Sadakat Yemini

3.6K 364 7
                                    

Monarch elindeki çekirdekleri biraz inceledikten sonra ormanın içinde gözden uzak bir yer bulmuştu.Kendisi gizlemek için bir kaç basit büyü yerleştikten sonra bağdaş bir şekilde oturdu.İlk özümsediği çekirdek 8 Kanatlı Cennetsel Aslanınkiydi.Monarch bu çekirdeği özümseyerek 18.seviyeyi kırmayı düşünüyordu.

Monarch önündeki çekirdeğe konsantre oldu aynı zamanda enerjisini kendi vücüdüna almaya başlamıştı.Monarch enerji özümsediği zamanları çok beğeniyordu.Bunun nedeni ise aldığı her bir damla gücün vücüdünda hissedebilmesinden kaynaklanıyordu.Monarch 15 dakika sonra durumunu güncelledi.

"Durum Güncellendi"

Monarch

Seviye = Starfield Emperor (18 Level)

Bilgi = Monarch artık Starfield İmparator olduğundan dolayı büyülerinde kullanman gereken hayal gücüne daha az bir gereksinim duyacaksın.18.Level diğer levellere kıyasla pasif bir şekilde kullanıcıyı güçlendirir.

Monarch gözleri kapalı bir şekilde ayağa kalkmıştı.Elini ağaçlardan birine işaret ettikten sonra içinden ağacın yandığını düşünmüştü.Monarch düşündükten hemen sonra dev gibi gözüken ağaç bir anda yanmaya başlamıştı.Monarch sadece bununla yetinmedi.Aynı şekilde ağacın kül olduğunuda düşünmesiyle ağaç kül olmuştu.Monarch şu anda sahip olduğu güçle 19 ve 20. seviyedeki varlıkları ve insanları hiç zorluk çekmeden öldürebilirdi.21.Seviyedikelerle ise eşit bir şekilde kapışabilirdi.Fakat 22.Seviyeler hala onu rahat bir şekilde indirebilirdiler.

Monarch gülümsedikten sonra Djine soru sordu.

"Djin 19.Seviye için gereken SE ne kadar ?"

"15.000.000 SE"

Monarchın yüzü biraz bozulmuştu.Fakat bu beklenilen bir şeydi.Güçlendikçe seviye atlamasıda zorlaşıyordu.Monarch elindeki Ateş Lordu Timsahın çekirdeğine baktı.Kullanırsa kendisi için oldukça yararlı olabileceğini biliyordu.Fakat satarsa kendi uzmanlaştığı konularda alabileceği eşyalar ile dahada güçlenicekti.Bu nedenle çekirdeği özümsemedi satmak için saklamıştı.

Monarch işlerini bitirdikten sonra havaya uçtu ve Void Order Klanına doğru tekrar yol almaya başlamıştı.

-Bilinmeyen bir okul-

"Leydim aldığımız haberlere göre Void Order yeni bir kişi bulmuş.Şu anda 17.seviyede işini bitirmemiz gerekir mi ?"

Masmavi saçlara sahip olan 1.80 boylarında saçlarının rengine uygun bir şekilde mavi renkli oldukça şık gözüken bir kıyafeti giymiş kadın hafif bir şekilde güldükten sonra konuştu.

"Bunu direk olarak yapamayız.Eğer bizim yapıldığımız öğrenirse Zephirenin gazabına uğramak istemem"

"Peki ne yapmayı hedefliyorsunuz Leydi Wien"

Orta yaşlı adamın sesi duyuldu.Leydi Wien kendisine seslenen sese doğru döndü ve kaşlarını çattı.

"Lord Kline sizinde bu işte düşünceleriniz olduğunu bilmiyorum belki paylaşmak istersiniz"

Lord Kline adlı orta yaşlı adam hiç bir şey demeden somurtmuştu.Wien Klinenin somurttuğunu görünce hafif bir şekilde gülümsemişti.Ona göre Kline oldukça basit bir adamdı.Fakat güçlü olduğuda bir gerçekti.

"Onu okulumuza davet et okulun içinde yapacağımız bir turnuva ile kaza mantığıyla onu öldürebiliriz.Bu şekilde Void Clanı direk olarak intikam alamayacaklardır"

Monarch - Berat DemirciHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin