29. O noapte cu ea...

377 25 3
                                    

* înainte să încep acest capitol vreau să îi urez Camilei un călduros la mulți ani ! Micuța noastră a făcut 22 de ani . O iubesc atât de mult 🤗. Mulțumesc pentru mica atenție pe care ați acordat-o ! Spor la citit și sper că vă place cartea :/ *

___________________________________________

Eram întinsă pe pat, cu Vanessa peste, care îmi săruta gâtul. Nu se simțea tocmai confortabil, dar ca să accept situația mi-o imaginam pe Camila. Nu puteam să spun că Vanessa nu era bună la pat, chiar era, cel puțin când am făcut-o cu ea acum câțiva ani buni, a fost grozav. Dar asta nu schimba faptul că totuși nu mă simțeam bine. Poate trebuia să mă simt bine pentru că era o partidă, dar mă gândeam la Camila. Sigur se simte groaznic de ceea ce se întâmplă, și eu mă simt la fel. Dar pentru siguranța familiei mele trebuie să dau tot ce e mai bun.

Vanessa îmi săruta buzele cu atât de multă blândețe și iubire. Nu îi răspundeam la sărut, dar nu părea deranjată de asta, voia doar să se bucure de moment. Ar trebui s-o facă pentru că nu o să mai aibă vreo ocazie. Îmi părea rău de ea, dar nu puteam schimba nimic.

-Pot să îți dau sutienul jos? Mă întreabă ea timid. De ce timid? Vanessa tu ești?
Eu eram in lenjerie intimă în timp ce ea era doar in chiloți. Sânii ei chiar nu arătau rău, de admirat chiar.

Dar din cap în semn de da. Jenant . Nu mă înțelegeți greșit nu mă simt deloc bine că fac asta, dar când o să simt plăcere asta o să se interpreteze. Poate dacă continui să mă gândesc la Camila o să ajute.

Începe să imi sărute sânii și să se joace cu sfârcurile mele. Se simțea chiar bine. Imi bag mâinile în părul ei pentru a-mi opri gemetele ce vor să iasă din gura mea.
Își pune mâna pe intimitatea mea și o masează lent. Un geamăt îmi părăsi gura. Ups, îmi pare rău dar totuși este sex, e o plăcere de neexplicat.

-Mă omori Lauren. Spune Vanessa apoi își introduce degete în mine, lăsând săruturi pe coapsele mele.

__________________________

După ce totul se terminase, eram cu Vanessa care stătea pe pieptul meu. Mă simțeam așa prost pentru tot ceea ce făcusem . Dar măcar acum suntem in siguranță, nu?
Sper ca totul să fie bine în relația mea și a Camilei. Până la urmă altceva nu puteam face.

Te iubesc Camila. Te iubesc Emily . Îmi spun eu în gând apoi intru în lumea viselor.

Here for You •Camren• [FINALIZATĂ]Where stories live. Discover now