Jeon jungkook

51 4 0
                                    

07:00
Tes: Ahh de wekker heb zo geen zin meer in school. En ik kan ook niet thuis blijven anders moet ik vertellen over de blauwe oog die ik heb. Ik doe mijn ochtend routine en dit is wat ik vandaag aan doe.

9:23Tes:ik ben aangekomen op school en ik ben weer laat zoals gewoonlijk

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

9:23
Tes:ik ben aangekomen op school en ik ben weer laat zoals gewoonlijk. Ik liep de klas in en zag dat Sem naast lisa zat want hij weet dat ik altijd naast haar zit. Dus moest ik naast Jorik zitten. Hij fluisterde in mijn oor, tot na schooltijd. Ik negeerde hem en ging verder met de les. Na de les ging ik mijn make up bij werken want niemand mag die blauwe oog zie. Zelfs lisa niet . Ik kwam uit de meisjes wc en zag dat Sem en Jorik op me aan het wachten waren dus ik liep snel weg . En ik keek niet waar ik liep. Ik liep tegen iemand aan. Ik kijk en het was Jungkook
Ik liep snel door want anders zou Sem mij zien.
Jungkook: eindelijk klaar met school ik had eigelijk gehoopt dat ik vandaag ook naast het meisje kon zitten. Ze was zo knap. Ik keek niet waar ik liep ik was aan het dag dromen over haar en ik liep tegen iemand aan. Het was het meisje van gister ze zag er bang uit. Ze liep snel weg.

Tes: omg dat was hij jungkook hij was zo knap maar ik moet me nu focussen op de jongens die buiten op me aan het wachten zijn. Want ik wil niet nog een blauwe oog.
Ow kijk daar is Salim. Wat doet hij hier.

Salim: hoi tes ik kwam vertellen dat er allemaal mensen buiten op je aan het wachten zijn. Ik was bezorgt want mijn school is tegen over jou school en ik hoorde ze jou naam schreeuwen.

Tes: ja ik weet dat ze daar staan maar ik ga ze gewoon ontwijken ga jij maar naar huis en zorg dat mama en Sofia er niet achter komen. Oke nu moet ik toch echt naar buiten ik liep van uit de achterdeur stiekem naar mijn fiets maar ik voelde een hand op mijn schouder

Sem: hey schatje probeer je nou weg te vluchten. We zijn nog niet klaar met jou
Tes: nee asjeblieft niet doen wat heb ik je aan gedaan. Hij wou me slaan maar iemand hield hem tegen.

Jungkook: WAT DOE JE JE ZIET TOCH DAT ZE HET NIET WIL LAAT HAAR MET RUST.
Tes: jungkook wat doe jij hier?
Jungkook: kom ik breng je naar huis. We stapte in mijn auto en ik bracht haar naar huis in de auto begon ze te huilen. Ik vroeg waarom ze huilde. Haar make up ging  weg. En ik zag dat ze een blauwe oog had. Hoe kom je daar aan ??

Wil je weten wat tes tegen jungkook zal zeggen, zou ze liegen of de waarheid vertellen. ❤️

Hij die alles veranderdeWo Geschichten leben. Entdecke jetzt