4.

151 5 1
                                    

MINGHAO POV
We kwamen aan bij y/n's huis. "Bedankt voor het brengen. Hopelijk zie ik je weer." Zei ze.
"Ja ik hoop het ook, ik geef je mijn telefoonnummer wel even." Zei ik. Ik gaf haar een briefje met mijn nummer erop. "Bedankt!" Zei ze. Ik gaf haar een knuffel. Ze schrok maar knuffelde me terug. "Ik app je zo snel mogelijk." Zei ze. Ze zwaaide en liep naar binnen. Ik glimlachte en draaide me weer om richting mijn huis. Ik stopte mijn oortjes in en stak de straat over. Na een tijdje stond ik voor mijn huis. Ik opende de deur en liep naar binnen. Ik zag Wonwoo en MinGyu samen op de bank zitten. Ik wilde doorlopen toen ik een melding op mijn telefoon kreeg. Het was y/n.

Y/N
Y/N: Heyy!
Minghao: Hoii!
Y/N: Ok, hij doet het dus.
Minghao: Jaa.
Y/N: Ik ga zo slapen. Ik spreek je later wel denk ik. Byee!
Minghao: Byee!

Ik kreeg een lach op mijn gezicht. Ik keek op en zag Wonwoo en MinGyu mij raar aanstaren. Ik lachte met een rood hoofd naar ze en liep weg. Ik was op weg naar Jun. Hij was mijn beste vriend. Jun zat in zijn kamer. Ik klopte op de deur en wachtte op een antwoord. "Binnen." Hoorde ik Jun zeggen. "Hey Minghao!" Riep hij toen hij mij zag. "Hey!" Zei ik terug. "Je lijkt nogal verward." Zei Jun toen. "Klopt." Zei ik. "Vertel maar wat er is." Zei jun. Ik dacht na en begon toen te vertellen. "Ik botste eergisteren tegen een meisje aan, ze heet y/n. Ik vond haar gelijk al best wel leuk. Ik kwam haar de volgende dag weer tegen en vandaag weer. "Je bent verliefd?" Vroeg Jun. "Uh, ik denk het." Antwoordde ik. Jun keek me met een eng lachje aan. "Ik help je wel met haar." Zei hij toen. "Dankje Jun!" Zei ik en ik liep weer weg. Ik was best wel moe. Ik besloot maar te gaan slapen.
Y/N POV
Ik opende de deur van de hal en liep naar binnen. "Lekker laat." Hoorde ik Kai zeggen. Ik negeerde hem en liep naar mijn kamer. Baekhyun kwam binnenlopen. "Wie was dat?" Vroeg hij. "Wat bedoel je?" Vroeg ik. "Die jongen die jou een knuffel gaf." Antwoordde hij. "Ooh, dat is Minghao." Zei ik toen. "Wie is dat dan?" Vroeg hij met een eng lachje. "Precies wat je denkt." Zei ik lachend. "Ik help je wel." Bood hij aan. Baekhyun was heel aardig maar kon niks serieus nemen en moest altijd lachen. "Dankje, maar Tao helpt al." Zei ik toen. Hij trok een babylip en keek me zielig aan. "Ok je mag helpen. Maar waag het om iets uit te halen!" Zei ik toen. Hij knikte en rende de kamer uit. Ik lachte en viel toen in slaap. De volgende ochtend werd ik wakker door een heleboel meldingen van mijn telefoon. Day6 en Minghao hadden allebei wat gestuurd. Ik besloot dat van Minghao eerst te openen.

Minghao
Minghao: Goedemorgen y/n! Ben je al wakker?
Y/N: Goedemorgen Minghao! Nu wel ja.
Minghao: Mooi. Wat doe jij vandaag?
Y/N: Niks bijzonders volgensmij. Jij?
Minghao: Ook niks. Zullen we afspreken? We kunnen naar de bios gaan.
Y/N: Leuk! Mag ik 2 van mijn huisgenoten meenemen?? Hoeft niet hoor.
Minghao: Jaa tuurlijk! Ik was van plan om de mijne ook mee te nemen.
Y/N: Oh gelukkig. Hoelaat daar?
Minghao: 12:00?
Y/N: Goed! Ik ga me klaarmaken.
Minghao: Ik ook. Tot zo!
Y/N: Tot zo!

"Yesss!" Zei ik toen iets te hard. Xiumin kwam aanrennen. "Wat gebeurd er?" Vroeg hij. "Niks, sorry." Zei ik. Hij lachte en liep weer weg. Ik besloot de berichtjes van Day6 later te openen. "Het zal vast weer Dowoon zijn die om eten vroeg." Lachte ik in mezelf. Ik liep naar de badkamer en kleedde me om. "Tao!! Baekhyun!!" Riep ik terwijl ik de trap af stormde. "Watt?" Riepen ze terug. "Jullie moeten mee naar de bios. Minghao en zijn vrienden zijn er ook." Zei ik. "Jaa bioss!" Zei Baekhyun. "Minghao!" Riep Tao met een gemeen lachje. "Kom nou maar!" Riep ik met een rood hoofd. We liepen naar de hal en gingen naar buiten. De bioscoop was niet ver, dus we waren er al snel. Ik zag Minghao met 2 andere jongens voor de bioscoop staan. 1 van de jongens wees naar ons en Minghao draaide zich om en zwaaide. Wij zwaaiden terug. "Hoi Minghao!" Riep ik enthousiast. "Heyy Y/N!" Riep hij blij terug. Hij gaf me een knuffel en de anderen keken ons grinnikend aan. Hij liet me weer los en ik stelde de anderen voor. "Dit is Tao, die ken je al en dit is Baekhyun." Zei ik blij. "Hoii!" Zeiden ze alledrie tegelijk. "Dit is Jun, mijn beste vriend en dit is Vernon." Zei Minghao toen. "Hoii!" Zeiden wij tegen ze. Nadat we nog even hadden gepraat haalden Vernon en Baekhyun de filmkaartjes. Ik liep naast Minghao en Tao liep naast Jun. Ze waren de hele tijd aan het fluisteren en naar ons aan het wijzen. Vernon en Baekhyun kwamen aanrennen. "We hebben de kaartjes!" Riepen ze. "Welke film?" Vroegen we alle vier tegelijk. "Een horrorfilm!" Zeiden ze lachend. Ik keek verschrikt, want ik kan dus niet tegen horrorfilms. "Gaat het y/n?" Vroeg Minghao bezorgd. "Ze is bang!" Zei Baekhyun lachend. Ik gaf hem een boze blik en hij keek snel naar zijn schoenen. "Een beetje maar." Zei ik. "Geen probleem, ik zit naast je." Stelde Minghao mij gerust. Ik lachte en we liepen de zaal binnen. Jun en Tao waren popcorn aan het halen. Ze waren best lang weg. "Wij gaan wel even kijken waar ze blijven." Zeiden Vernon en baekhyun. "Prima." Zei Minghao. Het bleef een tijdje stil totdat Minghao iets zei. "Y/n? Mag ik iets vragen?"


Cliffhanger!
Dit was een deel 4 alweer.
Nouja ik ga weer!
Xx mij

Secret Love {Dutch kpop ff}Where stories live. Discover now