-Bölüm 2-

17.6K 668 52
                                    

O günden sonra dünyayla bağlantımı kesmiş ve sadece anne ve babamı öldüren o adamı gebertmeye odaklanmıştım. Artık tek amacım buydu. O adam benim baş düşmanımdı artık. Abilerimde o adamı gebertmeyi çok istiyorlardı ama o adam benimdi onu ben gebertecektim. Aslında hemen öldürmeyecektim ilk ailesinden çocuklarından başlıyacaktım. Ona çok büyük acılar çektirecektim yaşadığım acıların daha büyüğünü yaşatacaktım ona.

O günden sonra Rüzgarı ve Denizi görevlendirmiştim. Rüzgar adamı ve yaptığı işleri araştıracaktı. Deniz ise ailesini araştıracaktı. Bense hepsini sırayla geberticektim o gün geldiğinde. Ama o gün gelene kadarda diğer işleri babamın yani Rıza Karataş'ın bana devretmiş olduğu işleri tamamlayacaktım. Babam şehrin en büyük mafyalarından biriydi bu yüzden düşmanı çoktu. Annemi ve babamı öldüren ise Adnan Soykır'dı.

Adamı ismen tanıyorduk ama hakkında hiçbir bilgiye sahip değildik. Zaten bu yüzden Rüzgar ve Deniz adamı araştırıyolar.

Rüzgar en büyük abim 26 yaşında. Oldukça yakışıklı ve güçlü bir erkek. Deniz ise 22 yaşında. O da Rüzgar kadar yakışıklı ve güçlü. İkisininde gözleri mavi.

Her gün babamın işlerini devam ettirebilmek için deli gibi çalışıyorum. Bazen günde 10 adam öldürdüğüm bile oluyor. Ama yorulmak bıkmak bilmeden devam ediyorum işime. Anne ve babamın intikamını almadan asla pes etmiycem.

---------------------------------------------

Sabahın erken saatlerinde Deniz gelip beni uyandırdı. Lanet olasıca yine ne istiyordu acaba. Günlerdir uyumuyordum ve ben uyumaya başlayalı daha 2 saat oldu. Lanet olsun uykusuzluktan nefret ediyorum!

Deniz:

- Gece biliyorum daha yeni uyumaya başladın ama hemen kalkmalısın bilmen gereken önemli şeyler var hemen kalk.

- Umarım uykumun bölünmesine değecek kadar önemlidir. Yoksa başına büyük bir bela aldın Deniz bilesin.

- Emin ol gerçekten çok önemli Gece.

Denizin bu ısrarları üzerine yataktan kalktım ve gündelik kıyafetlerimi giydim. O esnada Denizde aşağı inmişti. Bende peşinden gittim. Rüzgar mutfakta kahvaltı yapıyordu. Bir sandalye çekip bende ona katıldım. İlk konuşan ben olmuştum.

- Evet bu kadar önemli olan şey nedir ?

Rüzgar:

- Sonunda araştırmalarımız bitti Gece. O adam ile ilgili herşeyi bulduk. Elimizde bol miktarda bilgi var.

Rüzgarın bu sözleri üzerine anında ciddi bir ifadeye büründüm ve onu dinlemeye devam ettim.

- Adam işlerini genel bir düzene göre yapmıyor. Her an her işe bulaşabilen bir tip. Uyuşturucu satışı, silah kaçakcılığı, adam infazı ve başkalarına çalışmak gibi işlerle uğraşıyo. Tabi hepsini büyük miktarlarda para karşılığında yapıyor. Anlayacağın en sevdiği şey para. En iyi para teklifini kim yaparsa onunla çalışıyor yada onun için çalışıyor. Adamın gözünü para bürümüş para için yapmayacağı şey yok. Ve öldürmesi oldukça kolay biri.

Rüzgarın bu söyledikleri işimi kolaylaştırır aslında. Gerçektende çok basit biriymiş ama böyle basit birinin babamı öldürmüş olması canımı daha çok yaktı. Ama yaşadığım bütün acıların kat ve kat daha büyüğünü o adama Adnan Soykır'a yaşatacaktım.

Anlatması için Denize döndüğümde o da anlatmak için hazır bir şekilde bekliyordu. Bakalım ailesi nasılmış?

Deniz:

- Adamın bir eşi ve iki çocuğu var. Bir oğlu ve bir kızı. Karısıyla sadece onun yerine geçecek bir oğlu olması için evlenmiş ve daha ilk çocuktan bir oğlu olmuş. Karısıyla yaşadığı ikinci birliktelikten yine bir oğlan istemiş ama bu seferki yedek birinciye birşey olursa diye ama adamın şansına bir kızı olmuş. Karısının adı Necla Soykır. Aslında kadın bir fahişe ama adam sırf bir erkek evlat için evlenmiş kadınla. Oğlunun adı Kağan Soykır. Babasının yerine geçmek için hazırlanıyor ama fazla çaba sarf etmiyormuş. Daha çok karı kızla ilgileniyomuş. Oğlanı daha hiç görmedik. Babası onu saklıyo başına birşey gelmesinden korkuyor. Dışarıyada kılık değiştirerek çıkıyomuş. Ve son olarak kızının adı Zeynep Soykır. 18 yaşında ve o da annesi gibi bir fahişe. Adam kızıyla hiç ilgilenmiyor. Varsa yoksa oğlu. Ama sevmiyoda değil. Bazen işine yarayabiliyor çünkü. Bence ilk olarak kızıyla başlayabiliriz.

Denizin anlattıkları da çok işime yarayacak bilgilerdi. Ve evet Denizin fikri de hiç fena değildi. Ve artık konuşma sırası bendeydi.

- Madem ilk kızı öldürelim diyorsun o zaman kız senindir Deniz. Kızı takip etmeye devam et iyi bir plan yap ve kızı öldür. Ama acı çekmesine özen göstermeyi unutma.

Deniz:

- Tamamdır patron. Bu işi oldu bil.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Merhaba arkadaşlar bu benim ilk hikayem umarım beğenirsiniz. Bu konu aklıma gece 3 gibi geldi. Bende hemen yazmaya başladım.

Vote ve yorum bekliyorum hepinizden. Her bölüm için tabi!!

Daha ilk bölümlerden fazla sıkmak istemiyorum sizleri. İyi okumalar :) :) :) :)

Multimedya: Deniz Gece ve Rüzgar

Mafya Kızı/ASKIDAWhere stories live. Discover now