🔫Κεφάλαιο 19🔫

239 25 5
                                    

Αναστασια : Γιατί κινδυνεύουμε!!

Αννα: εξήγησε μου! Τι έγινε?

Αναστασία : μετά!  Τώρα στείλε μήνυμα στον Ζορα να έρθει να μας πάρει πρέπει να μιλήσω με τον Leonid!

Άννα: εντάξει!

__________________________

__________________________

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Αννα: έρχεται...

Αναστασία :ωραία...

Άννα: θα μου εξηγ τώρα!

Αναστασία: Ο Αλεξ θέλει να μου κάνει κακό!

Αννα: Ο Αλεξ ο αδερφός του πρώην σου?

Αναστασία : Ναι! Και έχει μια έχθρα με τον Leonid....

Αννα: τέλος πάντως.. Αυτός πρέπει να είναι ο Ζορας!

Αναστασία: ναι αυτός είναι...

Ζορας : κορίτσια μπείτε μέσα! Το αμάξι είναι αλεξίσφαιρο...

Αναστασία: Ωραία τώρα πάνε με στον Leonid να του τα ψαλω!

Ζορας : εντάξει! Αλλα να σου θυμίσω ότι στο σπίτι είναι ο Σταυρος! Και κάποιοι άλλοι συγγενείς... Ξέρουν ακόμα ότι εισαι η μελουσα γυναίκα του!

Αναστασία : πφφ οκευ τέλος πάντων.... Πάμε...

Φτάσατε στο σπίτι και είδατε ότι ο αριθμός από τους μπραβους είχε  αυξηθεί κατά πολύ....

Άννα : εεε γιατί βάλατε και άλλους φυλακες?

Αναστασία: ναι όντως... Έγινε κάτι Ζορα?

Ζορα: δεν μου επιτρέπεται να απαντήσω... Αλλά ένα θα σου πω...  Το αφεντικό φώναξε και τον αδερφό σου! (ωχ αυτό σημαίνει ότι είναι σοβαρό)

Αναστασία: ο αδερφός μου?  Δεν μπορεί έχει την μητέρα μας!

Ζορας: το ξέρω αλλά είναι σοβαρό... Και ο αδερφός είναι ένας από τους καλύτερους.... (ναι τον αδερφό μου τον φωνάζουν μόνο όταν είναι πολύ άσχημα τα πράγματα!)

Αννα: Που μπλεξατε?

Αναστασία: εντάξει φτάνει πάμε τώρα να μάθουμε.... Βασικά Άννα μείνε με τον Ζορα.... Πάω να βρω τον 'άντρα' μου!  ( αχ ας μην τον πετύχω με καμια απο αυτές που έχει!)

.....................................................

Έφτασες έξω από τι γραφείο του... Παίρνεις μια αναπνοή και χτυπάς την πόρτα...

Le: Περάστε! (και χωρίς να χάσεις λεπτό μπήκες μέσα... Ευτυχώς είναι μόνος του! Μα γιατί είναι τόσο σκεφτικός? Το πρόσωπο του έχει πάρει μια σκληρή μορφή!)

Αναστασία : πρέπει να μιλήσουμε! (επιτέλους μπόρεσα και είπα κάτι)

Le:Αναστασία! Περνά κάποια άλλη στιγμή! (άλλη στιγμή?)

Αναστασία : αυτό ξέχασε το... Τώρα εξαιτίας σου θα πρέπει να προσέχω περισσότερο από πριν.... Και σαν να μην φτάνει όλο αυτό έμαθα πως θες να φέρεις και τον αδερφό μου! Ούτε για αστείο! Θα βγεις και θα πεις την αλήθεια ότι δεν είμαι γυναίκα σου και ότι ούτε θα σε παντρευτώ... Δε  θέλω να έχω καμία σχέση με τους εχθρούς σου!! ( με κοιταει τόση ώρα χωρις να πει τίποτα!) με ακούς?

Le: Δεν έχω ιδέα τι μου λες! Και χαμήλωσε το τόνο της φωνής σου.... Ποιος σε πείραξε? Και όσο για τον αδερφό σου τον χρειάζομαι εδώ είναι σοβαρά τα πράγματα..... Και θα γίνεις γυναίκα μου και μάλιστα το συντομότερο (τι λέει ρεεε)

Αναστασία : τι λες? Κοίτα δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλά εμένα άμα με ξανά πλησιάσει δικός σου εχθρος θα σε σκοτώσω εγώ ή ίδια..... Τώρα μέχρι να φύγω για Ρωσία θα πρέπει να μείνω μέσα για να μην παθω κακό....

Le: θα μείνεις εδώ και μ φέρεις και όλοι την οικογένεια σου!  (???) Δεν υπάρχει πιο ασφαλές μέρος απο αυτό το σπίτι... Και εκτός αυτο δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να σου κάνει κακό.... (αυτό να το σκεφτόσουν πριν έρθεις στην ζωή μου και τα κάνεις όλα άνω κάτω!)

Αναστασία :.....

Le:Τώρα θα σου αφήσω δύο ανθρώπους μου εδώ γιατί εγώ πρέπει να φύγω έχω να κανονίσω μια μικρή υπόθεση.... Το σπίτι έχει αρκετά δωμάτια.. Εσύ θα πας στο δικό μας! (μας??) πάνε τώρα να ξεκουραστείς και μην σε νοιάζει για τιποτα... ( πως γίνεται να θέλω να τον σκοτώσω και μετά να τον φιλήσω?) ααα και κάτι ακόμα γιατί με έγραφες τόσο καιρο? Και γιατί ήσασταν στο μαγαζί μόνες σας? (είπα και εγώ δεν θα ρωτήσει)

Αναστασία: τα λέμε αύριο πάω στο σπίτι μου τσαο!

Le: είπαμε Εδώ θα μείνεις ο Ζορα έχει φύγει να φέρει τους δικούς σου... Ααα και η θεία σου ψάχνει από τώρα νυφικό να ξέρεις... Σε αγαπώ φιλάκια μέλλουσα γυναίκα μου ❤ ( 0ο0 που έχω μπλέξει)

......................................................

Χευ! Ευχαριστώ οσες διαβάζετε την ιστορία μου ❤ ❤ ❤ ελπίζω να σας αρέσει! Θα Ανέβει και άλλο σήμερα ❤ ❤ ❤ ❤

Το Κορίτσι Που Εμπλεξε Με Την Μαφια (συνέχεια) Where stories live. Discover now