Kapittel 20

1.3K 50 27
                                    

Nash's POV:

Vår første date, don't mess this up Nash.

Jeg hadde vel planlagt denne daten lenge, og visste at hun kom til å elske den, hun burde vertfall det, fordi denne daten blir dyr for meg.

Hvis du lurer på hva som skal skje på denne daten. vel, vi skal på 5SOS konsert. Og ikke bare det, men jeg skaffet oss VIP så vi får møte dem backstage etter konserten. Jeg var selv ganske stolt over hva jeg klarte å skaffe.

Selvfølgelig, Jeg er ikke så begeistret over VIP passene. Jeg skaffet de mest for Alex's skyld. Jeg mener, Alex elsker han der, hva het han? Luke Hemmings.

Jeg burde ikke være redd for at noe slikt skulle skje, om du skjønner hva jeg mener, men alt kan skje. Omg.. Bare ikke tenk på det Nash!

Alex kommer til å bli kjempeglad, ha det kjempegøy, ta et par selfies med Luke, Michael, Calum og Ashton, klemme dem og thats it, I hope.

Jeg for min del, har det sikkert gøy på konserten, men VIP der i mot, kanskje en selfie og ellers bare vente på Alex? sikkert.

**

Fra Nashty<3: Hey pusi

Fra Alex<3: Hey! HVA SKAL VI GJØRE PÅ DATEN?!

Fra Nashty<3: woah, woah! trekk in klørne tiger. jeg sier ingen ting ;P

Fra Alex<3: duuuust...

Fra Nashty<3: elsker deg også, men jeg plukker deg opp 8 i morgen kveld... kle på deg noe kult <3

Fra Alex<3: Greit. jeg gleder meg.

Alexandra's POV:

Jeg aner ikke hva vi skal. "Kle på deg noe kult" sa han? Ååh... Hvorfor kan han ikke bare fortelle meg det?! Vel, jeg burde vel begynne å gjøre meg klar? Klokka er 6, og han skulle hente meg 8.

Jeg vet hva du sikkert tenker nå, "woah! 2 timer på å gjøre seg klar?" Vel, jeg bruker lang tid! Okey?

Jeg låste baderomsdøren bak meg før jeg kledde av meg klærne jeg hadde på meg. Jeg gikk inn i dusjen og lot det varme vannet treffe kroppen min. Jeg bare elsker å ta varme dusjer. Jeg kunne tatt dem flere ganger daglig! Kanskje ikke så miljøvennelig, men vel... Heh, jeg har ingen unskyldning.

Jeg gikk ut av dusjen og surret et håndkle rundt meg, det var varmt og mykt, akkurat som jeg liker det.

Jeg lette i skapet mitt etter klær. Hm.. Noe kult?

Aha! Nå vet jeg!

Jeg dro fram et par denim high wasted jeans, en hvit tubetopp med en gjennomsiktig bluse over, med slike diamanter på kragen. Kult nok? Eller altfor lite kult? Omg... Ikke stress Alex! Det er bra nok, sminke nå!

Jeg gjorde min vanlige make-up, bestående av litt foundation, pittelitt pudder, mascara og eyeliner. Jeg likte ikke bruke så altfor mye sminke. Det minnet meg om alle horene i klassen som var så brun i trynet at de kunne blitt forvekslet med en mørkhudet.

Jeg blåste håret mitt tørt med hårføneren og lagde små krøller helt nede i tuppene. Jeg måtte inndrømme at jeg så bra ut. Jeg festet et smykke med en svart mustasje i enden rundt nakken min og tok på meg de vinrøde conversene.

Klokka var kvart på 8, så jeg satte meg i soffaen å ventet på Nash mens jeg så på noen randome serier som gikk på MTV.

Endelig banket det på døren. Jeg hoppet opp av soffaen og løp bort til døren. Jeg trakk pusten litt å Mumlet noe for meg selv om å være kul før jeg åpnet. Der sto Nash, ikled et par svarte jeans, en hvit t-skjorte og en rød flannel skjorte som hang lett over skuldrene hans. Sexy...

Change... Nash Grier AU Where stories live. Discover now