Κεφάλαιο 64

114 14 6
                                    

Αναστασία :φωνάξτε μου τον Ανασταση! (αφού κανένας δε φεύγει θα φύγω εγώ)

Δημήτρης :εντάξει... (ευτυχώς δεν μου έφερε αντίρρηση)

Leonid : μην είσαι πεισματάρα σε παρακαλώ! ( Ααααα δεν μπορώ)

Δημήτρης :Αναστάση μίλησε της και εσύ! Ξέρεις πως αντιδράει! ( είναι τυχερός που είναι έξω από την πόρτα!)

Αναστασία :Δημήτρη ακούγεσαι!

Αναστάσης :λοιπόν ως γιατρός θα σου πω ότι πρέπει να μείνεις! Ως Αναστάσης θα σου πω να μην κάνεις καμιά μαλάκια και σηκωθείς και φύγεις γιατί θα σε πάρει ο Άγιος και δε θα σε σηκώσει που λεν και στο χωριό μου! (Ας μείνουμε στο ως γιατρός)

Αναστασία :Ανασταση! Θέλω να μ ετοιμάσεις το εξιτήριο θα βγω... Δε μπορώ να μείνω μέσα! Όχι όταν αυτοί οι δύο μαλώνουν σαν μωρά για το ποιος θα μείνει το βράδυ!

Αναστάσης :Λοιπόν σήμερα δεν θα είμαι εγώ το βράδυ αλλά ένας άλλος γιατρός οπότε δε θα μπορέσω να σε προσέχω εγώ δυστυχώς! Ο Δημήτρης γνωριζει τι πρέπει να κάνει και το πως να σε προσέχει! Το ξέρεις καλά αυτό και από μόνη σου! (ναι όντως! Πάντα είναι καλός σε όλα! Με πρόσεχε αρκετά! Και γενικά με βοηθούσε! Και δε με ζαλίζει!)

Leonid :Δε με νοιάζει αν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος πάνω στην γη! Δε θα μείνει εδώ  μόνος τους μαζί με την Αναστασία! (Γιατί είναι ακόμη αυτός εδώ!)

Αναστασης : μόνο ένας σύνοδος επιτρέπεται να μείνει το βράδυ! (τώρα δέσαμε) με συγχωρείτε αλλά πρέπει να φύγω! Αναστασία μου το πρωί θα έρθουν νωρίς να σου πάρουν αίμα! Μην φας τίποτα! Ααα και προσπάθησε να κοιμηθείς ο οργανισμός σου χρειάζεται ξεκούραση! Κ. Leonti περάστε έξω (τι είπε;) η ασθενής μου χρειάζεται ξεκούραση και η παρουσίας εδώ δεν βοηθάει! Περιμένετε έξω! Αφήστε την να ηρεμισει! ( οοο σοβαρεψε το πράγμα)

Leonid :...

Δημήτρης : Αναστασία μου θα είμαι έξω! Προσπάθησε να κοιμηθείς! Πάω να βεβαιωθώ ότι η Άννα είναι εντάξει και να μάθω νέα του μωρού! ( καλουλης μου! Χαίρομαι που είναι φίλος μου) {φρεντζοουν}

Αναστασία :Σε ευχαριστώ! Μην ανησυχείς για εμένα! Ειμαι καλά !

Ζαφείρης : μικρό είσαι καλά; θες να κάνω κάτι; (ωραια τώρα έχουμε απαρτία)

Το Κορίτσι Που Εμπλεξε Με Την Μαφια (συνέχεια) Where stories live. Discover now