........

35 4 0
                                    

Vooraf
in de auto begon ze te huilen. Ik vroeg waarom ze huilde. Haar make up ging weg. En ik zag dat ze een blauwe oog had. Hoe kom je daar aan ??

Jungkook: hoe kom je aan dat blauwe oog hebben sem en Jorik dat gedaan?

Tes:nee mijn broertje heeft dat gedaan. Hij was boos en sloeg me op me oog. Daar zo woon ik je kan me hier wel afzetten trouwens ik ben tes.
Jungkook: oke ik dacht even dat hun jou een blauwe oog hadden gegeven. Oke ik ben jungkook leuk je te ontmoeten tes
Ik kom je morgen ophalen voor school. Oke doei.
Tes: omg hij komt me morgen ophalen dat is echt lief. Ik hoop dat hij het gelooft van dat blauwe oog. Thuis ging ik direct naar boven want me make up was uitgelopen. Ik ging het bij werken en me omkleden dit is wat ik aan had

 Ik ging het bij werken en me omkleden dit is wat ik aan had

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

want we gingen naar een restaurant.  aangekomen zag ik jungkook met z'n familie in het zelfde restaurant ik deed alsof ik hem niet zag anders zou die me vragen of het goed gaat met mij en mijn oog. En dat kan niet want ik was met mijn moeder,Sofia en Salim. Ik ging eten en toen liep ik naar de meisjes wc en voelde ik een hand op mijn schouder?
Jungkook: hé daar is tes ze ziet me niet ik ga haar straks wel spreken. Want ik was met mijn familie en zij ook. We hadden gegeten en ze liep richting de meisjes wc dus was het de goede tijd om haar te vragen of het goed gaat. Ik liep naar haar toe en zette mijn hand op haar schouder. Ik zag aan haar dat ze schrok. Sorrry ik wou je niet laten schrikken. Im wou alleen  vragen hoe het met je gaat .
Tes: oww hey ik zag je helemaal niet. Ja het gaat goed met jou? Oke ik zie je morgen ik moet gaan. Doei. Zo dat was onverwachts. Ik ging weer naar huis en deed mijn avond routine en ik belde even met Sara en lisa want ik heb sara voorgesteld aan lisa want lisa is mijn enige vriendin op school dus we belde de hele avond tot dat lisa weg moest en toen ging Sara ook weg. Ik hoorde de deurbel gaan. Sara en lisa stonden voor de deur. Sara kwam uit Amsterdam en lisa kwam naar me toen en knuffelde me want ze wist dat ik een blauwe oog had. En we gingen naar binnen we hadden het heel leuk.
21:12 Sara : ik moet gaan want ik logeer bij lisa en ik zie jou weer zaterdag doei.
22:46
Ik deed mijn avond routine en ging slapen

Vrijdag
Tes: 7:09 vandaag komt jungkook me ophalen ik ga douchen en mijn ochtend routine doen en dit is wat ik aan doe want het is mooi weer

Vrijdag Tes: 7:09 vandaag komt jungkook me ophalen ik ga douchen en mijn ochtend routine doen en dit is wat ik aan doe want het is mooi weer

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik hoor de deurbel en ik ren naar beneden ik zie dat het jungkook is. Ik geef hem een knuffel. En we lopen naar school. Ik zag dag hij het niet erg vond dag ik hem knuffelde. Ik ben bang dat hij mij niet leuk vind ik moet het zeggen maar niet nu na school.
Jungkook: ik loop naar tes want ik zou haar ophalen. Ik bel aan en ze doet blij open en knuffelt me. Ik vond het best wel fijn toen ze mij knuffelde. We liepen naar school en ik wou haar vragen of ze met me op date kwam maar ik wou dat na school doen. Het is nu tijd om haar te vertellen ik zag haar nergens. Dus begon ik te roepen. Tes, Tes Tes maar ik hoorde niks. Een paar minuten later hoorde ik een meisje schreeuwen ik rende er naar toe en zag dat het tes was.

Wil je weten wat er met tes is gebeurt
Blijf dan lezen en dan komt er snel weer een nieuwe deel aan. ❤️❤️💕

Hij die alles veranderdeWhere stories live. Discover now