Monarch - Bölüm 105 / Monster & Popo ??

2K 159 12
                                    

Monarch Djinin uyarısı üstüne kıza daha dikkatli bakmaya başlamıştı.Fakat bir sorun vardı kızı satan köle satıcısı ve etraftaki insanların konuşmalarına göre karşısındaki kız oldukça nadir bir ırktan geliyordu.Yani bu kızın fiyatı oldukça fazla olmalıydı.Bu nedenle sahip olduğu para büyük ihtimalle son olarak aldığı para ile birlikte 100 ila 200 GS Arasındaydı.Monarch bu konuda üşengeçlik yapıp parasına bakmaya bile yeltenmemişti.Nedeni ise basitti bu kızın 100 veya 200 gs den çok daha fazla krediye satılacağı kesindi.

"İzninizle artık açık arttırma başlatılıyor.Başlama fiyatı 50 GS"

Köle Satıcısı adam eline sesini arttıran bir alet aldı ve açık arttırmayı başladı.Bir çok ırktan canlı ve garip gözüken savaşçı ve büyücüler deliler gibi kızı almaya çalışıyordu.Monarch bu konuda tam olarak bilgili olmadığından dolayı Djine kızın neden değerli olduğunu sormuştu.

"Monarch eğer bu kızı alıp tüketebilirsen seviyen direk olarak 35 e kadar çıkar"

Monarch Djinin kendisine verdiği bilgiyle şaşkına uğramıştı.Monarch eğer ahtapotla savaşını saymaz ise 6 7 ay önce 34.Seviye ye erişmişti.Bunun üstünden yarım yıl geçmesine rağmen 34.Seviye Bölüm 2 ye bile ulaşamamıştı ve Djinin söylediğine göre sadece bu kızı tüketmesiyle beraber 35.Seviyeye ani bir atlayış yapma şansı vardı.Monarch bir süre düşündükten sonra konuşmaya başladı.

"Djin bana şu anda bulunduğum evrenin Ateş Ruhu evresi olduğunu söylemiştin bu şekilde bu evreyi geçmem veya geçmeye çalışmam ne kadar doğru olur"

Djin Monarchın sesini duyduktan sonra makine sesiyle hafif bir kahkaha attı.

"Monarch haklısın sana böyle bir şey söyledim fakat sen hiç ateş kanunu konusunda çalışıyormusun ?"

Djinin dile getirmesiyle Monarch bir anda kafasında şimşekler çaktığını hissetmişti.Djinin söyledikleri çok doğruydu kendisi hiç bir şekilde Ateş Kanununda çalışmıyordu.Bu nedenle Ateş Ruhu 34.Seviye evresinde kalması için hiç bir sebebi yoktu.Monarch kıza doğru bakmaya başlamıştı.Fiyat Çoktan 10 GTS ye kadar fırlamış ve Monarchın alabileceği miktardan çok daha pahalı bir kısma gelmişti.Bu nedenle kendisine yeni fikirler bulması gerektiğini anlamıştı.Bir süre gizemli bakışlarla düşündükten sonra aklına bir fikir gelmişti.

"Eğer Kızı alabilen kişi yeterince güçlü değilse onu öldürüp ondan alabilirim"

Monarch bu düşünceyi beğenmişti.Bunun nedeni ise artık pek de insanı duygulara sahip olmamasından kaynaklanıyordu.Monarch planlar yaptığı sırada üstünde bakışlar sezmişti.Bakışların geldiği tarafa doğru baktığında nedense bakışlar poposuna doğru kayıyordu.Kendisine bakan kişiyi farkettiğinde ise bir anda etrafa yüksek bir sesle bağırdı.

"Popo Kadın !!!!!!!"

"Lanet olsun Monarch etrafta neden bagırıyorsun ki"

Poposuna doğru bakan kız kendisiyle önceden Mimarlar yarışmasında yarışan kızdı.Bu yarışmada güzel bir cinsel ilişki yaşamışlar ve eğlenmişlerdi.Monarchın yüzünde aptalca bir ifade vardı sonuçta poposunu severdi ve kendisinin olmasını isterdi.Monarchın bağırması üzerine etraftaki insanlar Monarcha sinirli ifadelerle bakmaya başlamıştı.

"Seni sapık bir canlının poposuna bakmaya nasıl cürret edersin"

"Hmmph Hemde baktığı kişi bir erkek"

Monarch bir çok kişi tarafından nefret söylemleri ile alınıyordu.Bunun nedeni ise Popo Kadın olarak çağırdığı kız hala erkek formunda olmasından dolayıydı.Bu Monarchı Evrensel Uzay Sözlüğünde İbinolus yapmıştı.Monarch etrafa doğru sinirli bakışlar atmaya başlamıştı ki kendisine doğru 40.Seviye de olan insanları farkedene kadar.Monarch emin di ki henüz 40.Seviye biriyle savaşamazdı.

"Hadi Monarch buradan gidelim"

Popo Kız yanına gelip onu aldı ve uzaklaştırmaya başladı.Kısa bir süre sonra kalabalığın nefretli bakışları arasından ayrılan Monarch ve Popo kız Uzay İstasyonunda han gibi bir yerde oturup konuşmaya başladılar.

"Hey Monarch adımı unutmuş olamazsın değil mi"

Monarch bu soruyla karşılaşmayı beklemiyordu.Bu nedenle rol yapmaktan başka çaresi yoktu.Yüzüne ciddi bir ifade verdi ve konuştu.

"Senin ismini bilmiyorum"

Monarchın Popo Kız olarak seslendiği kız ise Monarchın bu davranışından çok etkilenmişti.Monarcha söylediği durumu yani ismini tamamiyle unutması gerektiğini Monarch hatırlamış ve onu mutlu etmişti.Bu Popo Kızın Monarchtan daha da çok hoşlanmasını sağlamıştı.

"Güzel , Burada ne işin var Monarch ?"

Monarch normal bir surat ifadesi aldı ve konuşmaya başladı.

"Doğal olarak Boyut Dahi Turnuvasına katılmaya geldim.Sen neden buradasın"

Monarchın sorusu üzerine Popo Kız gülümsedi ve konuştu.

"Bana artık Amber de yeni ismim bu.Her ne kadar pek belli etmesemde ben de Kızıl Ay Boyutunun Dahisiyim"

Monarch kafasını salladıktan sonra garip bir canlının kendilerine getirdiği kırmızımsı içeceği içmeye başladı.Monarch ve Amber bir süre konuşmaya daldıkları sırada dışarda bir yerde gizemli kişiler garip konular hakkında konuşuyordu.

"Usta Lotvil dediklerinizi hazırladım"

"Güzel bu turnuva içinde 150 Boyutun dahilerini yok edeceğiz"

"Siz nasıl isterseniz Usta Lotvil"

Siyahlı adam konuşmasını bitirdikten sonra dışarı çıktı ve kendisini sarı oldukça lüks kıyafetler içerisinde bir kişi karşılamıştı.Bu kişi kafasındaki maskeyi çıkardığında tamamiyle bir canavarı andıran bir görüntüye sahipti.Garip bir ses tonuyla konuşmaya başladı.

"Anlaşmaya uyulacak değil mi"

Siyahlı adam canavar gibi varlığa doğru baktı ve konuştu."Bu konuda merak etmenize gerek yok Canavar Irkından Gargan her zaman ki gibi 150 Boyut Dahisi yok edilecek"

Siyahlı adamın cevabı üzerine Gargan adlı canavar ırkından olan yüzünde sayısızca küçük boynuzlar olan aynı zamanda dişleri yüzünden dışarı çıkmış ve oldukça vahşi bir görüntü yaratan canavar hafif bir kahkaha attı.Sonrasında konuşmaya başladı.

"Bu konudan Evren Birliğinin haberi olmaması gerektiğini söylememe gerek yok değil mi"

Sarı adam yüzünde hem ciddi hem de sinsi bir bakışla konuşmuştu.Siyahlı 2 metre boylarında tamamiyle oldukça yakışılı yüze sahip olan 40 yaşlarında gözüken adam ise kafasını salladı ve konuşmaya başladı.

"Eğer bunu Evren birliğine haber verseydik sizden önce biz ya idam edilirdik yada 10 milyon yıl boyunca 5 metrelik bir alan içinde yaşamaya bırakılırdık"

Siyahlı adam elden ne gelirki yüz ifadesi ile konuşmuştu.Kıyafetinin üstünden tablet çıkardı ve okumaya başladı.

 M-Filhten

Merhabalar Siyah anlaşmamız gerektiği gibi devam edecektir.150 Boyut Dahisinin öldürülmesi üzerine 20 GP Bankanıza aktarılacaktır.Herhangi bir sorun olursa bu mesajı silmek için elinizden geleni yapın

Gönderen & Monster Ativel

Siyahlı adam yüzünde bir gülümseme belirdikten sonra büyülerini hazırlamak ortadan kayboldu ve kendi yerine gitmek için hazırlandı.

//Bölümlerin Sayısının artması için ve aynı zamanda bana destek olmak için 

bdnovel.com - www.bdnovel.com sitesine girip reklamlara tıklayabilir veya bir süre orada vakit geçirebilirsiniz.

// Belli bir zamana kadar bölümler burada yayınlanacak sonrasında ise 5 bölüm Wattpad 5 bölüm ise bdnovel.com da yayınlanacaktır //

Monarch - Berat DemirciHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin