Ruthlen Prensi

5.2K 473 9
                                    

Suelrin şaşkınlıkla yukarıya doğru baktı ve beyaz tüyleri olan görenlerin içine rahatlık ve temizlik hissi veren bir kartal gördü.Kartal normal kartallar gibi değildi.Normal Kartallara göre oldukça büyüktü 3 metre olan kanat genişliği 1.5 metre büyüklüğünde gagası vardı.Büyük ihtimalle Kalfa Seviyesindeydi.

Suelrin kartalı incelemeye başladığında üstünde 2 kişinin olduğunu gördü.Monarch ise o sırada kartalı inceliyor ve pek ilgilenmemiş bir tavır sergiliyordu.Suelrin çoktan Ustasının bu tavırlarına alışmıştı.Bu dünyada onu gerçekten heyecanlandıran hiç bir şey varmı diye merak etmeye başlamıştı.

"Prens Artion aşağıda bir kız ve  genç bir erkek var ne yapmamızı istersiniz"

Prens Artion Ruthlen Ailesinin en büyük oğlu ve en güçlü olanıydı.1.80 civarında boy lekesiz bir yüz ile karanlığı andıran siyah saçları vardı.Giydiği Kırmızı rengi ceket benzeri kıyafetin içinden çok aşırı derece hacimli olmayan ama çalıştırılmış olduğu belli olan kaslarının bir kısmı belli oluyordu.

"Yanındaki kız oldukça güzel ama çocuk hiç ilgi çekici değil"

Artion aslında oldukça sakin bir kişiliğe sahipti.Sakin kişiliğinin arkasında yatan düşüncelerini kimse tahmin edemediği için Babasına politik konularda oldukça yardım ve fikir tavsiyesinde bulunurdu.

Artion arkasını döndü ve adamına Kristol ailesinin sınırları içerisinde olan Utkul şehrine varma zamanını sordu.

Asker haritaya doğru bakış attı ve kartalın hızıyla 1 saat içerisinde varmanın pek de zor olmadığını söyledi.Artion askerin cevabını duyduktan sonra kafasını salladı.

Babamın söylediğine göre en az 6 saat içinde ulaşmam gerekiyor.1 saat içerisinde varacak olursam biraz onların kim olduğunu veya konuşmamda sakıncalı olacağindan endişelenmeme gerek yok.

Artion arkasındaki askere kafasıyla işaret etti ve Suelrin ve Monarchın olduğu yere doğru inmek istediğini belli etti.Asker eğitimli olduğu için Efendisinin dediğini anladı ve Kartalın üzerinde olan işarete dokunup Kartalı Monarche ve Suelrinin yanına doğru indirmeye başladı.

Monarch ve Suelrin Kartalın kendilerine doğru farkettiğini görmüş olsalarda endişelenmemişlerdi.Endişelenmeleri gereken bir neden yoktu çünkü Kartalın Beyaz Tüylerinin üstündeki sembolü gören tecrübeli bir aristokrat kızı olan Suelrin Blue Çoktan Kartalın Ruhtlen ailesine bağlı olduğundan bahsetmişti.Monarch her zamanki gibi umursamaz tavırıyla kafasıyla bir kaç kez onaylamıştı.

Artion yukardan gördüğü kızı tekrar görünce şaşkına uğramıştı Blue Ailesinin ve Ruthlen Ailesinin arası çok iyi sayılmasa bile iyi sayılabilirdi.Yanındaki çoçuğa doğru baktı ve ondan bir şey hissetmediği için onu normal kendini geliştiremeyen insanlardan sandı.

"Prenses Suelrin sizi burda görmek şaşırtıcı sakıncası yoksa ne için burada olduğunu sorabilirmiyim"

Suelrinde aynı şekiled Artionu tanımıştı aslına bakarsanız Artiona karşı iyi düşünceler besliyordu.Belki onunla bir ilişki içinde bile olabilirdi ama hem Monarchın ortaya çıkışı ve ayrıça Kristol Ailesinin kızıyla evlenme haberini duyan Suelrin biraz da olsa üzülmüştü ama bu konuya pek takılmamıştı nazik bir şekilde cevap verdi.

