21.

75 4 0
                                    

Y/N POV
Ik werd midden in de nacht wakker door een nachtmerrie. In mijn nachtmerrie keek ik door een branden raam, achter dat raam zat J-hope. Ik zuchtte en keek om me heen, ik was vergeten dat ik niet thuis was. Ik stapte uit mijn bed en liep de woonkamer binnen. Ik besloot op de bank te gaan zitten totdat de andere wakker waren. Ik keek op mijn telefoon en zag 237 berichten en 59 gemiste oproepen. Toen ik dit zag voelde ik me zo dom, ik had al die tijd de jongens kunnen bellen. Ik sloeg mezelf op mijn voorhoofd en liep terug naar mijn kamer. Ik pakte mijn weinige spullen die daar lagen en besloot een briefje te schrijven voor Highlight.

Voor Highlight,
Bedankt dat ik deze nacht mocht blijven slapen. Mijn vrienden halen me op dus alles is goed:) Veel succes nog verder met jullie band. Ik hoop dat ik jullie snel nog is zie!
Xx, y/n

Nadat ik het briefje had geschreven pakte ik mijn tas en liep weg. Ik dacht even snel na, liep terug naar het briefje en schreef mijn telefoonnummer op zodat we contact konden blijven houden. Daarna liep ik echt de deur uit.
Ik keek op mijn telefoon, het was 6:11. Tao zou me komen ophalen. Na ongeveer een half uur was hij er. "Wat denk jij? Ben je gek? Waar bleef je? Sliep je op de straat? Ben je gewond?" Stroomde Tao er in een keer uit. "Weet ik niet. Nee. Bij Highlight. Nee. Nee." Antwoordde ik. Hij keek eerst boos, maar moest toen om me lachen. Ik glimlachte ook. "Doe dit nooit meer oke?" Zei hij. Ik knikte en we stapten de auto in.


Super kort hoofdstuk, maar ik ga proberen om actief te zijn.
Ik ben nu op een feestje dus ik ga weer!
Xx mij

Secret Love {Dutch kpop ff}Where stories live. Discover now