~DUYURU~

1.9K 61 43
                                    

Öncellikle yb zanneden herkesten özür diliyorum. AMA LÜTFEN OKUYUN HEMEN GEÇMEYİN ÖYLE!

Arkadaşlar duyurunun konusu yapılmayan yorumlarla ilgili. Ya arkadaşlar nokta koyup yorum yapsanız şüküredecem yani. Bir hikayeye hiç mi yorum yapılmaz ya. Cidden çok üzülüyorum.

Başka hikayelere bakıyorum voteden çok yorum var. Bende sadece okunma sayısı var ama artık voteden de geçtim yorum yapım tek ya. Sonra bana mesaj atıyosunuz "yb ne zaman gelecek" yazamıyorum ki gelsin. İlham yok beni yazmaya teşvik etmiyosunuz ki. İnanın bende yazmayı çok istiyorum. Ama olmuyor yazdığım yeri beğenmeyip yırtıp atıyorum.

Sadece vote verip geçiyosunuz bildirim geldiğini görünce bir hevesle bakmaya başlıyorum yorum varmı diye ama sadece vote. Arkadaşlar yeter artık yb isteyen bundan sonra bölümlere yorum yapar. Ya milletin yazdığı kitaptan neyi eksik bu kitabın konusu mu kötü karakterleri mi beğenmediniz. Ne yani neee???

Yeni başlayan kitaplara bakıyorum yorum vote manyağı yapılmış benim kitap bir yıldır burda daha yeni 106bini gördük. Ya gençler diğer kitaplar bir kaç ayda 100 bin oluyo nerden biliyon demeyin takip ediyorum ben bunları. Hangi kitap ne kadar sürede ünlenmiş habgisinin okuyucusu daha çok bunları takip ediyorum ben.

Lütfen bu son uyarım yorumlara biraz ağırlık verin !!!

Mafya Kızı/ASKIDAWhere stories live. Discover now