~~10.~~

1.4K 139 15
                                    

- Hányra is kéne mennünk?- kérdezte Sero az ágyamnak dőlve. Az egész Bakusquad jelenleg az én szobámban csövelt.

- Asszem 4-re. -gondolkodott el Yaoyorozu, aki Mina mellett ült a szőnyegen. A drága szülők, és városlakók rávették konkrétan a UA-t egy bemutatóra, hogy az osztályok jelenleg milyen szinten állnak.  Üzenem mindenkinek, aki szavazott, hogy menjen a halál f......

- Én miért vagyok itt?- hallottam meg Sho-chan halk hangját mellőlem.

- Mert iderángattalak.- döntöttem a fejem a vállának. Kirishima a tálcához lépett, amin italok és kaják voltak, amiket a szobába hoztunk.

- Vöri, passz egy- közbevágott.

- Egy epres zöld teát.- dobta oda nekem, mire a levegőben elkaptam. Halványan elmosolyodtam.

- Köszi.- kortyoltam az itókámba. Bakugou a szekrényemnek ülve ült, viszonylag nyugodtan, kesztyűben. Mikor Kirishima ült volna vissza Kaminari mellé, meglöktem a vállát a lábammal.- Minek van kesztyűben?- utaltam Idegbajra.

- Oh, az előadás előtt ezzel megizzasztja kicsit a kezét, hogy többet és nagyobbak tudjon robbantani. Ugye milyen férfias?- vigyorgott, mire csak bólintottam.

- Srácok játszunk kivel, mit!- vigyorgott Mina, törökülésben.

- Mina, te meg a játékaid.- húztam el a számat.

- A Hét perc Mennyország tök jól sült el!- ellenkezett, mire Kyouka és Kaminari elvörösödött. Mondtam már, hogy ők egy szobába voltak?

- Na persze.- motyogta legjobb barátnőm, mire felkuncogtam. Várjunk, legjobb barátnőm?

- Egyáltalán, hogy kell?- kérdezte a szokásos szelíd mosolyával Momo.

- Mindenki ír cetliket, majd húzunk. Egy papíron max két ember, akiknek közük van egymáshoz. Aztán összehajtjuk őket, összekeverjük, és húzunk. Majd el kell mondanod, hogy a cetlin lévő emberrel mit csinálnál. Ilyen egyszerű.- mosolygott, mire nagy nehezen belementünk. Mindenki megírta a két darab cetlijét, amit Ashido az orra alá nyomott. Én Yaoyorozut, és Sho-chant írtam. Ezután jött a húzás.

- Bevégző. Ez nem az az idióta gyilkos hős, akiről órán tanultunk?- mordult fel Bakugou, mire mi megdermedtünk.

- Ki volt az az idióta, aki régi gonosztevőket is írt?- kérdezte Mina, mire Sero hirtelen mindenfelé nézett, bár ez szerintem senkinek se tűnt fel.

- Katsuki, csak mintha ott állna előtted.- sóhajtottam, mire a többiek furán néztek rám, kivéve Bakugout, aki újra olvasta cetlijét. A keresztnevén hívtam Katsukit?

- Megölném. Ez egyszerű.- dobta el a cetlit. Kirishima jött.

- Sakuko. -nézett rám, majd felhúzva fél szemöldökét elmosolyodott.- Kihívnám egy kosár visszavágóra. Nem fogadom el a múltkori vereséget.

- Bármikor.- mosolyogtam rá, majd figyeltem Minát, aki húzott.

- Yaoyorozu. Elvinném fagyizni!- mosolygott Momora, aki utána jött. Ő Ochacot húzta, akinek segítene matekban, mint eddig. Utána jött Kyouka, aki drága Kaminarit húzta, akit elméletileg megverne, vagy felvenné videóra, amikor kisül és közzétenné. Aztán jött Denki, aki Bakugout húzta, szóval végül azt mondta, hogy feltöltené a telefonját. Aztán jött Sero, aki Sato sütéjét enné, majd Sho-chan, aki Midoriyával edzene. Aztán végre jöttem én, hát majdnem elaludtam már.

- Kyouka.- olvastam fel, Denki eléggé felismerhető írását.- Meghallgatnám, és letölteném az új zenéit.- mondtam, mire kezdődött a második kör, egy olyan 5-10 perccel fél négy előtt. 

Adopted Girl (Bnha f.f.)//Befejezett//Where stories live. Discover now