"Ustamla beraber bir yolculuğa çıktık ayrıca evlendiğinizi duydum sizi kutluyorum"

Suelrin son sözünü biraz garip bir şekilde söylemişti.Her zaman sakin olan ve siyasi zekası çok yüksek olan Artionun sezgilerinden böyle bir şeyin kaçması oldukça zordu.Artionun yüzü sade bir gülümseme almıştı gülümsemesi sanki başka şansım yok der gibiydi.Monarch ise o sırada kimseye ilgi göstermeyip eski modern bilgileri bu dünyada büyü ve ruh tekniklerinde kullanmaya çalışıyordu.Ayrıca Modern dünya da pek düşünülmemiş gibi gözüksede Ruh üzerine oldukça araştırmalar yapılmıştı.Bunların arasında en çok bilinenin ve Monarchenin en iyi bildiği konu Astral Seyahatti eski dünyada Astral seyahat belli derecelerde yapılıyorken bu Ruhların gözlere gözükebildiği savaşlarda kullanıldiği dünyada ne işlere yarardı acaba diya düşünmeden kendini edemedi.

Monarch Suelrin ve Artiona doğru baktı sanki küçük çocukların konuşmasını izliyormuş gibi kafasını elden ne gelir gülüşüyle yanlara doğru salladı.Monarchın aşka ayıracak zamanı pek yoktu hala intikamını almak zorundaydı aslına bakarsanız bu konu kafasını oldukça kurcalıyordu şu anda sahip olduğu gücüyle elini sallamasıyla klanın işini bitirmesi bir olurdu.Aklında başka düşünceleri olan Monarch bu konulara şimdilik ara vermeyi düşündü.Monarchin Güç seviyelerinde bildiği diğer şey ise kendisi için pek geçerli olmasda en her seviye 10 a ayrılıyordu Acemi 1.seviye biri Kalfa(önceki adlarıyla başka kullanışmış olabilir)olmak için kendini Acemi 9.seviyeye doğru geliştirip bir aydınlanmayla Kalfa seviyesine geçiş yapmalıydı.Her seviyenin güç dengeleri açısından oldukça farklı bir anlayışı vardı.

Şu anki İmparator bile en fazla 3.seviye Eşşsiz di Cleron ise 2.Seviye eşsizidi

Monarch Artion ve Suelrin konuşmasından sıkılıp Suelrine doğru dönüp artık gitmeleri gerektiğini söyledi.

"Suelrin artık gitmeliyiz uzun bir yolumuz var"

Artion o sırada biraz gıcık olmuş olsada bir şey yapmadı.Artion pek dikkat etmemiş gibi görünsede Suelrin bu gencin kendi ustası olduğunu söylediğini farketmişti.Artion diğer şımartılmış çocuklardan farklı olarak yanlış hareketler yapmaktan kaçınmayı iyi bilirdi.

"Suelrin istersen benimle beraber gel Tanıdığım çok iyi bir su büyücüsü var eğer seni tavsiye edersem eminim ki seni öğrencisi olarak alıcaktır"

Suelrin içinden gülmeye başladı.Monarchdan daha iyi ustamı siz gerçekten kafayı mı yediniz Suelrin Monarche doğru bakış attı ve onunda gülümsediğini ve kafasıyla onayladığını gördü.Suelrin bunun anlamını biliyordu Rol yapmaya devam etti.

Suelrin tekrar Artion a dönüp aklında olan soruyu sordu

"Ah gerçektenmi Prens Artion bu ustanın ismini öğrenmemde sakınca var mı"

Artion Suelrinin konuyla ilgilendiğini farkettiğinde oldukça mutlu içten içe güldü.Gögüslerini şişirdi ve onurlu ve heybetli bir şekilde cevap verdi.

"Seni tavsiye edeceğim usta Siegnas Kltun kendisini duyduğuna emin ederim Mükemmel Usta seviyesinde 8 seviyesede 1 2 yıla kalmaz Eşsiz seviyesine ulaşmasında hiç sakınca görmüyorum"

Suelrin ve Monarch tavsiye edeceği ustanın isimini duyduktan sonra kendilerini durdurmayaıp sesli bir şekilde gülmeye başladılar.O sırada Artion ise garip duygular içerisindeydi neden gülüyorlardı.Sevinçten mi gülüyorlardı ama Suelrin sevinçten gülüyorsa bile Diğeri neden gülüyordu.Gülmeleri bittiğinde sinirli bir yüz ifadesi alan Artion Suelrin ve Monarche doğru baktı ve dedi

"Neden gülüyorsunuz bu kadar komik olan şey nedir"

Suelrin tam ağzını açacak iken Monarch onu durdurdu 

"Gülmemizin nedeni çok basit Siegnas benim ellerimde öldürüldü arkandaki askere sorarsan sana bilgiyi verecektir"

Monarch cevap verdikten sonra Suelrinin elini tuttu ve hızlı bir şekilde ortadan kayboldu.

Geride kalan Ruthlen Prensi ise hala karşı tarafın dediklerine anlam veremiyordu

Monarch - Berat DemirciHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin