Κεφάλαιο 65

100 15 1
                                    

Σημείωμά από τον αφηγητή: <<5 ημέρες μετά από την γέννα της Άννας! Επέστρεψαν στο σπίτι! Η Αναστασία αυτές τις μέρες ήταν δίπλα στην Άννα και δεν έχει ξεκουραστεί καθόλου. Ο Αλέξανδρος ευτυχώς είναι ήσυχο μωρό και δεν βασάνισε ούτε τον πατέρα του ούτε και τον θείο του!
Ο Δημήτρης με την Βίκη ήταν στο σπίτι το Leonid. Υπάρχει ακόμα ένταση ανάμεσά στον Leonid και τον Δημήτρη αλλά για χατήρι της Αναστασίας και οι δύο υποχωρούσαν!

Η Βίκη είχε κανονίσει με την Αναστασία ότι θα βρει ένα καλό μέρος για την Μινα...

Ο Ιάσονας έφτασε Ελλάδα αλλά δεν έχει κάνει τίποτα ακόμα...

Ο Ζαφείρης έχει φροντίσει για την ασφάλεια του μικρού... Και της Αναστασίας όπου η ίδια ακόμα επιμένει να μην προσέχει και να αφήνετε εκτεθειμένη!>>

Πισω στο σπίτι 🏡
Πλευρά συγγραφέα 😅

Ζορας :Αγάπη μου σιγά σιγά! Πρόσεχε! (χαζομπαμπας)

Αννα:εντάξει είμαι! Η μικρή κοιμάται το γάλα της είναι στο ψυγείο! Πες στα ρεμάλια να κάνουν ησυχία το σπίτι έχει δύο μωρά! Αν ξυπνήσετε κάποιο από τα μωρά σας καθάρισα ( έχει να κοιμηθεί αρκετές ώρες ή καημένη... Με το δίκιο της... Και εγώ μαζί της είμαι)

Ζορας :εντάξει αγάπη μου πάνε να ξεκουραστείς... Θα προσέχω εγώ τα ρεμάλια να μην σας ενοχλήσουν καθόλου (αν θες πες της όχι ρεε!)

Αννα:ααα και που σαι... Θέλω να πάρεις τηλέφωνο την Σία να την ρωτήσεις για την υγεία της και να της πεις ότι έκλεισα ραντεβού με τον Ανασταση για επανεξέταση... Τόσες μέρες ζόρισε τον εαυτό της ενώ έπρεπε να ξεκουράζεται! ( η γλυκουλα έμεινε στο πλευρό σου!)

Ζορας : εντάξει αγάπη μου! Μόνο μην μου κουράζεσαι άλλο πάνε κοιμήσου!

...
📲📞

Αναστασία : Παρακαλώ;

Ζορας: Έλα Αναστασία! Ο Ζορας είμαι η Άννα έχει κλείσει ραντεβού με τον Ανασταση για επανεξέταση!

Αναστασία : ναιι το ξέρω με ενημέρωσε ο ίδιος! Η Άννα πως είναι; ο Αλέξανδρος; όλα καλά;

Το Κορίτσι Που Εμπλεξε Με Την Μαφια (συνέχεια) Où les histoires vivent. Découvrez maintenant