13.Trebuia să uit. #Laurmani

554 32 6
                                    

2 luni . Au trecut 2 luni de la incidentul acela neplăcut . Eram ok . Dar.... doar trupește . Camila nu îmi mai dăduse vreun semn de viață să spun așa. Nu ne mai văzusem . Ce se întâmplase ? Când am zis că pentru ea nu e nimic serios, chiar nu mă înșelam. Poate trebuia să uit . Dar atingerile ei... la cine voi mai simți așa? Poate o să credeți  că e ceva exagerat și ciudat, dar nu e . Doar mă atinsese pe fund și simțisem cum lumea mea era dată peste cap . Imi pare rău ca am fost să iau drogurile in serile alea 2 . Poate așa nu mă îndrăgosteam ... ei bine da, eram îndrăgostită.

Diseară iar e petrecere la Zayn. Ratez eu așa ceva? Niciodată. Trebuia să merg, trebuia măcar in seara asta să imi abat gândurile de la ea. Mă distrugeam pe mine însumi.

________________________

Iată-mă aici din nou . Pe canapea, cu băutura mea in mână, la petrecerea lui Zayn .

Nu eram prea sociabilă . Trebuia să mă abordeze cineva ca să mă afișez să spun așa. In gândul meu era doar Camila . Uram sentimentul ăsta . Să oferi iubire cuiva care nu e lângă tine... să nu ii poți arăta iubirea...doare al naibii de tare.

-Hey ! Spune persoana care se așezase lângă mine . Nu știu exact cine era . Imi întorc capul si o vad pe Normani .

-Oh bună ! Ii zâmbesc ușor. Nu era nașpa tipa, din potrivă, era simpatică .

-Ce mai faci Lauren? Doamne ce drăguță era când zâmbea. Stai! Nu te gândi la asta!

-Foarte prost. Tu ?

-Păi nașpa până acum. Dar te-am văzut pe canapea și parcă m-am simțit mai bine . Ce s-a întâmplat?

-Nimic important. Acum 2 luni am fost împușcată in braț. Nu intreba .

-Poftim??? Spune Normani speriată . Si cum esti acum ? Se apropie mai mult de mine punându-mi mâna pe braț ușor.

-Sunt bine, e totul ok, mulțumesc. Spun liniștitor și ii iau mâna intre a mea . O privesc in ochi timp de câteva secunde iar apoi râd isteric .

Vreau să beau din paharul meu cu whisky dar nu apuc pentru că Normani își conectează buzele cu ale mele . Se simțea așa bine . Ii răspund imediat și își introduce ușor limba prin gura mea . Ii bag mâna in păr, și o trag mai aproape de mine. Ne desprindem din sărut și ne uităm rușinate una la alta.

-Hai să dansăm! Spune și mă trage după ea.

Here for You •Camren• [FINALIZATĂ]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα