31.

46 3 1
                                    

{ de volgende ochtend }
MINGHAO POV
"He godverdomme, waar heb ik dat ding gelaten?" Riep ik terwijl ik door mijn kamer naar mijn telefoon zocht. Na een halfuur gaf ik op. "Ik moest y/n nog bellen!" Riep ik weer en aangezien ik geen mobiel had rende ik naar de huistelefoon. Ik tikte het nummer van y/n in en wachtte.

y/n: Hallo?
Minghao: Hoi y/n, met Minghao
y/n: Oh, doei.

De lijn werd verbroken. "Wat was dat dan?" Vroeg ik aan mezelf. Had ik iets verkeerds gezegd? Ik plofte neer op de bank en dacht na. Vernon kwam binnenlopen en ik keek op. "We gaan zo." Zei hij. "Waarheen?" Vroeg ik. "Weet ik veel." Zei hij terwijl hij zijn schouders ophaalde. Hij knikte daarna nog en liep weer weg. Ik liep naar de anderen toe die in de hal stonden. "Is het nu echt over?" Vroeg ik weer in mezelf. Ik besloot mijn schoenen aan te trekken. Ik was nog diep in gedachten toen ik ineens tegen iets aanbotste. Ik keek voor me uit en zag niks. Toen keek ik naar beneden en zag Woozi. "Kijk uit waar je loopt!" Zei hij boos. "Sorry." Zei ik snel terwijl ik wegliep. "Allemaal naar de auto's, we gaan vertrekken!" Hoorde ik iemand zeggen. Ik liep naar de derde auto en ging achter het stuur zitten. We kregen de opdracht om naar het Pledis gebouw te rijden. Geen idee wat we daar moesten doen. Ik dacht verder de gehele dag nog aan y/n, maar wist nogsteeds niet wat ik had gedaan en kon het niet echt plaatsen.

Y/N POV
Ik had het berichtje van Minghao gelezen. "Heb ik iets fout gedaan?" Dacht ik de hele tijd. Ik las het telkens opnieuw en steeds brak het weer meer tot me door. "Het is nu echt over." Zei ik hardop. "Wat?" Vroeg Suho die ineens achter me stond. "Niks." Zei ik terwijl ik een nep glimlach opzette. Hij lachte en liep weg. "Oke dan, wat nu?" Vroeg ik weer aan mezelf. Ik besloot er zo min mogelijk aan te denken en iets leuks te doen, alleen wist ik niet wat. "Laten we naar de arcade gaan!" Zeiden Baekhyun en Kai ineens. "Goed idee!" Riep iedereen. Ik had er eerst niet zoveel zin in, maar bedacht me dat dat een goede afleiding zo zijn. Uiteindelijk bleek ik gelijk te hebben, want de rest van de dag was supergezellig. Het was uiteindelijk al 22:30 en we besloten te gaan. We liepen in een donkere straat, tenminste een andere straat dan op de heenweg. Recht voor ons in de verte zag ik een groep mensen ons tegemoet lopen. Toen ze dichterbij kwamen, zag ik dat het Seventeen was. De jongens hadden het ook gezien en begonnen te zuchten. Mijn ogen zichten naar Minghao, ookal wist ik dat ik dat niet moest doen. Uiteindelijk had ik hem gevonden, hij keek mij ook aan. Ik keek snel de andere kant op. "Y/n!" Hoorde ik hem roepen. Ik reageerde niet. "Y/n! Luister alsjeblieft." Riep hij weer. Ik keek hem nog 1 keer aan, zei niks en liep weer weg. Net als de andere jongens. Ik voelde Minghao's ogen in mijn rug prikken en het deed pijn. "Ik heb niks foutgedaan." Herhaalde ik in mezelf.

Secret Love {Dutch kpop ff}Where stories live. Discover now