-Bölüm 6-

9.6K 468 11
                                    

Bütün hayatım boyunca hiç bu kadar gülmemiştim. Şu Adnan salağının haykırışlarına bak ya. İşte istediğim. Adnan acı çekiyor şu hayatta beni mutlu edebilecek tek şey. Kasetin hemen peşine ikinci hediyem gelecekti biraz gecikecekti ama. İşte zil çaldı. Adamlardan biri içeriye elinde bir paketle girdi. "Efendim, bu paket size gelmiş." Adnan kutuyu son derece sinirli bir şekilde adamın elinden aldı. Hemen yanındaki masaya kutuyu koyup içini açtı. Kutunun içine bir not koymuştum. Notu eline alıp seslice okudu.

"Merhaba Adnan Soykır. Umarım videomu beğenmişsindir. Kızını bu tür işlere alet etmek istemezdim ama bu senin suçun. Suçunun cezasını sonuna kadar çekeceksin Soykır. Kutunun dibinde sana ikinci bir hediyem var. Bakmayı unutma sakın.
İmza: Belan! "

Adnan kutunun içindeki kağıtları hızlıca dışarı atmaya başladı. Sonunda dondu kaldı. Kızının kan içindeki kafasını saçlarından saçlarından tutup kutudan çıkardı. Hiçbirşey yapmadı. Öylece bekledi. Adnanın karısı Necla videonun yarısında bayılmıştı. Kendine gelip Adnanın elinde kızının kafasını görünce tekrar bayıldı. Buda beni güldürmeye yetti. Adnan piçi sonunda kendine gelmeyi başardı. Kızın alnını dudaklarına yaklaştırdı. Üzerinde ki kana rağmen hiç aldırmadan öptü.
"Sana bunu kim yaptıysa onu bulacağım kızım ve yaşatmayacam."

Adnan hala karşısındaki tehlikenin farkında değildi.

----------------

Dün geceki canlı filmde çok eğlenmiştim. Uzun süredir hiç böyle gülmemiştim. Dün kahkahalarla güldüğüm için çok yorulmuş ve yatmıştım. Sabah kalktığımda ise bütün yüz kaslarım ağrıyordu. Ama değmişti. Aşağıya mutfağa indiğimde Deniz ve Rüzgar kahvaltı yapıyordu. Bende yanlarına oturdum.
Deniz:

- Günaydın Gece. Önemli bir gelişme var.

- Söyle.

- Aldığımız bilgiye göre Adnan 1 aydır bir kıza aşıkmış ve karısının üzerine bir evlilik daha yapmayı planlıyormuş. Yani anlayacağın Adnanın artık iki karısı olacak.

- Ahh bu hiç iyi olmadı. Neclayla ilgili planım hazırdı bile. Bir dakika sen ne dedin? Neclanın üzerinemi getirecek bu kızı? Yani şu kuma durumları. Peki ama neden? Terk etmesi gerekmez mi?

- Adnan, Neclayı hala seviyor Gece. Bu yüzden terk etmiyor ama aşık olduğu kız başka.

- Çok saçma. Peki bu kızla ilgili ne biliyorsunuz?

Rüzgar:
- Kızın adı Rüya. Bir lokantada garson olarak çalışıyor. Lokanta temiz bir yer. İçkisi bile yok o kadar temiz. Adnan ile kızın arasında 16 yaş farkı var. Ama kız evliliği kabul ediyor ve kızda tertemiz.

- Tertemiz?

- Tertemiz!

- Ooooo!! Aklıma çok sinsi planlar geliyor.

Kim bilir ya. Belki de Adnan o kıza elleyemeden Rüzgar ellerdi...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Selam arkadaşlar bölüm çok kısa oldu biliyorum ama kusura bakmayın yarın okul açılacak ve stresliyim yazacak pek güzel birşey aklıma gelmedi. Ama yinede bu bölümünde güzel olduğunu düşünüyorum ve okullar açıldığı için belki artik 2-3 ayda bir yazabilirim. Neyse bu kadar laklak yeter ;)

Multimedya da: Adnan, Necla ve Rüya var.

İyi Okumalar... :) :) :)

Mafya Kızı/ASKIDAWhere stories live. Discover now