14. Prinse de Camila #Laurmani

533 32 5
                                    

Dansam cu ea, cu Normani . Parcă eram doar eu și ea aici . Iși mișca corpul pe lângă mine atât de delicat. Eu aveam mâinile pe talia ei . Voiam să o admir, voiam să o descopăr . Se apropia din ce in ce mai mult de mine, asta mă făcea să mă aprind, să o vreau mai mult decât o voiam acum .

-Normani....spun eu printre gâfâieli.

-Da Lauren ?

-Te vreau . Ii spun și o trag aproape de mine .

-Nu zău? Imi zâmbește ea simpatic dar și pervers.

Mi-am conectat buzele cu ale ei. Nu mai suportam tentației . Ea își freca șoldurile și feminitatea de mine . Eu doar ii mușcam buzele mari și frumoase .

Mă trag din sărut să o privesc puțin. Zâmbea la fel cum o făceam și eu .

Când mă uit in spatele lui Normani era Ea .... era Camila... imposibil ! Mă privea atât de tristă. Inima mea începuse să bată al naibii de tare . O priveam și ea mă privea inapoi cu puțin dezgust.

-Ești ok? Mă întreabă Normani .

-Da e totul ok. Spun și o trag de mână ca să mergem la bar .

____________________________

Mă uit la Camila și ea mă omora cu privirea. Știam că incă simt ceva pentru ea. Dar nu a fost corect ce a făcut . Acum de ce ii pasă dacă fac ceva ? Nu i-a păsat de mine in ultimele luni .

Imi comand altă băutură mie iar Normani face la fel . Era foarte simpatică, nu pot să spun că nu imi plăcea să stau cu ea . Mă atrage foarte tare . Acum cred că trebuia să mi-o trag cu ea, dar Camila a apărut din nou și mi-a dat lumea peste cap .

______

Mă uitam la ea cum se așează pe scaun și își comandă o băutură. Aștepta pe cineva sau doar venise singură? O altă întrebare e ce căuta la petrecerea lui Zayn ? Și ea cred că se întreba ce caut eu aici .

Continuam să vorbesc cu Normani diferite chestii iar dintr-o dată o tipă se așează lângă Camila și o strânge in brațe . De ce mă simțeam geloasă? Camila se uită la mine pentru a mia oară sfidător, de parcă ar vrea să mă omoare. Ea o gură din băutură ei și ii șoptește ceva la ureche fetei din fața ei . Se uită din nou la mine, o ia de mână și se fac nevăzute. De ce mă durea inima ? Uf, mi s-a stricat dispoziția.
O iau pe Normani și urc cu ea direct sus, la o cameră liberă.

Știți bine ce a urmat . Doamne, femeia asta mă înnebunea când mă atingea. Eram excitată de fiecare dată și simțeam că o vreau mai mult . Partidele oferite de ea erau geniale .

_________________________

02:37

Coborâsem scările să mă îndrept direct spre bar . Normani plecase acasă, eu mai aveam de gând să stau. Mi-a dat numărul ei și a spus că ia un taxi .

Mă ciocnesc de cineva ceea ce mă face să gem ușor de la impact .
Când ridic capul era Camila...

Here for You •Camren• [FINALIZATĂ]Where stories live. Discover now