Κεφάλαιο 26

232 23 0
                                    

Πλευρά Αναστασίας

Μου έστειλε μήνυμα ο Ζαφείρης λέει ότι θέλει να μιλήσουμε.... Τι μπορεί να θέλει.... Θα βρεθούμε σε μια ώρα...

Αφού ετοιμάστηκα και ενημέρωσα την θεία και την Άννα πήγα να βγω... Αλλά δεν ήταν τόσο εύκολο ο Leonid είχε πει στους δικούς του ότι κανένας δεν θα βγει από εδώ αν δεν πάει και ένας από τους μπραβους μαζί του.... Γρρρ...

Αναστασία : λοιπόν εντάξει πάρτε τηλέφωνο τον Ζορα να έρθει αυτόν θέλω μαζί μου... (Μόνο εκείνος μου φαίνεται ότι αντέχει... Σιγά μην πάρω κανέναν από εδώ το μόνο θετικό που έχουν είναι τα ωραία όπλα... Τώρα το ότι είναι σαν ντουλάπες δεν μου λέει ότι ξέρουν να δέρνουν)

Μετά από 15 λεπτά εμφανίστηκε ο Ζορα!

Ζορας: Πες μου τι έγινε?

Αναστασία: έχω να πάω κάπου και αυτούς τους βλακες δεν τους εμπιστεύομαι και αφού είναι υποχρεωτικό να πάρω έστω και έναν μπράβο μαζί μου είπα ότι θέλω εσένα 😊απλά τα πράγματα!

Ζορας:μάλιστα και που έχουμε να πάμε?

Αναστασία:θα πάμε στον Ζαφείρη!

Ζορας:το γνωρίζει αυτό ο Leonid? (μάλιστα τώρα που κολλάει αυτός... Δεν λέω μου αρέσει αλλά όλα αυτά είναι πολύ βιαστικά όλα αυτά είναι αρκετά γρήγορα για τον καθένα... Δεν τον ξέρω.... Δεν γίνεται από την μία στιγμή στην άλλη να τον παντρευτω και να πρέπει να του δίνω αναφορά για το τι σκοπεύω να κάνω!)

Αναστασία: Οχι... Και δεν θα του δώσω λογαριασμό... Όπως δεν μ δίνει και αυτός... Τώρα αν τελείωσες με τις ερωτήσεις σου πρέπει να φύγουμε γιατί με περιμένει ο κολλητός μου...

Ζορας:εντάξει Αναστασία!.....

[θα σας το προχωρήσω λίγο...]

Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ

Η θεία της Αναστασίας τα είχε ετοιμάσει όλα 😍 όλα ήταν υπέροχα...

Το νυφικό

Το Κορίτσι Που Εμπλεξε Με Την Μαφια (συνέχεια) Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα