Monarch - Bölüm 92 /Para Kazanmak / UVC

4.3K 216 20
                                    

Monarch zorla transit olduğunu idda eden kadın tarafından portaldan geçirildi.Portalın içinde kırmızı ve pembeyle karışık normal bir oda vardı.Odada 2 kişilik yatak ve klasik eşyalardan farklı şeyler yoktu.Monarch yanındakı gence baktı ne yapacağını bilmiyordu.Aklından bir an savaşmak bile geçmişti o sırada.Genç Monarcha doğru baktı ve bir büyü uyguladı.

"Dönüşüm"

Gencin sözlerinden sonra bir anda saçları uzamaya başladı.Saçları beline kadar uzamaya devam ettikten sonra durmuştu.Saçının rengi okyanusların altındaki mercanlar gibi kırmızıyıdı.Sonrasında ise gözleri masmavi bir rengi aldı aynı zamanda vücüdüda değişiklik geçirmiş tam bir prenses kıvamında güzelliğe gelmişti.

"Gerçekten bir Transit değilim sadece normal bir kızım"

Bir anda soyunan kız Monarcha ince bir ses tonuyla konuştuktan sonra dudaklarına hafif öpücükler ve kondurdu ve Monarchı soydu.Monarch artık tamamiyle rahattı ikisi birlikte yatağa girdikten sonra odayı iki cinsin rahatlama sesleri inletti.

"Bir transit değilsen neden öyle bir şeye dönüştün"

Monarch kendisine uzanan kırmızı saçlı kıza hafif bir şekilde gülerek sormuştu.

Kız Monarchın sorusu üzerine biraz düşünmeye başladı.Sonrasında ise konuştu.

"Aslında adım İlem Redus başka bir aileyle olan savaşımızdan dolayı kimlik değiştirmek zorundaydım"

"İlem Redus demek"

Monarch yattığı kızın başka bir aileyle savaşta olduğunu duyduktan sonra ismi tekrar etme bahanesi ile Djin e sormuştu.Djin hızlı bir şekilde araştırma yaptıktan sonra Monarchın kafasına bilgileri aktardı.

"Savaştığınız aile Leoil Ailesi mi ?"

Monarch sanki bilmiyormuş.Tahmin yapmaya çalışıyormuş gibi sordu.

İlem Monarchın doğru tahmin ettiğini farketteğinde Monarchın göğsünden kalktı ve Monarcha doğru bakmaya başladı.Monarch ne zaman İlemi izlemeye başlasa aşağıda bir hareketlilik olmasına engel olamıyordu.

"Bunu nerden bildin ?"

"Tahmin"

Monarch tahmin etmiş gibi bir ifade takındı.Sonuçta Djin e sorduğunu söylemesi pek de iyi olmazdı.

İlem sonrasında Monarchın üstüne çıktı ve ikili tekrardan yapmaya başladılar.

Monarch ve İlem bir süre sonra son portal odasından çıkmışlardı.Her zamanki yerde Alesinderi bekledikleri sırada artık İlem eski haline dönüşmemişti.Sadece saçlarının rengini değiştirmişti.Bu onun güzelliğinden bir şey kaybetmemişti.

Monarch İleme baktığında oldukça güzel hissetmeye başlıyordu.Bunun nedeni yaşadıkları ilişkiden dolayı değildi.Sanki Monarch İleme baktığında garip şeyler hissediyordu.Bunun nedenini tam olarak bilmiyordu.Monarch ve diğer katılımcılar bir süre daha beklediklerinde sonunda Alesinder gözükmüştü.

"Buradaki bütün katılımcılar artık Universitenin bir öğrencisidir.Yarın bulunduğunuz yere tekrar gelin.Gitmeden önce kimliklerinizi bana gelip kaydettirin"

Monarch toplam 3 çiftin kazandığını görmüştü.Gerçekten alım azdı fakat bu beklenilen bir şeydi.Monarch Alesinderin yanına İlim ile birlikte gittikten sonra kayıt oldu.Kendisine verilen bir yüzüğün içinde belgemsi bir tablet vardı.Giriş için bu tableti göstermenin yeterli olacağını söylemişti.Monarch bir öğrenci sıfatıyla okula girmiş olsada 3 Yıldızlı bir mimar olduğundan dolayı farklı bir şekilde muamale göreceği kesindi.

Monarch İlemin iletişim kodunu aldıktan sonra uzay mekiğine binmek istemişti.Gezmek istediği bazı gezegenler vardı.Ayrıca para kazanmaya ihtiyacı vardı.Bu nedenle Djinle konuşmaya başladı.

"Djin şimdi bana Galatirne de araştırma yapmanı istiyorum"

Monarchın öğrendiği bilgilere göre eski dünyasındaki internetin ciddi bir şekilde gelişmiş versiyonu olan Galatirne kendisine bir çok fırsat açan bir firmaydı.Bu nedenle Galatirne de araştırmalar yapmaya başladı.İlk öğrendiği şey ise bir banka hesabı açmak olmuştu.Bu hesabı açmak için gitmesi gereken yerin Lodernianın yakınlarında Olan Algernia olduğunu duymuştu.Bu gezegen tamamiyle çölden oluşan bir gezegen olduğundan tamamiyle bir çok organizasyon tarafından öğütülmüş ve sömürülmüş bir yerdi.

Fakat Monarchın banka açmasının en hızlı yolu buydu.Bu nedenle Monarch uzay gemisinde adresi bulduktan Sonra Djine emir verdi.

– 2 Saat Sonra –

Monarch tamamiyle sapsarı bir gezegenin ekranında olduğunu görmüştü.Bu gezegen Algerniaydı.Bir süre gezegeni uzay gemisinden izledikten sonra kafasını sallayıp Djine girmek için izin alma işlemlerini halletmesi gerektiğini söyledi.Djin hızlı bir şekilde Void Orderi kullanarak Monarchın bir boyuta olduğunu belirttikten sonra gemiyi gezegenin iniş yerine indirmeye başladı.Monarch camından etrafa baktığı sırada ağaçların yerine 100 metreyi aşan boyutta kaktüslerin olduğunu uzaklarda ise çöl fırtınalarını ciddi bir şekilde etrafa hasar verdiğini görmüştü.

Monarch indiği yerdeki teknolojik yapıların tamamiyle kum sarısı rengine boyanmış olduğu aynı zamanda Djin tarafından Atemium denilen S2 seviye metalden yapılmıştı.Monarch uzay gemisini hangara bıraktıktan sonra çöl şehirlerinden birine girdi ve etrafta bankayı aramaya başladı.Ortalama 20 GS si kalan Monarchın gerçekten işe ihtiyacı vardı.

Yıldız Savaşçıları ve Büyücüleri sahip oldukları enerjiden dolayı tanrısal varlıklardı yemek su uyumak gibi ihtiyaçlara gerek duymazlardı.Fakat bu onlar için yinede bir eğlenceydi.Monarch en son ne zaman yemek yediğini hatırlamıyordu.Bunun nedeni ise açlık hissetmiyor oluşuydu.Bir süre etrafta gezindikten sonra yaşlı sapsarı bir ten rengine sahip olan adama UVC Bank aldı bütün galaksilerin yıldızların ve her türlü boyutun kullandığı evrensel bankanın şubesini sordu.

Adam ona büyük sarı 300 metre boylarında 50 metre genişliğinde bir yeri işaret etti.Monarch adama teşekkür ettikten sonra büyük yapıya doğru gitmeye başlamıştı.Yapının camları garip bir şekilde dizayn edilmişti.Bunun nedeninin kum fırtınalarının görüşü bozultmamasından dolayı olduğunu düşünmüştü.

Bir süre daha ilerledikten sonra sonunda binaya ulaşan Monarch kapıdan içeriye girdi ve resepsiyonistin yanına gitti ve konuşmaya başladı.

"Merhabalar bir banka hesabı açtırmak istiyordum"

"Kimlik Kodunuzu gösteren bir şeyler alabilirmiyim"

Monarch bu durumda Zephire tarafından Void Orderi göstermesinin yeterli olacağını duymuştu.Bu nedenle Void Orderi karşısındakı kıza gösterdi.Kız yarım saniye içinde Monarchın kodunu ezberledi önündeki bilgisayara benzeyen bir alete yazdı.

"Hesabınızın adını seçin"

"Mon-6234"

"Hesabınızın ismi Mon-6234 olarak kayıtlanıyor son olarak elini önünüzdeki yere koyarmısınız"

Monarch kızın gösterdiği şekilde bir el işareti olan yere elini koydu.Bu şekilde ruhunun bir iz örneği alınmıştı.Bu güvenlik nedeniyle yapılan bir süreçti.

"Buyrun"

Resepsiyonist kız sonrasında Monarchın eline bir kart verdi.Kartın ismi dışında sağ üstte UVC yazmasından başka bir şey yoktu.

"Bu kartın içine para eklemek istediğinizde yapmanız gereken tek şey düşünmek.Sonrasında sahip olduğunuz para birimleri ST GS GST bu şekilde eklenicektir.Galatirneyi ve Uzay Marketinden alışveriş yapabilirsiniz ayrıca.Faizlendirme için ise bankamıza koyduğunuz paranın 10.000 GST nin üzerinde olması gerekiyor"

Kız bir süre daha Monarcha bilgi verdikten sonra Monarch gemisine geri döndü ve konuştu.

"Djin iş için bir şeyler ara"

Monarch - Berat DemirciHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin