~~21.~~

1K 120 17
                                    

Nem lehet. A lánccsörrenéstől, ahogy egyre közeledett megfagyott a vér az ereimben. A világoskék, katonásan pár mm-re nyírt hajú alak lassan ment be az arénába. Telt ajkain volt egy heg, ami csak még ijesztőbbé tette bizarr mosolyát. Szemei elvetemültek voltak, ahogy zöld szemei tágra nyíltak. Körülötte láncok tekeregtek, és mindkét kezében egy-egy kard volt.
-Gondolom hallottatok már újdonsült szövetségesünkről!- mondta Tomura.- Bevégzőről.- mintha csak egy jel lett volna a neve a férfi Todoroki-kunnak esett. A fiú pont időben ugrott el a férfi láncai elől, melyek villanásként hasítottak ismét felé. Egy jégheggyel mentette meg magát, ám hátulról két kard sikeresen megvágta mindkét karját, mire felkiáltott.

Baromira féltem. Ez a férfi ölte meg a szüleim erre lehet ismét végez valakivel, aki számomra fontos.

A hőstanonc egy jég zárkával vette körbe magát, ami olyan tömör volt, hogy nem láttam bele. Mikor Bevégző a tetejére ugrott és egy fekete karddal ütni kezdte a jeget, hirtelen abban az irányban egy hatalmas tűzsugár lövelt ki, majd Todoroki kiugrott a lyukon, amit keltett. Bevégző a földön terült szét, de Todoroki nem kockáztatott. Jégbörtönbe zárta, így nem tudott az exhős mozogni. Todoroki mindkét karja folyamatosan vérzett, és az egyik lábán is volt egy kisebb vágás.  Biztos mikor nem figyeltem Bevégző ismét eltalálta.

Todoroki lihegett egy kicsit, az aréna pedig üdvrivalgásban tört ki. A fiú csak egy pillanatra hunyta be szemét, és megkönnyebülten sóhajtott. Naív. Abban a pillanatban hat lánc tört ki a jégből kerítette körbe a fiút. Egy eszelős nevelés törte meg a döbbent csendet, majd kardok zúzták törmelékké a jeget. A férfi vigyorogva állt fel a hideg levegőben, s közekedett a fiúhoz. Egy 10 méterre megállt tőle majd... egy hirtelen mozdulattal ezer meg egy lánc jelent meg a semmiből. Felemelték a férfit, s szinte egy robottá fejlődött. Láncokból készült robot. Vigyorogva nézett le az onnan biztosan apró pontnak kinéző srácra. Todoroki nem tudott menekülni, idegesen próbált kiszabadulni a láncok fogságából, sikertelenül. Bevégző a láncrobot lábával felrúgta Todorokit, majd a földre ütötte. A fiú alig volt már eszméleténél, mikor egy adag kardot küldött rá.

Az éles fegyverek egyike átszúrta a fiú bal felkarját, mire fájdalmasan felüvöltött. Ismét éber lett, mire a férfi felemelte és leszedte róla a láncokat, hisz minek rá, már nem tud mozogni. Egyet rajta hagyott, amit nem értettem, ahogy azt sem Todoroki miért nem használja az erejét. És ekkor megértettem. A lánc elveszi a képességét.

A férfi feldobta, majd a földre dobta a fiút, és egy pillanatra rá is lépett.

- Dabi, lépjünk közbe, ez túl egyoldalú!- mondtam idegesen, Touyára pillantva, aki összeszorított fogakkal, és ököllel figyelte a "meccset". Látszott, hogy nehezére esik megállni, hogy megvédje öccsét.

Bevégző egy pillanatra talpra állította az eszméletlen Shoutot, aki szinte egyből elkezdett dőlni oldalra, Bevégző pedig megakarta ütni, egy hatalmas, kardokból összeállt ököl közelített az ájult fiú felé, ám valami megállította azt.

************************************
Na milyen lett? Izgultok?
Remélem tetszett. Ha igen csillagozzatok és kommenteljetek!
W23.

Adopted Girl (Bnha f.f.)//Befejezett//Where stories live. Discover now