16. Cu iubita mea, Normani

475 34 5
                                    

După tot ce se întâmplase aseară nu mai aveam chef de nimic . Eram doar eu și cu mine . Eram pierdută, nu știam ce să fac.. poate chiar ar trebui să uit . Să fiu din nou cum eram inainte, doar că mai rece ...

____________________________________

*peste alte 3 luni*

Ma țineam de mână cu iubita mea, Normani . Ne îndreptam spre parcul din centrul orașului . Eram fericită? Cred . Incă mă gândeam la Camila? Normal.

Eu și Normani suntem împreună, da, poate e o prostie, dar... imi place. E ca un fel de pansament pentru inima mea . E o fată minunată și nu merită să fie rănită. Nu credeam că o să fie ceva atât de serios intre noi, poate doar ceva de o noapte, sau mai bine zis, de mai multe nopți.

-Cu ce să fie înghețata Lauren?

-Știi bine cu ce . Ii zâmbesc cald iar ea cumpără cele 2 înghețate.

-Poftim înghețata ta cu vanilie, prințesă.

-Mulțumesc Normani. Ii spun și o pup scurt pe obraz.

Era foarte frumos afară. Soarele nu era foarte puternic. Dar era perfect. Ne plimbam prin parc și ne prosteam . Țin la ea, nu pot minți.. doar ea imi este aproape.

Nu mă mai văzusem cu Camila de la incidentul ăla. Nu pot să mint și să spun că incă nu am sentimente pentru ea, dar parcă e mai bine pentru mine așa . Imi repet in fiecare zi că nu o mai iubesc, dar...mă mint pe mine însumi.

____


Scuze guys că am început să fac capitolele mai scurte dar nu prea știu ce să pun intr-un singur capitol, acum .

Sper că vă place cartea :)

K i s s e s

Here for You •Camren• [FINALIZATĂ]Where stories live. Discover now