~~7.~~

1.5K 154 23
                                    

Éppen kezdődött volna ismét Midnight órája, mikor Midoriya jelentkezett.

- Elnézést, de tegnap elfelejtette a Hood duo képességeit elmondani.- mondta, a jegyzeteit bújva.

- Oh, elnézést.- ismét megjelentek a képek a bűnözőkről. A férfi szemét figyeltem. Tipikusan az a fajta kék szeme van, ami bizonyos fényben, akár vörösnek is tűnhet. Ne kérdezze senki, miért.- Blood King képességének a nevét nem tudjuk. Ha vért nyel, vagy iszik, akkor aktiválhatja a képességét. A képessége által tudatában van a teste minden részével, a reflexei élesebbek lesznek. Devil Queen képessége az Árnyékdémon. Képes előhívni démon formáját, ami a szárnyaiból és a szarvából áll. Emellett képes árnyékká válni, és árnyékból fegyvereket formálni. Azt hiszem, ennyi.- mondta, majd megváltoztatta a képet. Egy lila hajú nőszemély vigyorgott ránk. Hát. Szerintem, ha azt mondom, hogy inkább leugrok a nyolcadikról, minthogy találkozzak vele, akkor még szépítettem. Kék volt a ruhája, a haja ide-oda repdesett. Rózsaszín nyelve ki volt nyújtva, ahogy az üvegnek tapadva vigyorgott. Fekete tűsarkúja volt, és lila szemei. Jobban megnézve a bőrének is világoskék színe volt.- Ő itt Hydra. Egy túl rövid 6 éve munkálkodó bűnöző volt, aki mai napig azt várja, hogy ítéletet hozzanak. Hajából képes volt csápokat előhívni, és irányítani azokat. Emellett, ha vízben volt, akkor képessége megerősödött, és ha levágták egy csápját a duplája nőtt a helyére. Innen jött a Hídra elnevezés. Endeavor a tűzével szárazságot teremtett, így könnyű szerrel elkapta. Egyedülálló volt, és roppant idegesítő.- tette karba a kezét.

 Nem csodálom... következő képre léptünk. 

- Ő itt Nyelvtépő. -mondta. Szerintem mondhatom azt, hogy mindannyiunk ereiben megfagyott a vér. A férfinak nem volt pupillája, vagy nem volt szemfehérje. Az egész szeme fekete volt, teljesen. Arca hasonlított egy gorilláéra, de emberibb volt. Hosszú karja a földig nyúltak, körmei feketék voltak. Háta görnyedt volt, apró agyarai voltak. A lábai kisebbek voltak karjainál, bőre homokbarna. Sötétbarna haja, és szakálla volt. Egy vörös mellényt viselt, és egy vászonnadrágot. Lábfeje duzzadt volt, és szőrös. Ahogy a képen keresztül rám nézett, úgy éreztem futnom kell. Bárhova, ahol nem láthat. Vagy nem talál meg.- Másik neve a Szervtelenítő. Képessége által képes megnöveszteni karmait, agyarait, erejét. Remek a szaglása és a hallása. Nem lát pontosan, csak a hőt látja. Egyszerű gyilkos volt, ha úgy nézzük. Két dolog miatt lett híres. Mindig sikeres volt a gyilkosság.- szinte láttam magam előtt, ahogy a gyanútlan embert megtámadja, és megöli. Rosszullét kavargott körülöttem. -A másik pedig, hogy akárhányszor megölt valakit kitépte a nyelvét, azt ketté tépte, és az áldozat két kezébe rakta. Emellett az áldozatainak mindig eltűntek a belsőszervei. Az agyukkal együtt.- folytatta a tanárnő. Nem, ez nem egy bűnöző. Ez egy vadállat. Ketté tépte a... a nyelveket... és eltüntette a belső szerveket..- Egy éve All Might kapta el. Éppen egyik áldozata hasát metszette fel.- mondta komolyan.- Ezután hosszú hónapokig kísérleteztek rajta. Egy hónapja végezték ki.- Végig futott rajtam a hideg.- Árva gyermek volt, senkije nem volt.

Az óra további részében is csak Midnight beszélt. Ezek a bűnözők egyszerűen ijesztőek voltak.

- Szerintetek ki volt a legijesztőbb?- remegett Uraraka.

- Hood duo és Szervtelenítő.- borzongott meg Momo, mire Mina egyetértően bólogatott.

- Nekem Bevégző és Szervtelenítő. -rázott ki a hideg. Kyouka velem értett egyet. Ezek után még ezeket kiveséztük, majd mindenki ment dolgára. Aka, Kyouka dalokat csinált, Momo meg Mina elmentek a fiúkkal, Uraraka haza telefonált, én edzettem. Olyan öt körül lehetett, mikor leültem közéjük.

-Time skip-

Egy hét telt el azóta, hogy a bűnözőkről tanultunk. Éppen a szobámban vertem a fejem a falba? Miért? Valamiért az iskola megrendezte a szülők bálját. MIÉRT? Szép ruhába kell öltöznöm, hogy a nevelő szüleimmel legyek, közben nem gondolva az igazikra? Miért kell nekem lehetetlen dolgokat csinálnom?

Adopted Girl (Bnha f.f.)//Befejezett//Where stories live. Discover now