-Bölüm 3-

14K 580 29
                                    

Deniz de benim kadar olmasa da tehlikeli biriydi. Kıza neler yapacağını merak ediyordum doğrusu. Umarım o Adnan itinin canını yakacak şeyler yapardı kıza. Kızdan sonra ise sıra karısına gelecek. Onu da Rüzgara verecektim. Rüzgarda benim gibi bir piskopat. Denizin neler yapabileceğini az çok tahmin edebiliyordum ama Rüzgarın neler yapacağını tahmin etmek oldukça zordu. Ve en sona Adnan itiyle oğlu kalacak. Onları da ben halledicem tabi. Ama onlara ne yapacağım kadar hala düşünüyorum. Aklıma öyle şeytani şeyler geliyor ki. Ama tabikide iki oğlunu öldürücem. Adnanın canı çok yanıcak ölmek için yalvaracak ama onun ölümü azrailden olacak.

Denizin Ağzından

Gece kızı bana bırakmıştı ve benden çok güzel bir ölüm istemişti. O anda aklıma türlü türlü piçlikler gelmişti ama bu fikirler Adnanın canını kolay kolay yakmazdı. Ama dur bir dakika. Oooovvvvvv! Aklıma süper bir fikir geldi. O piçin canını çok feci yakacaktım. Ama bunun için ilk olarak kızın bana aşık olması gerekiyor.

Kısa bir arayıştan sonra kızı bir barda buldum. Barmene içki siparişi veriyordu. Duvar kenarındaki masalardan birine geçtim ve kızı incelemeye başladım. Kızın beni fark etmesini bekledim eğer fark etmezse ona daha yakın bir masaya oturacaktım. Ama neyseki gerek kalmadı beni hemen fark etti. Zaten böyle bir yakışıklıyı kim fark etmezki.  Kıza en çekici en sexy bakışlarımı yollamaya başladım onu kendime çekebilmek için. Ve tabi ki de dayanamadı. İşte kız bana doğru geliyor. Yanıma gelir gelmez konuşmaya başladı.

Zeynep:

- Selam yakışıklı naber?

- Selam

- Birşeyler yapmak istermisin?

- Nasıl birşeyler?

- Anla işte. Adın ne bu arada?

- Adım Deniz. Ama ben seni böyle istemiyorum senin benim olmanı istiyorum Zeynep. Sadece benim ol bu pis işi yapma.

- Nasıl yani? Sen benim adımı nerden biliyorsun?

- Seni seviyorum Zeynep. Seni o ilk gördüğüm günden beri takip ediyorum. Seninle ilgili ne kadar bilgi varsa hepsini biliyorum.

- Se. Sen ciddi misin ?

İşte bu kadar kız tuzağıma düştü. Şimdi ise bana aşık olmasını sağlamam gerekiyor. Ve sanırım bu hiçte zor olmayacak. Ahh! Şundaki surata bak nasılda şok oldu. Bu kız tam bir aptal!

- Evet Zeynep sana aşığım ve benim olmanı sadece benim olmanı istiyorum. Hayatındaki tek erkek ben oluyim istiyorum. Lütfen beni kabul et.

- Şeyyy... Ben. Bilemiyorum. Bu çok ani oldu.

- Hadi ama Zeynep bana bir şans ver. Bana güven seni çok mutlu edicem. Beni sev Zeynep. Beni sev...

- Ben ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten. Ben ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Offf düşünemiyorum.

- Zeynep! Lütfen, lütfen...!

- Peki. Kabul ediyorum.

- Emin ol çok mutlu olucaksın. Beni dünyanın en mutlu erkeği yaptın. Seni çok seviyorum Zeynep!

Mafya Kızı/ASKIDAOn viuen les histories. Descobreix ara