Κεφάλαιο 14

324 28 2
                                    

Αν:ααα γνώρισε μια βλαμενη
πρώην του και έναν πεφτουλα ξάδερφο του και μετά αφού πήγαν στο δωμάτιο του και άλλαξαν αποφάσισαν βσκ αυτή αποφάσισε να κοιμηθεί ο μαφιοζος κάτω και αυτή στο διπλό κρεβάτι αλλά μετά άλλαξε γνώμη και κοιμηθεικαν αγκαλιά... Το πρωί λέει ότι μαλωσε με τον ξάδερφο του μαφιοζου τον πεφτουλα.... Αυτά θυμάμαι... (μαλακα δεν μπορεί...)

Α:και εγώ σήμερα μαλωσα με τον ξάδερφο του Leonid!αχ βλακιες είναι αυτά κοίτα να ξεκολλησεις απο τις ιστορίες και να βρεις κανέναν γκομενο όσο ακόμα θα κάτσουμε εδώ!

Αν:εεε ρε κόλλημα με τον γκομενο.... Εγώ δεν θέλω σχέση ούτε και να παντρευτω θέλω γιατι αν δεν το καταλαβες θέλω να γίνω χειρουργός.... Θα αφοσιωθω στο μέλλον της καριέρας μ... Αλλά ποτε δεν λέω ποτε!

Σ:Αναστασία μπορώ να σου μιλήσω? (μανία να πετάγονται όλοι απο το πουθενά!)

Α:Έχω δουλειά! Και γενικά δεν θέλω να σου μιλήσω ούτε τώρα ούτε ποτε!Και τώρα σε παρακαλώ φύγε γιατι μας διεκοψες....

Σ:καλά λοιπόν αφού έχεις δουλειά θα καθησω να σε περιμένω!

Α:αχ μου έχεις σπάσει τα νεύρα!

Αν:ρε παιδάκι μου σου είπε να φύγεις τι δεν καταλαβενεις! Αναστασία φώναξε λίγο τον Ζορα!

Α:Ζορρρρρρρρρααααααααααααα!

Αν:χαχα θα τον τρομαξες το άνθρωπο!

Ζ:ΑΝΑΣΤΑΣΊΑΑΑΑ ΕΊΣΑΙ ΚΑΛΆ?

Α:ΝΝ Βασικά όχι!

Ζ:τι έπαθες?

Αν:θέλουμε να πάρεις τον Σταυρο και να φύγετε.. Δεν μας αφήνει στην ησυχία μας!

Σ:είστε υπερβολικές?

Αν:είμαι εγώ υπερβολική άνθρωπε μ ήρθες και μπαστακοθηκες εδώ με το έτσι θέλω και λες μετά ότι είμαστε υπερβολικές!(η Άννα πλέον ήταν κατακοκκινη και αρκετά νευριασμενη)

Σ:Νν!αφού είστε εγώ ήθελα να ζητήσω συγνώμη για ότι είπα προηγούμενος μέσα και δεν λέω η Αναστασία με το δίκιο της δεν θέλει να με ακούσ--

Αν:και αυτο ακριβώς είχε πει ο ξάδερφος του μαφιοζου από την ιστορία αλλά δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει γιατί η φίλη της κοπέλας πετάχτηκε και τον διέκοψε... Κάτσε αυτό έκανα και εγώ μόλις!

Το Κορίτσι Που Εμπλεξε Με Την Μαφια (συνέχεια) Where stories live. Discover now