Yaşlı Adamın İsteği (10)

5.8K 483 15
                                    

Lord Alron kızı Celestenin okuldaki bir öğrenci tarafından tehdit edildiğini duyduğunda çılgına dönmüştü.Bunun sonucunda güçlü bir tümen askerle okula doğru yola koyulmuştu.

Gerçekten hedefsiz olmak insanın canını sıkıyor.Diye düşünmüştü Monarche

Monarche geçen olaylardan pek etkilenmemiş bir şekilde kendini akışa bırakıyordu.Girdiği derslerin bazılarını dinliyor çoğunu ise uyuyarak geçiriyordu.Öğretmenler onun hakkında geçirdiği olayları duydukları için onun bu kafasına göre tavırlarına aldanmıyor ve deslerini normal bir şekilde devam ettiriyorlardı.

Monarche uyandı ve yüzünü yıkadı."Hadi bakalım güçlerimizi biraz daha keşfedelim.Şimdi ilk önce farkettiğim üzere bana bir silah lazım.Eğer ruh gücümü silah şekline çevirirsem bu işimi görücektir.Çalışmak için boş bir yer bulsam daha iyi olur.

Monarche gücünü geliştirmek ve yeni şeyler öğrenmek için insanların olmadığı krallığın yakınında ama gözden uzak bir ormanı seçmişti.Güçlerinin sır olarak kalmasını istediğinden dolayı bu konuda dikkatli olmaya dikkatli oluyordu.

Evet şimdi silahimin ne olacağını seçsem bir kılıç yoksa mızrak mı yay da olabilir ama benim tarzım değil.Sanırım klasikten gidip bir kılıç yaratsam iyi olur.Tamam başlayalım.Odaklanıyoruz ve ruh gücünü ortaya çıkarıyoruz.Monarche odaklanıp ruh gücünden bir kılıç hayal etti ve elinde gaz bulutuna benzeyen bir kılıç ortaya çıkmıştı.Kılıç Monarcheye kötü veya iyi bir etki vermiyordu.Su gibiydi monarche bu şekilde olduğunu görünce kafasına dank etti.

Demek böyle.Yarattığım ruh kılıcına niyetim ile kötü veya iyi ruh gücümü eklemem gerekiyor şimdi.Ozaman Cennetsel ormanındaki o siyah bitkiyi yediğimde hissetiklerimi ruh kılıcına enjekte edersem ne olur.

Monarche Cennetsel ormanda iken yediği siyah bitki ona güç verdiği gibi kötülük hisside verirdi.Gerçekten baskın bir kötü his gelirdi monarche hissi hatırlayınca kemiklerine kadar üşümüştü.Monarche fazla uzatmadan kılıca doğru odaklandı ve o hissi hatırlayıp ruh gücünü şekillendirmeye başlamıştı.

Monarche bu şekilde çalışmaya devam etmişti.Sonunda kılıcın gittikçe siyahlaşmaya ve artık tehlikeli bir hava saldığını gördüğünde başarılı olduğunu anlamıştı.Ama bu şekilde bırakmadı ve kötü hissi kılıca aşılamaya devam etti.3 4 saatten sonra yüksek miktarda kötülük emen kılıç iyice kapkaraya bulanmıştı o kadar ki karanlık bir odaya koyduğunuzda farkedemezdiniz bile.Monarche yaptığı kılıçtan hoşnut bir şekilde gülümsedi.Ve denemek için en yakın ağaca doğru gitti.

Bakalım güzel göründüğün kadar da tehlikelimisin.Monarche hafif bir hızla kılıcını ağaca doğru savurdu.Kılıç sanki boş havayı kesiyormuş gibi ağacı ikiye ayırdı.Kılıç okadar az dirençle karşılaşmıştiki.Monarche ağacı kestiğini ağacın düşmesiyle farketmişti.Monarche kılıcın bu gücüne oldukça sevinsede bir şey daha farketmişti.Kılıcın siyahlığı biraz daha açık bir renge dönmüştü.Bu Monarchenin aklına kılıcın kullanıldıkça enerjiye ihtiyacı olduğunu doldurulması gerektiğini bildiren bir anlayış getirmişti.

Monarche bu konuda biraz daha düşünüp.Okulun kütüphanesinde efsunlamak ile ilgili bazı bilgiler olduğunu hatırlıyordu.Birşeyler öğrenirse kılıcı kalıcı yapmanın en azından ruh gücünü daha hızlı aşılamanın bir yolunu bulabilirdi.Monarche okula doğru yola çıkmayı düşünürken

duyduğu ses üzerine etrafına baktı.

"Lütfen bana yardım edin"

Monarche sesin güçlü ama yaşlı bir adamdan geldiğini farketmişti.Dikkatini yüksek bir seviyeye çıkararak adama cevap verdi

Monarch - Berat DemirciHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin