Monarch - Bölüm 91 - Ruh Birleşimi x-x-x

4.9K 236 57
                                    

Monarch rahat bir şekilde 5.Kata çıkmış ve hiç zaman kaybetmeden 6.kata çıkmıştı.Şu anda gerçekten rahatsızlık hissediyordu.Katlanabilir bir düzeyde olsada Monarch bu konudan sinirlenmeye başlamıştı.

"Hey Monarch bulunduğun ortam seviyeni arttırmakta oldukça etkili otur ve meditasyon yap toplam zaten 9 saatin var"

"Hmm"

Monarch Djin söylemeden ruhunda etkisi olduğunu farketmişti.Bu nedenle kendine bir köşe bulduktan sonra oturdu ve meditasyon yapmaya başladı.Monarch meditasyon yaptığı sırada baskıyı seviyenin geldiği sistem olan beyine kalbe aktarıyodu.Buradan ise vücüdüna gelen güç oluşuyordu.Seviye sisteminin sahip olduğu ciddi güçten dolayı da kişi büyü ve ciddi kafakarışıklığına neden olan fiziksel bir güce sahip oluyordu.

Monach gözlerini açtı ve etrafınada bakıyordu.Medistasyon yaptığı sırada bulunduğu ortamı da hayal etmesinin kendisine yararlı olacağını düşünüyordu.Etrafı izlediği sırada merdivenlerin bembeyaz bir taştan yapıldığını herhangi bir destek tarafından tutulmadığını gördü.Farklı bir şekilde duvarlar mavi değil kırmızımsı bir renkdeydi.Aynı zamanda Monarchın içeriye girdiği sembolden yerde ve duvarlarda ara ara yazılmıştı.Monarch izledikten sonra gözlerini kapadı ve tekrar çalışmaya başladı.

-Mavi Oda-

Yaşlı adam tekrar candan bir şekilde güldü.

"Seni akıllı hiç zorlanmadığın halde çıkmaya devam etmiyorsun"

Alesinder karşısındaki yaşlı adamın bu şekilde güldüğünü gördüğünde şaşırmıştı.Gargel oldukça yüksek bir seviye insandı.Aynı zamanda Star Builder Universitysinde 1.Sınıf bir Supreme Teacherdı.(En iyi öğretmen & Kesin ve değişmez öğretmen)Gargel diğer öğrenciler tarafından sinirli biri olarak bilinirdi.Bu nedenle kimse ondan yardım istemeye cürret edemezdi.

"Hey Alesinder biraz daha doldur"

Gargel ekrana bakıp gülmeye devam ettiği sırada elindeki 1 metre büyüklüğünde kadehi Alesindere doğru uzattı.Alesinder ise gülümseyip 3 metrelik bir alkol şişesini rahat bir şekilde kaldırıp kadehi doldurdu.

"Bu çocuk hiçte basit değil kaç seviye demiştin Alesinder ?"

"Efendim 32.Seviye fakat biraz daha inceleme yaptığımda gerçek seviyesinin bu olmadığını farkettim yinede gerçek seviyesini anlayamıyorum"

"Gerçek seviyesi 26/Elemental)"

Gargel ciddi ve yüzünde gülümsemeli bir şekilde konuştu.Alesinder ise Monarchın 24.Seviye olduğunu duyduğunda yüzü garip bir hal aldı.Bunun nedeni ise Monarch 24.Sevideydi fakat 32.Seviye birinin gücüne sahip kendi aile sırrından biri olan Neblem Endestiln (İlizyon büyüsünün adı) görebiliyordu.

Alesinder dayanamayıp sordu."

"Efendi Gargel sorun değilse siz kaç seviyesiniz"

Gargel Alesinderin sorusuna gülümsedi ve konuştu.

"Pek güçlü değilim ben 52.Seviyedeyim"

Alesinder şaşırmış olsada bunu göstermemeye çalıştı ve kafasıyla onayladı.Gargel ise Monarchın meditasyonunu izlemeye devam etti.Gargel arada sırada yan tarafında olan Aynaya bakıyordu.Kafasında toplam 6 yıldızlı bir çekiç vardı.Aynaya baktıktan sonra biraz üzülüyor ve kafasını sallıyordu."

-Gravity Room-

Monarch meditasyon yapmayı bıraktı ve doğruldu.Sınavın neredeyse biteceğini Djinin uyarısıyla duymuştu.Ayağı kalktıktan sonra bir süre bekledi.Sonrasında bulunduğu yerde bir ses yankılandı.

"Sınav Bitmiştir Açılan Portaldan içeri girin"

Monarch sesi duyduktan sonra çaprazında mavi bir portalın açıldığını gördü.Fazla zaman kaybetmeden Portalın içine giren Monarch bu sınavdan oldukça kazançlı çıktığını hissediyordu.Bu kazancı Portaldan içeri girdikten sonra kontrol etmeyi düşünmüştü.

Monarch Portaldan içeri girdi ve her zamanki odaya geldiğini farketti.Bu sefer sayıları sınava başladığında 30 dan 10 kişiye kadar inmişti.Monarch 4.Seviye gelenlerin çoğunun ruh becerileri güçlü olan kişiler olduğunu düşünmüştü.Monarch etrafına bakarken tanıdık yüzü gördüğüne pişman oldu.Bu tanıdık yüz poposuna kitlenen çocukdu.Monarch artık canına tak ettiğinden çocugun yanına korkarak ilerledi ve konuştu.

"Dostum neden popoma bakıyorsun"

Monarchın kendisine soru sorduğunu gören genç Monarch a doğru baktı ve konuştu.

"Güzel bir popon var"

Monarch çocugun söylediklerine sinirlenmişti.Fakat kendisini bozmadan tekrar konuştu.

"Ben bir erkeğim."

Monarch ciddi bir ses tonuyla konuşmuştu ve karşısındaki gencin cevabını bekliyordu.

"Tamam işte bende kızım"

Monarch gencin dediğini duyduktan sonra şaşırmış aynı zamanda şüpheli bir şekilde çocuga bakmaya başladı.Kısa saçlı 1.80 boylarında normal bir fiziğe sahipti.Aynı zamanda gögüsleri yoktu.Bu nasıl olabilirdiki.

"Yalan söylüyorsun"

Monarch inanmamış bir yüz ifadesiyle gence doğru konuştu.

Genç hafifçe güldü ve konuştu.

"Benim Irkım Transilt bizim ırkımızdaki erkekler ve kızlar ters bir şekilde doğar.Yani kızlar erkek gibi gözükür.Erkekler ise kızlar gibi .İnanmıyorsan aşağıda kanıt var belki boş bir gününde eğlenebiliriz poposu sert"

Monarch kıpkırmızı olmaya başlamıştı.Sonunda arkasına döndü ve kaçmaya başladı.Aynı zamanda bağırıyordu.

"Tamam sana inanıyorum"

Monarch oldukça hızlı koşmuştu.Arkasını döndüğünde kız olduğunu idda eden genç hala kendisinin poposuna bakıyordu.Monarch sonrasında içinden düşünmeye başladı.

"Dediği gibi kızsa sorun değil heralde"

Monarch sonrasında kafasını salladı ve bir ses duydu.

"2.Sınavı geçtiğiniz için hepinizi tebrik ediyorum.Şimdi son sınav olan 3.Sınavı açıklayacağım"

"Bu sınavın adı Ruh Birleşimi"

"Bu sınavda hepiniz kendinize karşı cinsden birini bulduktan sonra ruhunuzu güçlendirmek ve bakireliğinizi kaybetmek adına yapılan cinsel bir birleşme.Bu sınavı doğru bir şekilde geçmeniz şart.Sınavın amacı karşı taraf ve aynı zamanda kendinizi mükemmel bir şekilde tatminlik seviyesine eriştirmektir."

Monarch ve Katılımcılar Alesinderin konuşması bittikten sonra birbilerine bakmaya başladılar.10 kişilik grup hızlı bir şekilde çiftleri oluşturmuştu.Monarch sınav için bir çift aramaya başladığında ise herkesin çoktan bir çift bulduğunu görmüştü.Fakat tek bir kişi hariç o kişi Transit ırkından olan gençdi.

"Hey Monarch sen bir çift bulamadın mı ?"

"Evet bulamadım"

Monarch ne yapacağını bilemiyordu.Alesinder elini çenesine koydu ve konuşmaya başladı.

"Bak Monarch bu kişi Transit ırkından bir kız hadi siz çift olun"

Transit Irkından olan kız bir anda kahkaha atmaya başlamıştı.Her ne kadar sesi ince ve kız gibi olsada görünüşü eski dünyadaki kılsız bebek yüzlü erkekleri andırıyordu.Monarch ne yapacağını bilmiyordu.Bir anda transit kız elini tuttu ve açılan pembe portala doğru Monarchı sürüklemeye başladı.

"Yardım Edinnn"

Monarchın portala girmeden önce son sözleri oldu.

Monarch - Berat DemirciHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin