~~15.~~

1.2K 126 33
                                    

Összepakoltam a cuccom. Ma lementek az utolsó vizsgálatok, majd pár gyógyszerrel és pihenésre ítélve elengedtek. Kint Onee-chan várt, majd nem győzött hálálkodni az orvosoknak. Ezek után elköszöntünk, majd kézen ragadott és elkezdett húzni haza. Végig magyarázott az óvatosságról és, hogy mennyire aggódott értem. Én csak bocsánatot kértem, közben a zsebemben tartva a kezem.

Otthon csak mi ketten voltunk, eleinte. Ám pár óra múlva, mikor már átöltöztem kopogtak. Felkecmeregtem a kanapéról, majd ajtót nyitottam. Kikerekedtek a szemeim.

- Oi, Imotoyo!- vigyorgott rám Natsuo. Egy világos zöld melegítő felső, egy fekete farmer, és egy fehér póló volt rajta.

- Nii-chan!- öleltem meg, mire elnevette magát. Megsimogatta a fejem, majd kicsit eltolt magától.

- Hallottam, hogy egy hétig itthon kell lenned, és véletlen pont most van szünetünk.- nevetett. Nii-chan teljesen más volt, mint bármelyikünk. Touya mindig inkább magába forduló, morgó, csendes alkat volt, és eléggé szarkasztikus és csipkelődős volt, de mégis ő volt köztünk a legérzelmesebb is... a balesetig. Fuyumi-neechan kicsit aggódós és anyáskodó típus, emellett türelmes, gondoskodó és okos. Illik hozzá a tanári szakma. Viszont emellett vidám alkat. Sho-chan csendes, halk, és visszafogott, ezekben hasonlít Touyára ebben. Türelmes és okos, mint Onee-chan, és elég erős. Ezekkel szemben Natsuo hangos, vidám, szinte folyamatosan mosolyog. Ő köztünk a fényes boldogság megtestesítője. Emellett ő a legviccesebb köztünk, viszont egy dolog van a fiúk között, ami mindhármukban ott van. Eléggé védő típusok, vagy védő típus volt.

- Akkor itt leszel egész héten?- léptem hátra, beinvitálva.

- Igen!- vigyorgott, majd hirtelen aggódva pillantott rám.

- Mi az?- kérdeztem, mire megfogta a kezem.

- Remeg a kezed.- mondta aggódva, mire a hátam mögé tettem végtagom. Lesütöttem a szemem.- Azóta, hogy használtad a képességed?- kérdezte keserűen mosolyogva, mire odakaptam a tekintetem.

- Honnan...- ráncoltam a homlokom.

- Fuyumi-neechan mesélte.- mondta, mire sóhajtottam.

- Azt hiszem, már nem titok.- sóhajtottam én is, majd bementünk a házba. A nap további része egész vidám volt, akkor is ha mind feszültek voltunk, mint szoktunk. Megtudtam, hogy Nii-chan becsajozott, a lány képessége a víz irányítása. Illik a jég erejű bátyámhoz. A napok nagy része szórakozással teltek, kivéve, mikor apa otthon volt. Az öreg jelenléte, már el*****a a jókedvet. Nii-chan elvitt fagyizni, emellett társasoztunk, és filmet néztünk, pókereztünk. A hét gyorsan eltelt. Már csak azt vettem észre, hogy a sporttáskámmal a vállamon elbúcsúzom Nee-chantől, és beszállok Nii-chan kocsijába, aki eldob a suliba.

Amikor beléptem a koliba senki nem volt sehol. Üres volt az egész. Még meg is emeltem a hangom, mire Kyouka és Katsuki jött le. Kyouka megölelt, Katsukival leöklöztem.

- Gyere.- mosolygott Kyouka. A szobámba mentünk, ahol Sho-chan ült. Őt is megöleltem. Ground Zero kulcsra zárta az ajtómat, legyintve, majd leült velem szemben, ahogy Kyouka is. Meséltek mi történt amíg nem voltam itt, én is meséltem, és tereltem a témát arról, hogy remeg a kezem.

{Time skip}

A fejemet a padra hajtottam.  Kyouka mellettem zenét hallgatott, míg a többiek nagy része engem szuggerált. Unottan felpillantottam, mire a legtöbbjük elkapta a fejét. Visszahajtottam a fejemet, mire most már a folyosóról bepillantgatók is, és az osztály is sutyorogni kezdett Egy ideig hallgattam, majd halkan kuncogni kezdtem, ami egyre hangosabb lett, majd nevetve hátradőltem a székemen. A hajam egy része a szemembe lógott, a tekintetem tébolyult lehetett kicsit, vagy csak egyszerűen annyira féltek tőlem, hogy már a pillantásomtól hátrahőköltek. 

- M-mi o-olyan v-v-vicces?- remegett egy csaj a folyosón.

- Jaj, asszem leállítom a hülye találgatást.- hunytam le a szemem vigyorogva, majd még szélesebbre húztam a szám, kinyitottam a szemem rájuk nézve.- Igen. Én vagyok a Hood duo lánya.

***************************************************************

Rövid, és béna rész lett, bocsánat, de ennél jobban nem tudom megírni ezt a szutykot jelenleg.

Írd le a véleményed kommentbe, és akár(csak akár) kommentelhetsz is... meg csillagozhatsz.

W23.

Adopted Girl (Bnha f.f.)//Befejezett//Where stories live. Discover now