Κεφάλαιο 62

161 15 6
                                    

Πλευρά Leonid!

Σκέψεις :
"Τώρα που έφυγε η Αναστασία ήρθε η ώρα να μιλήσω με τον Παναγο...Αλλα πρωτα πρέπει να διώξω τον Ζαφείρη..."

Ζαφείρης : πάρε ένα τηλέφωνο τον Ζορα να δεις αν είναι καλά! ( γιατί να πάρω τηλέφωνο το Ζορα? Αφού τον έδιωξα για να μην πάθει τίποτα...)

Leonid : Γιατί?

Ζαφειρης : Μόλις μου ήρθε ένα μήνυμα από τον Νικόλα και με ενημέρωσε ότι η Αναστασία τον έδειρε... (τι έκανε?) Λίγο... Γιατί δεν την άφηνε να μπει μέσα...(αχ εγώ δεν παντρεύτηκα γυναίκα αλλά εκπαιδευμένο δολοφόνο... Καημένε Ζορα...)

Leonid : εντάξει θα μιλήσω μαζί του... Να δω αν είναι καλά... Λοιπόν εφόσον είπαμε ότι είχαμε να πούμε.. Είναι καλύτερα να επιστρέψουμε όλοι στις δουλειές μας...

Αλέξανδρος :Η γυναίκα σου κάτι μας κρύβει...

Σταυρος : μην ασχολείσαι με την Αναστασία... Δε θες να σε βρούμε όπως τον αδερφό σου...(πως ξέρει για τον Ιάσων? ...)

Αλέξανδρος :μια χαρά είναι ο αδερφός μου... Έρχεται σε λίγες μέρες Ελλάδα για να με βοηθήσει με το πρόβλημα που μας προέκυψε... (ωχχχ δε μας βλέπω καλά...)

Ζαφείρης :Ωραία χαίρομαι που πρόλαβα να το μάθω... Θα σας παρακαλέσω να μην επιχειρήσετε να έρθετε στα δικά μου λημέρια... Γιατί οι δικοί μου δε θα σας υποδεχθούν με ανοιχτές αγκάλες...! (ο Ζαφείρης προσπαθεί να προστατέψει την Αναστασία ξέρει ότι αυτό θα την πονέσει....)

Αλέξανδρος : μάλιστα... Δεν εγγυόμαστε τίποτα...

Πανάγος :ούτε στις δικές μου γειτονιές δεν σας θέλω...(είπα και εγώ δε θα μιλήσει...) Θα ενημερωθούν οι δικοί μου... (μάλιστα...)

Σταυρος :ωραία το καταλάβαμε... Τώρα πάμε να φύγουμε... Μας περιμένουν... (στο καλό να μας γράφετε...)

Leonid :ωραία αφού το ξεκαθαρίσαμε... Μην τυχόν και δημιουργήσετε πρόβλημα στην Αναστασία δε θα προλάβει να σας βρει η Μινα.... Από τα δικά μου χέρια θα πάτε... Αντε στο καλό τώρα...

Αλέξανδρος : εντάξει.... 

...

Πλευρά Αναστασίας

Το Κορίτσι Που Εμπλεξε Με Την Μαφια (συνέχεια) Where stories live. Discover now