YB ÖNCESİ DUYURU

1.3K 31 15
                                    

Merhaba benim karanlıklarım.

Yeni bölümün gelmesine az kaldı bi aksilik çıkmazsa kısa bir süre içinde bölümü paylaşmayı planlıyorum. Her bölümü bitirip paylaşmayı planladığımda bi iş çıktı ya bi yerlere gittik ya ben bakıcılık yaptım yada internetin olmadığı yerlerdeydim. Ama şimdi kısa bir süre içinde yeni bölümü paylaşmayı planlıyorum. İnşallah paylaşabilirim.

Bu arada yaptığım son duyurularda bana destek olan 20-30 arkadaşa çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız.

Mafya Kızı'nı severek okuyan arkadaşlar rica etsem beni takip edebilir misiniz? Bakın burdan duyuruları paylaşınca çok duyuru yapıyosun diyosunuz ama profilimde paylaşıyorum ben duyuruları genelde ama kimse beni takip etmediği için bilmiyosunuz duyuruları.

Birde isteğe bağlı bir whatsapp grubu kurmak istiyorum. Mafya Kızı'nı ilgiyle okuyan arkdaşlar belki bana önerilerde bulunursunuz, sohbet muhabbet ederiz. Katılmak isteyenler numaralarını özelden atabilirler. Aslında pek katılan olacağını sanmıyorum ama. Neyse..

Bu arada birde bir haftalığına İstanbul'a geliyorum. Yani bölümü bu süre zarfında paylaşabilirmiyim bilmiyorum ama deniycem olmazsa zaten geri dönünce paylaşırım.

Neyse şimdilim bu kadar. 

Unutmadan yorumlara abanın lütfen. Lütfen ama yani!!

Mafya Kızı/ASKIDAWhere stories live. Discover now