6.

115 5 1
                                    

Y/N POV
"Dit ga je niet leuk vinden." Hoorde ik Tao fluisteren. Hij wilde vertellen, maar zijn telefoon ging. "Ik vertel het je zo wel." Zei hij en hij liep weg. Ik keek even naar alle boze gezichten en rende toen terug naar boven. Ik keek op mijn telefoon en zag 2 gemiste gesprekken van Minghao. Ik besloot hem terug te bellen. De telefoon ging een paar keer over en toen nam Minghao op.

Telefoongesprek:
Minghao: Y/n! Dit moet je horen!
Y/N: Vertel!
Minghao: Ik en al mijn vrienden zijn dus al een tijdje een band begonnen en we hebben ons eerste liedje uitgebracht! Nog maar 1 uur staat het erop en al 3M views!
Y/N: Dat is geweldig! Ik ben zo blij voor jullie! Wat is jullie bandnaam?
Minghao: SEVENTEEN!

Chen kwam binnenlopen. "Ik moest je halen van Tao." Zei hij. Ik knikte en hij liep weer weg.

Y/N: Ik moet gaan. Tot later! Nog veel plezier!
Minghao: Thanks! Tot later!

Ik ging op en rende naar beneden waar ik naar Tao zocht. "Iedereen zitten op de bank nu!" Zei D.O. Iedereen ging zitten dus ik ook. Suho liep naar voren en begon te praten. "We gaan je even vertellen wat er aan de hand is y/n." Ik knikte en hij praatte weer verder. "De manager vertelde ons dat ons record van views in een uur is verslagen door een nieuwe band genaamd Seventeen." Ik keek geschrokken op. "Wij beschouwen Seventeen dus als concurrentie. Dus maak liever geen contact met ze." Voegde Suho eraan toe. Ik keek naar Tao die verdrietig knikte. "Maar Vernon en ik zijn vrienden en y/n en-" Ik sloeg snel mijn hand voor Baekhyun's mond en keek hem boos aan. "Wat?" Vroeg Suho. Ik lachte naar hem. "Niks hoor." Zei ik snel. "Oke. Dan was dat het." Zei Suho. Iedereen stond weer op en ging weer zijn gang. "Tao, Baekhyun. Kom we gaan even naar boven." Zei ik. D.O keek ons achterdochtig aan maar haalde zijn schouders toen op. We liepen met zn drieën naar mijn kamer en ik deed de deur dicht zodat niemand ons kon horen. "Wat doen we nu?" Vroeg ik terwijl ik op de grond zakte. "Ik weet het echt niet." Zuchtte Tao. "Kunnen we het niet gewoon eerlijk vertellen?" Vroeg ik. "Dan zou je het moeten uitmaken van de anderen. Je weet hoe ze zijn." Zei hij somber. "Ik heb al gevraagd of ik en Baekhyun nog vrienden mochten blijven met Jun en Vernon, maar zelfs dat mag niet." Zei hij er achteraan. Ik hoorde Baekhyun zachtjes snikken met zijn gezicht verstopt in mij kussen. Ik aaide over zijn rug om hem te troosten. "We kijken wel of er nog een oplossing is." Zei Tao. "Laten we gaan slapen." Zei hij daarna en hij liep de kamer uit. Ik en Baekhyun bleven achter. "Zal ik je naar je bed brengen Baek?" Vroeg ik. "Nee! Ik wil bij jou slapen!" Zei hij. "Goed. Ga je maar omkleden." Zei ik en hij liep naar de badkamer. Ik pakte nog even mijn telefoon en zag dat Jae me had volgespamd. "Lekker dit." Lachte ik.

JaeLittleChicken!!
Jae: Y/N!!
Jae: Y/N!!
Jae: Y/N!!
Jae: Kom nou!!
Jae: Ben je doodd??
Y/N: WATT?!
Jae: Eindelijk!
Jae: Je moet me helpen.
Y/N: Met wat?
Jae: Een meisje?
Y/N: Weet je haar naam?
Jae: Hehe, nee.
Y/N: Meen je die?!
Jae: Ze ziet er gewoon leuk uit ja. Help je me?
Y/N: Tuurlijk! Ik kom morgen langs.
Jae: Dankje! Tot morgen!
Y/N: Tot morgen!

Ik legde mijn telefoon weer weg en Baekhyun kwam aanlopen. Hij gaapte en plofte in mijn bed. "Welterusten." Zei hij en hij viel in slaap. "Hoe kan zo'n druk mens zo snel in slaap vallen?!" Vroeg ik mezelf af in mijn hoofd. Ik haalde mijn schouders op en ging naast hem liggen. Ik dacht nog even aan Minghao en dat meisje van Jae en viel toen in slaap.


Het meisje word gespeeld door 123horsey
Ik ga weer verder
Xx mij

Secret Love {Dutch kpop ff}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu