25. Peste câțiva ani..

422 28 0
                                    

Trecuseră 6 ani. Destul de mult hă? Eu și minunata de Camila incă ne iubim. Deși acum 3 ani ne 'despărțisem' să spunem așa , pe o perioadă de 7 luni. Vă dați și voi seama cum mă simțisem in perioada aia. Motivul fusese doar pentru că am uitat-o pe Camz intr-un club, iar ea fiindcă era beată se sărutase cu o tipă doar fiindcă credea că sunt eu. In fine, eu eram mai beată decât ea. Tot ce contează e că acum suntem mai fericite ca niciodată și nu ne putem vedea viața fără cealaltă.

-Mami Lala ! Ai văzut-o pe Mami Mila ?

Spune micuța Emily, care de abia se trezise .

-Neața iubire ! Camila e la muncă .Ți-am făcut micul-dejun, haide , nu mai sta acolo !

Emily se așează și se pune să mănânce cu poftă.

Oh dar nu v-am spus despre micuța noastră ! Emily Bella Cabello . Este o minunăție de fată. Am adoptat-o acum 4 ani jumătate. Da, poate prea devreme dar sincer noi asta am simțit să facem. Acum are 5 ani, este la grădiniță și pot spune că e cea mai importantă persoană din viața mea, bineînțeles ea și logodnica mea Camila.

După ce micuța mea mâncase am îmbrăcat-o cu o fustiță roz si o bluză albă, pentru grădiniță.

-Putem pleca acum Lala ? Imi spune frumoasa Emily cu o față de " te implor, hai mai repede "

-Așteaptă puțin iubire. Trebuie să îmi fac părul. Dar ce te grăbești așa? Vrei să te vezi mai repede cu Andrew ? Ii spun și îi zâmbesc glumeț.
Andrew era cel mai bun prieten al ei . Uneori fac glume cu ea doar pentru că e haios felul in care face bot. O minunăție .

_________________________

Emily era la școală și nu aveam ce face. Decid să imi iau caiețelul și să îmi continui de scris noua piesă.  " I Lied " .

Apropo, despre cariera mea in muzică, tot ce pot spune e că totul merge perfect . Am concerte și milioane de fani. Sunt atât de fericită. Viața mea nu putea fi mai bună de atât sincer.
Când mai ies pe undeva cu Camila, toți paparazzi fac poze sau unii fani deranjează, ei bine alți doar înțeleg situația și imi zâmbesc cald, eu întorcând bineînțeles gestul. Nimeni nu are nimic împotrivă cu relația mea și faptul că am și adoptat un copil. Din potrivă, fanii mei apreciază foarte mult relația noastră. Ne-au dat și un nume . Camren .
_________________________

Putem spune că ăsta e un nou început nu? Ei bine cartea nu se termină aici . Scuze că e foarte scurt capitolul dar nu prea am idei. Vreau să vă reamintesc să treceți și pe la cealaltă carte a mea.

K i s s e s

Here for You •Camren• [FINALIZATĂ]Where stories live. Discover now