Časť 51.

1.5K 101 10
                                    

Kate:

Moje srdce bolo ako splašené, nevedela som, čo chcem, ako vlastne celý čas, ale účinok alkoholu to ešte zvýraznil. Pila som jeden drink za druhým, keď sa minul redbull, nepotrebovala som už ani brzdu. Nie že by som bola sama, kto takto vystrájal. Tom bol hneď druhý po mne, čo išiel ako píla a namiesto očí mal čiarky.

Jess ho stále karhala, nech už nepije, ale on jej vždy povedal : „Ja sa idem ženiť, ja môžem."

„Len aby som si ťa zobrala," povedala, ale nechala ho piť ďalej.

Jess za to pila iba minerálku a kokteily bez alkoholu. Bolo mi jej veľmi ľúto, lebo byť triezvy medzi ľuďmi, ktorí sú na mol, je dosť na nič. Zrazu bolo na stole aj víno, ktoré mi niekto rovno nalial. James sa bavil s Tomom, čomu som veľmi nechápala, ale možno si ho Tom pomýlil s Maxom. Aspoň mal kamoša. Ja som bola s babami, ktorým našťastie nebolo zle, takže sme si vypeckovali hudbu, pustili disko guľu a tancovali. Prišla Jess, ktorá vymyslela, že ideme urobiť niečo zábavné. Už som mala podozrenie, že aj ona si niečo vypila.

„Baby urobia kruh a chalani zatvoria oči a vyberú si jednu a budú spolu tancovať. Sme štyria na štyroch. Až na konci sa dozvieme, s kým sme tancovali."

Neviem, či som bola opitá, ale prišla mi to ako riadna blbosť. Ale však okej. Hudba začala, nebolo to pomalé, skôr na latino štýl, čo sa mi páčilo. Netušila som, s kým som bola, ale James to nebol. Pokúšala ma myšlienka, či to bol Max, ale nevedela som to odhadnúť. Rátala som sekundy ,kým sa tá pesnička skončí a keď som sa otočila, nebol to on. Bol to Tom. Cítila som vlnu sklamania.

Moje promile , tak isto ako ostatných, bolo privysoké, mala som chuť urobiť nejakú poriadnu blbosť, aj keď mi v hlave blikala varovná kontrolka. Max sa mi zdal zrazu oveľa šarmantnejší ako kedysi a ledva som mu odolávala. Jeho úsmev mi stále dával zabrať, aj keď som si to nechcela priznať. Občas sa nám stretli pohľady, ale len sme sa jemne usmiali a pokračovali v zábave. James občas prišiel, dal mi pusu či podal drink, ale inak ako by sme sa ani nepoznali. Bolo niečo po tretej, naozaj hlboká noc a vedela som, že zajtra to bude hrozná opica.

„Mali by sme ísť spať," povedala som do mikrofónu a ostatní chtiac-nechtiac súhlasili.

Pili sme na našej chate, takže aspoň som sa nemusela trepať cez tú zimu na vlastnú chatu. Popriali sme si dobrú noc a všetci postupne odišli. Rýchlo som si umyla zuby , odmaľovať sa už ani nebolo nutné po dvojitom zásahu vodou a iba som si dala niečo pohodlné na spanie. Mali sme s Jamesom manželskú posteľ a baby mali osobitné izby každá s jednou posteľou. Ak mi bude James funieť do ucha, vleziem k jednej z nich, aby som sa vyspala alebo si zoberiem gauč.

„Čo sa bude diať?" opýtal sa laškovne James.

Čakal nočný sex.

„Ideme spať," prevrátila som sa na druhú stranu a zagúľala očami, aby to nevidel.

„Dobrú," odriekla som a v sekunde zaspala.

„Niee," počula som kvílenie Hanny a vedela som, že je zle.

Ešte sa mi ani neprebral mozog a už som pocítila tupú bolesť.

„Nie," zopakovala som a zahrabala sa hlbšie do periny.

James vedľa mňa nebol, takže som sa spokojne vyvalila a užívala si ticho. Ktoré aj tak bolelo. Netuším ,koľko bolo hodín, ale ak mi niekto nedonesie kávu, nevstanem ani na obed. Našťastie mi nebolo zle od žalúdka, ale hlava mi za to dávala dobre zabrať.

Ešte som si driemkala a podľa mňa by som aj zaspala, lenže to by nemohla prísť Jess a najhlasnejšie ako vedela zakričať : „Vstávame!"

Skoro mi vybuchla hlava a tak som na ňu zagánila, že jej až zle zostalo. Užívala si, že jej jedinej nebolo zle a určite už zobudila polovicu chaty. Ešteže mala v ruke pohár s pariacou sa tekutinou a ja som očakávala, že to bude káva.

Zachráň ma✅Where stories live. Discover now