Akrep Kral

4.1K 348 7
                                    

Monarach uçtuğu sırada etrafı izlemeye devam ediyordu.Arada sırada duyduğu patlama ve çığlık seslerinden artık olayın bir gizli saldırı değil tam olarak savaş olduğunu farketmişti.

-Sphinxin bulunduğu yer burası olmalı-

Monarch kale benzeri bir yer görmüştü.Bu yerin tepesinde 2 tane boğa boynuzu vardı.Oldukça güzel gözüküyordu.Aslında güzelden daha çok artistik bir yapıydı.Monarch biraz da inceledikten sonra direk olarak kapalı dev kapıdan içeriye hızını yavaşlatmadan girdi.

"Buda kim?"

"Lord Monarch ?"

Monarch gördüğü şeyler karşısında şaşkına uğramıştı.Olayda herhangi bir savaş yoktu.Fakat kuklasının söylediğine göre Sphinx çok tehlikeli biriyle karşılaşmış ve kaybediyordu.Monarch Sphinx ve diğer insanlara bir dakika mantığıyla işaret etti.Aynı zamanda kuklasıyla konuşuyordu.

"Neler oldu açıkla"

"Efendi Monarch Sphinx tehlikede"

"Efendi Monarch Sphinx tehlikede"

Monarch beyaz kuklanın sürekli aynı şeyi sayıkladığını farketti.Sphinxlere doğru dönüp ağzını açtı ve konuştu.

"Hipnoza neden olabilecek varlıklar var mı ?"

Monarchın sorusuyla karşılaşan savaşçılar ve Sphinx şaşırmıştı.Doğal olarak ilizyon büyüleri vardı.Bu çoğu kişi tarafından bilinen normal bir bilgiydi.Fakat kimse halini bozmadı.Sonunda konuşan Sphinx Oldu.

"Monarch Efendi dediğiniz gibi hipnoz büyülerine neden olan ırklar var"

Monarch Sphinxin sorusuna sanki bir aptala bakarmışcısına cevap verdiğinden dolayı biraz rahatsız olmuştu.Fakat sonradan anlamıştı.Bu normal bilgiydi.Monarch Sphinxe doğru gözlerini çatıp tekrar baktı.

"Ateş Toprak Kıtasındaki işlerini yaptın mı Efendi Sphinx"

Monarch normal bir soru sordu.

"Tabi ki efendi Monarch Ateş Toprak kıtası benim kıtam işlerimi halletmeden savaşa girmem"

-Demek Ateş Toprak kıtası ___"

Monarch sphinxe doğru başını salladı ve arkasını döndü.Sphinx Monarchın arkasını döndüğünde bir anda doğruca Monarchın arkasından saldırdı.

"Yanlış hamle yaratık"

Monarchın tiz sesini duyduğunda yaratık oldukça şaşırmıştı.Nasıl olabilirdi ilizyon büyüsü kesinlikle geçilemezdi.Karşısındaki kişi bunu nasıl anlamıştı.Monarch hızlı bir hamleyle arkasını döndü.Elini havaya doğru kaldırıp elmas elementiyle kapladı.Aynı zamanda kendisine doğru saldıran yaratığa savurdu.Monarchın saldırısını tam olarak belinden yiyen Yaratık yağ gibi hiç zorluk çıkmadan ikiye bölünmüştü.Monarch kendisine saldıran yaratığı öldürdükten sonra Sphinxin arkasındak insanlara doğru baktı.

"Kaçınnn Bukelan öldü"

İnsan tiplerindeki yaratıklar hep bir ağızdan bağırıp kaçmaya başladı.Monarch ise gülümsedi ve diğer elinide sivri elmasla eldivenlerle kapladıktan sonra katliama başladı.


-Molla İmparatorluğu-

"Kralım duyduğum habere göre 12 kıtanın temsilcileri yaratıkların bulunduğu bir kıtayla savaş içine girmişler"

Monarch - Berat DemirciHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin