1e dag

85 6 1
                                    

7:00
Het is de eerst dag voor school weer
begint ik  stap de douche in en daar na doe ik wat make-up op en dit is wat ik aan doe.

13:30Eindelijk klaar met school,vandaag was het echt saai op school

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


13:30
Eindelijk klaar met school,vandaag was het echt saai op school. Iedereen keek naar me alsof er iets mis is met me. Ik heb zo geen zin in morgen.

14:25
Ik ben thuis aangekomen ik zie me zus op de bank zitten  en aan de andere kant van de woonkamer zit me broertje te gamen
Ik loop naar de keuken maak lunch klaar. Na het eten ga ik naar buiten met me zus we gaan shoppen.thuis aangekomen heeft mama al eten gemaakt, lasagne. ik eet het op en zit nog wat te gamen met mijn broertje en hang op de bank.

20:00
Ik loop naar boven stap de douche in en trek mijn lekkere pyjama aan, en zit nog op me telefoon. Insta, snap, enz.
Praat nog ff met Sara zij is mijn vriendin maar ze is verhuist naar Amsterdam vanwege haar vader werk.  dus zien we elkaar niet zo vaak meer. We praten wel heel vaak. Zij is de enige vriendin die ik heb. Want ja vandaag op school ging  het niet zo goed. Ik heb een paar rare mensen in mijn klas. Na 2 uur te hebben gebeld met Sara moest ik gaan. Me zus riep me, dus ging ik naar beneden en had me zus een film avond georganiseerd met de familie dus we keken prison break (echt een aanrader)
We aten chips, snoep,chocola het was echt gezellig. Na 3 afleveringen ging ik en mijn broertje naar boven. ik deed mijn avond routine. En toen liep ik naar de kamer van mijn broertje we gingen nog even gamen want dat vond hij altijd wel leuk , en na het gamen ging ik nog met Sara praten heb der alles verteld over school. En zij vertelde me over haar leven in Amsterdam. En dan is het tijd om te slapen.

07:30
ik werd wakker en keek hoe laat het was ik heb me verslapen. Ik liep naar de douche en hij zat bezet. Ik wachten en wachten en kon de douche in. Ik liep naar beneden at snel wat en ging de deur uit. Het was koud en het regende. En toen bedachte ik me opeens dat ik me telefoon was vergeten ik rende terug en pakte mijn telefoon. Ik was aangekomen op school iedereen was al binnen ik liep de klas in en zag dat iedereen me uitlachte. Ik zat naast een meisje Lisa. We praten over van alles. Toen moest ik op een andere plek zitten. Even later zij de docent  Jongens en meisjes ik wil jullie voorstellen aan een nieuwe leerling? 



Zo 
dat was deel 1 ik hoop dat je het leuk vond
Ik schrijf alleen als ik tijd heb.vergeet geen ster te geven en dan komt er  heel snel weer een nieuwe verhaal online❤️💕

Hij die alles veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu