9.

93 5 1
                                    

JAE POV
Ik werd wakker en dacht weer aan wat er gister gebeurde. Ik kreeg een boos en jaloers gevoel en besloot om mezelf op te sluiten in mijn kamer. "Dit gebeurt mij ook altijd!" Gilde ik boos. Ik besloot om me ergens anders op te foucussen. Ik pakte mijn gitaar en begon een paar van onze nummers in mijn eentje te spelen. Ik speelde "I smile" en "I need somebody" daarna plofte ik op mijn bed en viel ik weer in slaap.
Y/N POV
Ik zat al een tijdje op mijn bed te niksen en dacht na wat ik zou kunnen doen. Ik maakte me nogsteeds erg veel zorgen over Jae. "Laat ik hem bellen!" Zei ik toen hardop. Ik pakte mijn telefoon en belde Jae. De telefoon ging een paar keer over, maar ik kreeg geen antwoord. "Hij slaapt vast." Zei ik om mezelf gerust te stellen. Ik liep naar beneden en zag D.O weer. Hij zat op de bank en had zijn gezicht in een kussen verstopt. Ik ging naast hem zitten en sloeg mijn arm voorzichtig om hem heen. D.O houd namelijk niet zoveel van skinship. Hij keek me kort aan, maar verstopte daarna zijn gezicht weer. Ik zag tranen. "Wat is er nou?" Vroeg ik. "Ik wil je niet tot last zijn, dus laat maar." Antwoordde hij. "Je bent me nooit tot last. Ik wil je heel graag helpen." Zei ik toen. Hij keek me aan aarzelde even, maar begon toch te praten. "Ik moet kiezen tussen EXO en acteren." Zei hij. "Wat bedoel je?" Vroeg ik verbaasd. "De manager heeft mij een tijdje geleden gesproken en mij laten kiezen. Hij vond dat ik ze beide niet meer aankon. Ik moet me richten op 1 ding." Zei hij toen. Ik kon niks zeggen en bleef met open ogen kijken. D.O knuffelde me toen. Ik schrok, want hij doet zoiets nooit. Ik knuffelde hem terug. Na een tijdje brak ik de stilte. "Weet je al waarvoor je kiest?" Vroeg ik aan hem. "Nee." Zei hij. "Ik hou van allebei evenveel." Voegde hij eraan toe.  "Kies wat voor jou het beste voelt. Je betekent veel voor ons en we zouden veel verdriet hebben, maar we houden van je en zullen je steunen bij alles wat je doet." Zei ik toen. Hij knikte en stond op. "Bedankt y/n. Ik ga er nog eens goed over nadenken." Zei hij. Hij draaide zich om en liep de trap op. "Komt wel goed." Dacht ik in mezelf. Ik stond op om ook naar boven te gaan toen ik ineens 2 boze stemmen hoorde schreeuwen. "IK WAS EERST!" Hoorde ik Chen roepen. "DAT DACHT JE!" Zei Lay toen. Ik zuchtte en liep de keuken binnen. Ze hadden beide een pan vast. Ze waren op het punt on elkaar aan te vallen. "STOOOPP!" Gilde ik boos. "LEG DIE PANNEN NU WEG
EN GA ZITTEN!" Gilde ik erachteraan. Ze borgen de pannen op en gingen zitten. "WAT IS ER MIS MET JULLIE?!" Vroeg ik schreeuwend. "Hij begon!" Zeiden ze tegelijk. Ik zuchtte en rolde met mij ogen. "Waar gaat dit dan over?" Vroeg ik al wat rustiger. "Hij date met mijn vriendin!" Zei Chen die naar Lay wees. "Heb jij een vriendin dan?" Vroeg ik. Chen werd rood en zei "Uh nee ma-" was het enige wat hij kon zeggen. Lay liet hem niet uitpraten. "Zie je het is je vriendin niet!" Zei Lay. "Ik moet toegeven dat Lay gelijk heeft Chen." Zei ik. Chen keek boos naar de grond, maar hij gaf wel toe dat ik gelijk had. "Nou opgelost! Laat nu is een foto zien." Zei ik. Ze pakten beide hun telefoon en lieten allebei dezelfde foto zien.

 Ze pakten beide hun telefoon en lieten allebei dezelfde foto zien

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik bekeek het meisje. Ze zag er schattig uit. "Wat is haar naam? Vroeg ik. "Sooyeon." Zeiden ze tegelijk. Ik lachte. "Veel succes." Zei ik tegen Lay en Chen terwijl ik opstond. "Waag het om elkaar weer aan te vallen he!" Waarschuwde ik ze. Ze knikten en liepen allebei weer een andere kant op.


Klaar!
Sooyeon is gewoon een bedachte personage en word dus gespeeld door niemand^^
Xx mij

Secret Love {Dutch kpop ff}Where stories live. Discover now