🔔Διευκρίνηση 🔔

117 10 1
                                    

Χευ λαε του wattpad 👏😇

*"για εσάς λέω
που διαβάζετε
την ιστορία
μου "αλλά
επειδή είμαι
και πολύ
"large "άνθρωπος"
θα πω Γειά και στον
υπόλοιπο κόσμο
του wattpad! *


"

Λοιπον για αρχή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που διαβάζετε και στηρίζετε το βιβλίο / την ιστορία μου!"


Πάμε τώρα στο ζουμι...

Θα κάνω μια αναφορά λίγο στα πρόσωπα τα οποία παίρνουν μέρος στην ιστορία μου!😇

Τώρα την Αναστασία, την Άννα, τον Ζορα και τον Leonid πιστεύω πως όλοι όσοι διαβάζουν την ιστορία από την αρχή θα τους έχουν μάθει! (εντάξει και τον Ζαφείρη σίγουρα θα τον θυμάστε 😅 δεν μπορεί... Τόσο καλό κολλητό... Εεε δεν ξεχνιέται εύκολα θέλω να πιστεύω😅)

Τώρα όσο αφορά τα καινούργια πρόσωπα!

Πχ:
Πανος : Όχι όχι δεν είναι ο Πάνος ο Πόντιος που είχα αναφέρει σε κάποια προηγούμενα κεφάλαια... Ξέχασα να το επισημάνω αυτό!
Είναι ένα καινούργιο σχετικά πρόσωπο στην ιστορία όπου θα μας απασχολήσει αρκετά! ΜΌΝΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΆΝΩ
🔥ΣΠΟΙΛ 🔥

Δημήτρης : Λοιπόν για αυτόν μπορώ να πω πολλά😊!
Είναι ξάδερφος του Leonid! Αλλά δεν έχει καμία σχέση με την Ρωσία! Δηλαδή γεννήθηκε στην Ελλάδα όπου και έζησε τα περισσότερα χρόνια τις ζωής του! Γνώρισε τον Ζαφείρη σε μικρή ηλικία! Ήταν ο μόνος που ήξερε τι δουλειά έκανε ο μπαμπάς του Ζαφείρη... Και καταλαβαίνετε έγιναν πολύ καλοί φίλοι! Για αυτό και το δικό μας το καλό παιδί ο Ζαφείρης τον κράτησε δίπλα του ως συνεργάτη!.. Τώρα όσο αφορά την σχέση του με τον Leonid είναι μεγάλη ιστορία! Αλλά don't worry θα την μάθουμε μέσα από τα επόμενα κεφάλαια παρέα 😇❤

Χρυσόστομος : Ο Χρυσόστομος είναι ένα από τα πολλά άτομα όπου προσέχουν τον Ζαφείρη! Θα τον συναντάμε σε αρκετά κεφάλαια... Οπότε θα τον γνωρίσουμε και αυτόν παρέα!

Τώρα πίσω στα δικά μας!
Σας ζητάω ένα μεγάλο συγνώμη διότι δεν έχω σταθερό πρόγραμμα για το πότε θα ανεβαίνει καινούριο κεφάλαιο... Θα προσπαθήσω να ανεβάζω κάθε μέρα ένα με δύο κεφάλαια ανάλογα με το ποσό ελεύθερο χρόνο θα έχω την ημέρα... Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο για αυτό και τα περισσότερα κεφάλαια ανεβαίνουν το βράδυ άλλοτε και τα ξημερώματα!



Υ. Γ
Δε σας ξέχασα!
Ούτε έχω σκοπό να σας αφήσω έτσι! Οπότε θα ανεβάσω κεφάλαιο σήμερα! Και επειδή έχω όρεξη και καθόλου ύπνο θα είναι αρκετά μεγάλο...

Αααα!
Και που σε εσύ που διαβάζεις την ιστορία μου και έχεις απορίες μπορείς να μου αφήσεις ένα σχόλιο ή να μου στείλεις σε προσωπικό μήνυμα την απορία σου ή και την άποψη σου για την ιστορία μου !

Το Κορίτσι Που Εμπλεξε Με Την Μαφια (συνέχεια) Where stories live. Discover now