21 | Sezon 2

2.6K 236 123
                                    

Yerim yorumlarınızı 😅 çok teşekkür ederim destekleriniz için, çok seviniyorum

Tony okulundaki proje sergisine bir türlü anlam verememişti. Liseyi bitireli çok oluyordu, hatta yakında, bir yıl içinde, üniversite de bitecekti.

Ve bu bilim şenliği saçmalığı...

Sadece geniş koridorlarda koşan ilkokul çocuklarını ezmemeye çalışıyordu.

"Eğlenceli, değil mi?" Bruce elindeki tüpleri boş masaya bıraktı. "Çocuklar yani"

"Sadece kredim dolsun diye geldim Bruce" Tony etrafındaki yürüyen çantalara göz devirdi. Gerçekten küçük ve hareketli şeyleri sevmiyordu.

Küçük, hareketli ve ezilen tipleri hiç ama hiç sevmiyordu. Kendi çocukluğu böyle zamanlarda deja vu gibi aklına gelirdi. Aynı önündeki çocuğun diğerleri tarafından itilip düşmesi gibi.

Tony fark etmeden ona uzun süre bakmış olacak ki çocuk gözlerini silip aynı şekilde ona bakmaya başlamıştı. Esmer adam bundan cidden nefret etmişti.

Elindeki eşyaları özensizce masaya bırakıp çocuğa yürüdü ve kollarını birleştirdi. Davranışı cidden ürkütücüydü ama çocuk, hayran bakışlarını ondan çekememişti.
"Bay Stark!"

Tony kendine uzatılan parmağa kısaca bakıp başını yere eğdi. "Ve sen de..?"

"Peter" öndeki eksik tek dişiyle ona gülümsemişti küçük olan. Tony gözlerini kıstı, küçüktü ama nefret ettiği kadar hareketli sayılmazdı, değil mi?

Küçük çocuk adı söylenince aceleyle Tony'e el sallamış ve öğretmenine koşmuştu.

"Yetiştirme yurdundan öğrenciler" Bruce Tony'nin omzunu tuttu. Tony çocuğun arkasından bakıyordu. "Merakın bittiyse yapacak çok işimiz var"

×

"Biliyorum, biliyorum. Ama anca o saatte geldim Steve. Ayrıca Bucky bundan şikayetçi değildi" Tony protezinde kusursuz ilerlediğini biliyordu.

"Bir şey demedim zaten. 'Bruce'la istediğin gibi vakit geçir" Steve onun adını söylerken bile gözlerini deviriyordu.

"Umarım ciddi değilsindir, bu komik olurdu" Tony göz ucuyla ona baktı.

"Maçıma gelirsin diye düşünmüştüm sadece" Tony, Steve'in bu konuda haklı olduğunu biliyordu, Steve'in maçlarına artık hiç gitmiyordu.

"Bir dahaki için söz veriyorum"

Steve döner sandalyeye oturdu. "Seninle olan ilişkimiz bazen mükemmel gibi gidiyor, bazense sanki sadece yakın iki arkadaş gibi oluyoruz. Üç sene oldu, sana da bir şeyler eksik gelmiyor mu?"

Sarışının düşünceli haline bu gün aklını kurcalayan sorular da eklenince Tony başıyla onaylamıştı.  Natasha, Clint'le konuşurken birden onlara dikkat kesildi, bir an ayrılacaklarını düşünmüştü.

"Bence de kesin bir çizgi koyalım artık" Steve düşünceli şekilde başını sallarken "evlenelim" dedi esmer olan. Steve bunu algılayamayıp başını aynı ritimde sallarken ani bir hareketle sevgilisine dönmüştü. "Ne?"

"Duydun, tekrar etmeyeceğim."

Bucky sonradan girdiği odada herkese birkaç saniye bakmıştı. "Bir şey kaçırdım"

Tony herhangi bir cevap alamadığı zaman, bardağını masaya bırakıp işine geri döndü, Steve'in gözlerinin üzerinde olduğuna emindi.

"Telefonun çalıyor" Natasha Clint'in telefonunu masada ona ittirmişti. Clint göz ucuyla Pietro'nun adına bakıp telefonu sessize aldı.

"Üç yıl önce onunla konuşacaktın" Natasha anlamadığını belirtir gibi kaşlarını çattı.

"Hala temizlemem gereken gruplar var, bitmeden istemiyorum"

"Bitmeyeceğini ikimiz de biliyoruz değil mi?" Natasha çok kısa bir süre Clint'in arkasındaki kapıya bakmıştı. Clint bu ayrıntıyı fark edemedi.

"Onu sevdiğim için, korumak istediğim için Nat"

Pietro küçük bir gülümsemeyle, bulunduğu yerden, Clint'in arkasındaki kapıdan, yavaşça uzaklaşmaya başladı.

Clint sesleri çok iyi duyardı.

Aniden arkasına dönünce, genç adam ürküp geriye doğru düşmüştü. Clint, Natasha'ya bıkkınlıkla baktı ve Pietro'nun yanına yürüdü. Onu yerden çekip kaldırması oldukça kısa sürmüştü. Ardından onu kolundan çekiştirerek kendi çalıştığı odaya tıktı ve kapıyı ardından kapattı.

"Bana, Afganistan'a geri döneceğini söylemedin mi dün? Böyle çocukça hareketlerine ayıracak sabrım yo-"

Pietro onu, az önce kapattığı kapıda sertçe dayayınca kapıdan bir gürültü çıkıp Clint'i susturmuş, ve Pietro'ya onu öpmek için vakit tanımıştı.

Clint bunu daha fazla sürdüremeyeceğine karar verip onu belinden kaldırdı ve bacaklarının kendi beline dolanmasına izin verip durumu daha tuhaf bir hale soktu.

Clint onun saçlarını tutup başını geriye çekmiş, ve kendine onu öpmek için daha uygun bir alan yaratmıştı.

Clint onun saçlarını tutup başını geriye çekmiş, ve kendine onu öpmek için daha uygun bir alan yaratmıştı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Stolen Memories | Stony AuHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin