The truth untold

29 4 0
                                    

Voor af
Een paar minuten later hoorde ik een meisje schreeuwen ik rende er naar toe en zag dat het tes was.

Jungkook: waar komt dat geluid vandaan? Tes tes ik bleef roepen en zij bleef schreeuwen. Ik begon richting het speeltuin te rennen en zag dat het tes was maar ze was niet alleen ze was met Sem en Jorik. Ik wist het!! Ze was helemaal flauw gevallen. Ik hielp haar en we liepen naar huis. Ik vroeg aan haar waarom sem en Jorik haar hadden geslagen. Je hebt nu een blauwe oog door hun. Oww wacht huh kwam die andere blauwe oog ook van hun nu heb je 2 blauwe ogen?

Tes:ik liep na schooltijd langs het schoolplein want ik zocht jungkook ik liep langs de speeltuin en iemand trok me naar achteren en sloeg me in mijn gezicht. Het waren sem en Jorik ik schreeuwde en schreeuwde maar niemand hoorde mij. En toen hoorde ik een stem in mijn hoofd dacht ik. Ik hoorde iemand Mijn naam schreeuwen ik dacht dat het in mijn hoofd was. Ik was helemaal flauw gevallen en kon niet meer nadenken. Tot dat ik me ogen open deed en ik jungkook voor me zag. Hij vroeg wat er was gebeurt en hij zij dat ik nu 2 blauwe ogen heb en ik maakte een selfie en zag dat ik 2 blauwen ogen had! Hij vroeg of het allebei door sem en Jorik kwam. En toen begon ik te huilen ik kon het niet meer.

Jungkook: ze lag in mijn armen. Ze werd wakker en ik zij dat ze 2 blauwen ogen had en dat ze flauw gevallen was. Voor sem en Jorik. En toen begon ze te huilen

Tes: ik werd wakker en ik zat in de armen van jungkook. Ik huilde en moest hem wel vertellen over de blauwe oog van sem en Jorik ik vertelde het hem huilend en hij trooste mij. Hij zij dat ik bij zijn huis kon blijven want zijn ouders zijn voor 1 week naar Korea. Ik liep met hem mee naar huis en we keken kdrama (Koreaansedrama) ik viel in slaap in zijn armen en hij viel ook in slaap.

16:40
Jungkook: tes wakker worden😂 we zijn in slaap gevallen. Tijdens de film ik heb honger jij ook zullen we pizza bestellen.

Tes: ja lekker en daarna zal ik toch echt naar huis moeten gaan want ik heb 5 gemiste oproepen van mijn moeder en veel appjes van Sara en lisa.
Jungkook: oke maar wie is Sara en lisa?
Tes: Sara is mijn vriendin uit Amsterdam en lisa is mijn vriendin. Ze zit in onze klas. We kunnen wel iets leuks doen een keer met z'n alle. Heb jij ook iemand die je heel goed kent voor dat je hier heen kwam.

Jungkook: ja mijn vriend taehyung ik noem hem V. En mijn vriend Jimin die noem ik mochi. We praten nog steeds over alles en V en Mochi komen morgen bij mij logeren want mijn ouders zijn er niet. Misschien kunnen we wel morgen iets leuks doen met z'n alle.
Tes: ja leuk eerst de pizza bestellen en dan app ik ze wel even.

Zal het morgen gaan zoals geplant?
Blijf lezen en dan komt er heel snel weer een nieuwe deel doeii⭐️

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Mar 16, 2019 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Hij die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu