6. Ona privlači

6.7K 331 32
                                    

Sadašnjost

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sadašnjost

DEJMIJEN

Kada su mi braća javila da imamo problem sa isporukom robe (oružja) - uprkos odbijanju, vratio sam se.

Vratio sam se u taj svet izobilja, bogatstva i luksuza, samo na trenutak. Problem je bio u tome što je sve bilo rešeno, samo je Džek Sejdž pravio problem oko kamiona koji su trebali da prevezu robu preko granice i on bi dobio deset posto od zarade.

Pošto nisu uspeli da se dogovore sa njim, da bih skratio problem odvezao sam se do kompanije Sage i rešio ga. Džek je nakon mog ispada prihvatio i kamioni su ujutru dostavljeni i krenuli na put.

Skoro se nisam tako ispaznio.

Tačnije, već deset godina. Od kako sam napustio očevu kuću i krenuo i buntovništvo preneo na ulicu. Sada sam se doduše smirio, mada...

"Druga isporuka upravo polazi", rekao je Dejvijen, prilazeći nam.

Sada smo se moja braća i ja nalazili među skladištima sa svojom robom i manjem upakovanim i skrivenim sladištem oružja. To je bio jedan od većih poslova koji je naš otac započeo, a moja braća su nastavila. Ja na primer nisam bio u tome, ali nisam ni mogao da odbijem poziv u pomoć kada su me braća pozvala.

"Dobar posao, mali braco. Kako si uspeo da ubediš Džeka? Malo je težak na tome", ubacio se Kejden i potapšao me po ramenu. Mislio je na to što mi je ispričao da je Džek Sejdž neko vreme bio njihov prevoznik, a onda je prestao naglo zbog neke opaske sa ocem. Uprkos tome, jedino su njemu mogli da veruju da mu povere robu i toliki novac.

"Recimo da posedujem razne načine ubeđivanja", odgovorio sam sa osmehom, a Kolton se nasmejao.

"Dobar si. Dobar", pohvalio me je Kolton, a onda nastavio.

"Nešto si... drugačiji. Srećniji. Pozitivniji. Šta se to dogodilo?", zafrkavao je, dok su ostali smejali se i slušali ga. Sada su kamioni krenuli i radnici su objašnjavali novim vozačima pravila i davali im isprave. Za svaku vožnju ide nova i druga tura vozača i uvek su se menjali zbog policije i bezbednosti.

"Neka devojka garantovano", ubacio se Dejvijen, gurnuvši me ramenom. Prebacio mi je ruku preko ramena i prošao mi rukom kroz kosu. Odgurnuo sam ga u šali, dok su se ovi smejali, popravljajući frizuru.

Nisam poricao.

"Konačno si našao devojku, ha?", upitao je Kejden, vidno zainteresovan za moj ljubavni život. To je bilo zato što se nisam dugo zadržao ni sa jednom devojkom. Obično su to bile veze za jednu noć. Ispravljam, stalno.

Kada su videli da ćutim, nastavili su da zapitkuju kao deca. Ponekad i dalje pomislim da jesu.

"Ko je ona?"

Moj opaki milioner|✔Where stories live. Discover now