"Gel bakalım babana"

Yaşlı adam ellerini açtıktan sonra ışıktan oluşan kılıçları yok etti.Sonrasında etraftan oldukça fazla enerji toplamaya başladı.

Ahtapot yaşlı adamın yüksek miktarda enerji topladığını gördüğünde

"Bu iyi değil"

Diye tepki verdi.Sonuçta ahtapot ciddi anlamda yüksek bir seviyeydi.Karşısındakinin ne yapmaya çalıştığını anlaması pek de uzun sürmezdi."En güçlü büyülerinden kullanacak".Ahtapotun içinden geçen bunlardı.

Yaşlı adam hem enerji topluyor hemde kendisine doğru boş uzayda saldıran dokunaçlardan kaçıyordu.Dokunaçların hızı ışık hızına yakın bir sevideydi.Işık hızında olduğunuzda normalde zaman durur.Fakat siz haricinde başka biri daha ışık hızında olursa.Normal bir hayattan farkı kalmaz.Işık hızında olmak sadece normal insanlar için zamanın durmasıdır.Büyük Yıldız Savaşçıları ve Büyücüleri için normal bir şekilde yürümekten farkı yoktu.

Yaşlı adam sonunda büyüsünün hazır olduğunu gördükten sonra ellerini birleştirdi.

Ahtapot saldırmayı bıraktı ve dokunaçlarından bir kaçını uzaya bıraktı.Sonrasında adamdan önce garip ses çıkardı.

"Octohive"

Garip kelimelerin ağzından çıkmasından sonra dokunaçlarından tamamiyle kendisine benzeyen küçük boyutlarda ortalama 30 60 metre boyutlarında varlıklar çıkmaya başladı.Varlıkların her biri 25.Sevideydi.Bu varlıklar birlikte yaşlı adama doğru saldırmışlardı.Yıldız Ahtapotu bunun adama karşı herhangi bir etkisi olmayacağını biliyordu amacı dikkati bozmak ve kafa dağıtmaktı.Bu sayede adamın yaptığı güçlü büyü engellenmiş olucak ve kendini koruyabilecekti.

"Hahahahaha"

Yaşlı adam bir anda gülmeye başladı ve konuştu.

"Çok geç seni iğrenç varlık"

Yaşlı adamın durduk yere neden kendisine güldüğünü ve arkasında bir noktayı işaret ettiğini anlamıyordu.Sonrasında arkasına bakmak için bir göz oluşturdu ve arkasını gördüğünde ne yapacağını bilmiyor bir duruma gelmesi hiç de uzun sürmedi.

Ahtapotun arkasında ortalama 1000 km büyüklüğünde yıldıza benzeyen bir şey vardı.Bembeyaz parlayan bu geoid cisim tamamiyle korkumsu bir şeydi.Ahtapot arkasındaki cismin tehlikeli bir vaziyette olduğunu görmüştü.Büyük ihtimalle kaçma şansı yoktu bu nedenle yapabileceği tek şey hızlı bir şekilde kendini korumaya almıştı.Ruhu kaldığı sürece tekrardan her şeye başlayabilirdi.

"Tentacle Shield"

Bir anda ahtapotun vücüdünden sürekli dokunaç oluşmaya başladı ve bu dokunaçlar ahtapotun vücüdünü sarmaya başladı.1 milyardan fazla dokunaç ahtapotun vücüdünü sardığında ortalama 20 km ek bir tabaka oluşuşmuştu.Ciddi anlamda yüksek bir defans kabiliyetiydi.

Monarch - Berat DemirciHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin