Void Order - Monarch !!!

4.1K 383 35
                                    

------Fotoğraf-----

Fotoğraf Void Order Lideri / Zephir Boyutu Yaratıcısı - Zephire - Seviye 42 / ???????

Void Order - Zephire in direk olarak kendi seçtiği bir kişiye gönderilen emir ve koruma talebi.Bu emirle Monarch Seviye 42 biri tarafından korunuyor demektir.

Void Order -

1-Void Order alan kişiye kesinlikle zarar verilemez

2-Void Order alan kişi hiç bir şekilde başka bir boyuttan emir almaz

3-Void Order alan kişi Void  klanının önemli bir üyesi olarak sayılır

4-Void Order alan kişi Zephile tarafından korunur

5-Void Order alan kişi Void Klanına gidip yetki isteyebilir

6-Void Order alan kişiye Void klanı ek olarak yardım etmez kişinin kendisini güçlendirmesini bekler

7-Void Order Bütün Herşeyden Üstündür !!!!!

Void Order-

-----------------------

Monarch kan düellosunu izledikten sonra arenadan çıktı ve turnuva odasına geri döndü.Şu anda istediği şey normal bir turnuva maçına girmek ve tecrübe kazanmaktı.Monarch önceden savaşmış olsada boyuttaki insanların teknikleri ve ne kadar güçlü olabilecekleri hakkında fikri yoktu.Bildiği tek şey kaynakların daha fazla olduğu boyutta varlıkların daha güçlü olmasının beklenelebilir olduğuydu.Bu nedenle bir maça girip kendini test etmek istiyordu.Monarch etrafına bakındıktan sonra savaşçı ve büyücü kılıklı insanların bir yerde toplandığını görmüştü.

Monarch topluluğun yanına doğru gitmeye başladı.Monarch kalabalıktan sıyrıldığı sırada bir kızın kendisine seslendiğini duydu.

"Efendim Turnuva maçına mı katılmak istiyorsunuz"

Monarch hareketlerinin bu kadar belli olup olmadığını düşünmeye başlamıştı.Sonrasında ise kendisine seslenen kız ile konuşmaya başladı.

"Evet mümkünse teke tek bir bahisli para kazanabileceğim maça girmek isterim"

Kız 20 yaşlarında gözüküyordu.Monarchın boğazına kadar gelen bir kıza göre uzun sayilabilecek bir boya sahipti.Monarchın istediğini duyduğunda gülümsedi ve Monarcha kendisini takip etmesi gerektiğini söyledi.

"Buyrun beni izleyin"

Monarch daha fazla konuşmadan kızı izlemeye başlamıştı.2 dakika yürüme sonrasında ise oldukça garip bir yapıya gelmişlerdi.Monarch kızın yanına gitti ve yapının ne ile ilgilendiğini sordu.

"Bu yapı Turnuva Binasıdır bütün arena maçları ve turnuvalar buradan kontrol ettirilir"

"Ayrıca hedefimiz olan yerdir"

Monarch kafasını salladı ve kızın kendisini götürdüğü yere doğru ilerlemeye başladı.Monarch ve Kız bir odaya girmişlerdi.Oda tamamiyle kırmızıdan oluşuyor basit bir görünüme sahipti.Masada oturan 40 yaşlarında gözüken orta yaşlı bir kadın vardı.Kadın Monarch ve kızı görünce gülümsedi ve konuşmaya başladı.

"Xelne sen çıkabilirsin.Tahmin ediyorum ki bu genç bir arena maçına katılmak için burada"

"Evet Leydi Zelna"

Kız oldukça saygılı bir tonda konuştu ve kendisine sorulan soruya cevap verdi.Sonrasında ise odadan hafif adımlarla çıktı.Monarch orta yaşlı kadınının gücünü incelediğinde 22.Seviyede olduğunu görmüştü.Kadın Monarchın kendisine baktığını gördüğünde gülümsedi ve konuşmaya başladı.

Monarch - Berat DemirciHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin