~~5.~~

1.9K 187 17
                                    

Az iskolában fáradtan ültem végig az órákat. Rosszul aludtam egy ideje az álmaim miatt. Jó, persze csak emlékeket álmodtam meg, de mindig ugyan attól a dologtól rettegtem. Hogy egyszer megálmodom a szüleim halálát. Olyan nehéz volt elfelejteni mindent. Nem akartam, hogy előjöjjön bármi is. Midnight tartotta az órát, a fiúk a nyálukat csorgatták, a lányok pedig vagy körmöltek, vagy relaxáltak. A tanárnőnek nem csak a képessége altató, az ahogy tanít, attól is elálmosodik az ember. 

Miután kicsengettek mindenki felkapta a hősfelszerelését, én pedig a tesi cuccom. Még mindig nem küldtem el a tervemet. Nem is nagyon akartam, de ez mellékes. Lent miközben a lányok öltözködtek, hangos nevetéssel és beszélgetéssel, én egy vezeték nélküli fülhallgatót tettem fülembe. Egy összesen háttérzenéből álló lejátszási listát indítottam el, majd arra öltöztem. Egy idő után csak annyi tűnt fel, hogy mikor a UA-es melegítő felsőt vettem fel a lányok összes tekintete szerény személyemre tapadt. Kikaptam a fülhallgatóimat, és a táskámba dobtam.

- Bocsi, mi az?- kérdeztem becipzározva a táskám. Levettem egy fekete karkötőmet, és összefogtam vele sötétbarna, középhosszú, hullámos hajamat. Mina száját oldalra húzva odalépett hozzám.

- Umm... Sakuko... a hátadon, hogyan keletkeztek, azok a... sebhelyek?- akart a hátamhoz érni, de elhúzódtam. 

- Ömm...- léptem egyet hátrébb.- Ezek... Ezekről nem beszélnék.- mondtam, egy mosolyt erőltetve magamra. Mikor a Táborban voltam, akkor szereztem őket. Erről nem akarok beszélni. Miután mindenki átöltözött kimentünk. All Might elvitt minket egy magas, emeletes lakóházakkal teli város terepre. Az egyik épületben egy nagyobb bombát őriztek a bűnözők,  és a hősöknek, azt kellett megszerezniük. 

- Akkor duo sorsolás!- mondta All Might, majd elkezdte mondani a sorsolt párokat.- Kouda és Sato lesz az A csapat! Tokoyami és Mineta lesz a B csapat!- mondta. Hagakure-t felmentették erről az óráról, mert múlt órán, eltörte a lábát, egy lezuhanó szikla. Recovery Girl meggyógyította, de jobbnak látták erről most felmenteni.- Kaminari és Yaoyorozu lesz a H csapat! Kirishima és Todoroki Sakuko lesz az I csapat! És végül Bakugou és Todoroki Shouto lesz a J csapat!

- HEEEE??!!?? FÉL ARCÚ BAROMARCCAL KELL LENNEM???- kezdett el üvölteni Bakugou.

- Argh, nem tudja befogni?- mondtam, a mellettem álló Kyoukának, miközben néztem ahogy vitatkozni kezd All Mighttal.

- Bakubro, már csak ilyen. -lépett mellém Kirishima.- Oi, úgy tűnik, egy csapatban leszünk, Sakuko.

- Ja.- bólintottam az idegbeteg Katsukit figyelve. Hogy lehet ilyen.. ilyen.. idegbeteg? Áh, hogy lehet ilyen ilyen???- A kis sündisznó. -sóhajtottam unottan. Közben Kirishima elment és Kaminarival meg Seroval elrángatták Bakuhoet.

- Nos, akkor most az egymás elleni csapatok a következők. -fordul felénk.- A vs D, B vs F, C vs G, E vs H,  és I vs J.

- Na, ehhez a felosztáshoz is tehetség kell!- nevettem el magam.

- Miért?- kérdezte a fal mellett ülő Hagakure, aki közben Minát nyugtatta. Ő a G csapatban volt Seroval, Iida és Midoriya ellen. Csodásak a felosztások nem? 

- Én és Kirishima vs Sho-chan és Bakugou. Mindkettőnk legjobb barátja a másik csapatban van. Érdekes lesz.

Az első meccs Kouda, avagy az állatparancsoló, Sato, avagy cukor ember páros és Ojiro, avagy tailman, Shoji, aka a négy karú repülőmókus páros között zajlott. I mean Shoji kezei között az a lebeny vagy én nem tudom mi, tök olyan, mint ami a repülőmókusoknak van. Ojiroék voltak a bűnözők, és ők nyertek. A következő meccsek is lezajlottak, mikor én és Kirishima léptünk színre, Sho-chanék ellen.

Adopted Girl (Bnha f.f.)//Befejezett//Where stories live. Discover now