1.

444 8 2
                                    

Y/N POV
Ik werd langzaam wakker door het zonlicht dat door mijn gordijnen scheen. Ik ging rechtop zitten, strekte even en pakte mijn telefoon.

Groepschat:
Jae: Goedemorgen iedereen!
Wonpil: Goedemorgen!
Dowoon: Hoi!
YoungK: Haii! Sungjin slaapt nog.
Wonpil: Y/N ook.
Dowoon: Zullen we gaan ontbijten? Ik heb honger.
Jae: jij hebt altijd honger.
YoungK: True, maar laten we eten.
Y/N: Goedemorgen!

"Goedemorgen!" Stuurde ik terug. Ik stond op en liep naar de badkamer om me klaar te maken. Na ongeveer een half uur liep ik de trap af om te gaan ontbijten. Toen ik de woonkamer binnenkwam zag ik Luhan en Sehun op de bank. Ze merkten niet dat ik er was. Ze hadden allebei een oortje in en keken aandachtig naar het scherm. Ik besloot maar door te lopen naar de keuken. "Zo ben je eindelijk wakker?" Vroeg  Kai. Ik knikte en liep naar de koelkast om mijn ontbijt te pakken. Terwijl ik mijn ontbijt opat luisterde ik waar de jongens over aan het praten waren. "Wat zullen we vandaag eens gaan doen?" Vroeg Kris. "Geen idee."Zeiden de meeste terug. "Onze manager wilde ons spreken."Zei Suho. "Over wat?" Vroeg Xiumin. "Geen idee, maar vast niks ergs."Stelde Suho hem gerust. "Laten we dan maar gaan." Zei Baekhyun. "Nu al? D.O is er nog niet eens."Zei Tao. Ik keek op en zag D.O inderdaad niet. "Slaapt hij nog?" Vroeg ik. "Waarschijnlijk." Zei Tao weer. Precies toen kwam D.O binnenlopen. "Goedemorgen!" Riep Chanyeol. "Boeit me niet!" Snauwde D.O terug. Chanyeol keek hem met een verwarde blik aan. "Nou kijk eens wie er een goed humeur heeft vandaag." Zei Suho sarcastisch. D.O keek hem met een dodelijke blik aan. "Doe maar snel want we gaan zo weg." Ze Suho. "Best." Zei D.O en hij liep met zijn ontbijt naar boven. Toen iedereen klaar was vertrokken ze en bleef ik alleen achter. Ik besloot mijn vrienden maar weer te appen.

Groepschat:
Y/N: Hey! Iemand hier?
Wonpil: Ja ik.
Jae: Ik ook.
Sungjin: En ik.
Y/N: Mooi, wat doen jullie vandaag?
Jae: We gaan ons nieuwe liedje opnemen!
Wonpil: Jaa!
YoungK: Hoi.
Y/N: Hey! Hoe heet jullie liedje?
Sungjin: Geheimpje.
Y/N: Goed, als ik het wel zo snel mogelijk mag weten.
Sungjin: Ja hoor.

Ik legde mijn telefoon weer weg en keek wat ik verder kon doen. Ik besloot maar naar het park te gaan en wat rond te lopen. Ik liep de hal in om mijn schoenen aan te doen en ging de deur uit. Ik was aan het nadenken wat ik kon doen terwijl ik naar de grond keek. Ik lette niet echt goed op en botste tegen iemand aan en viel op de grond. "Sorry." Zei ik. "Geeft niet hoor." Zei een aardige stem. Ik keek op en zag een jongen staan. Hij haalde een hand door zijn haar en stak zijn andere hand uit om mij overeind te helpen. "Bedankt." Zei ik. Hij knikte. Ik bekeek hem nog eens goed. Hij had een leuke kledingstijl, bijna dezelfde als dat van mij. Hij droeg een geel gestreept shirt met een zwarte broek en hoge rode schoenen. Ik keek op en zag dat hij me aanstaarde. " Ik moet weer gaan, ik zie je vast later nog wel." Zei ik. "Wacht! Hoe heet je?" Vroeg hij. "Y/n." Antwoordde ik. "Ik heet Minghao." Zei hij. "Mooie naam." Zei hij toen. "Dankje, jij ook." Zei ik terug. "Nou, tot later dan." Zei hij en hij liep weer weg. "Dat was heel akward en raar." Dacht ik. Ik probeerde te bedenken waarom hij mijn naam wilde weten. "Nouja, laat maar." Zei ik na een tijde tegen mezelf. Ik draaide me om en liep weer naar huis.


Ik ben er weer!
Alleen ben ik op vakantie maar mnu.
Dit was t eerste deel.
Ik ga weer verder lmao
Xx mij

Secret Love {Dutch kpop ff}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu