17 | Sezon 2

2.6K 251 54
                                    

"Natasha Romanoff" Natasha çalışanın elini sıkıp kısa bir sohbet ederken Clint, Pietro ve Wanda, geri kalan kayayı tırmanmış ve önlerindeki üç parçaya bölünmüş zırha bakmışlardı.

"Iron Man'i mi arıyorsunuz?"

"Tony'i arıyoruz." Clint zırhın kask kısmını eline alıp iç tarafındaki kanı parmağıyla sildi. "Bu da Iron Man'i arıyoruz demekle aynı şey."

Pietro gözlerini büyütüp kardeşine bakarken Wanda başını salladı. "Mantıklı, aklıma gelmişti"

"Dağın tepesinden yuvarlandığını söylüyorlar Zırhın" Natasha Clint'in yanına çöküp kaskı ondan aldı ve parmaklarını sever gibi üstünde gezdirdi. "Zırh açılmışsa aşağıdaki kayaların altında bir yerde olabilir. Sen bulmakta daha iyisin"

Clint başıyla onaylayıp doğruldu ve üstünü silkeledi.

"Yardım edeyim mi? Fena değilim, başımı çok derde sokmam"

Clint ona kısa bir bakış atıp başıyla onayladı.

İkisi uzaklaşınca Wanda da onun yanına çökmüştü. "Steve nasıl?"

Natasha başını iki yana salladı. "Hepimiz berbat haldeyiz. Steve, Buck, ben, Clint..." iç çekti. "Daha önce de beceremediğimiz şeyler olmuştu ama bu parçalanmışız gibi hissettiriyor"

×

"Telefon kullanmadığına emin misin? Terörist falan değilim, beni merak etmiş olmalılar"

"Kullanmıyorum" Stephen bandajın yenisini onun beline sararken mırıldandı.

Tony yutkunup yastığa geri yaslandı ve karşısındaki adama baktı. Oldukları yer sığınak benzeri bir yerdi ve Tony'nin hemen birine ulaşması gerekiyordu. Adama dik dik bakmayı sürdürdü.

"Neden öyle bakıyorsun?"

"Dumanla iletişim kurmayı öğretirsin o halde"

Stephen soludu, "Bu kadar konuşacağını düşünsem bırakırdım seni" ellerini yıkarken mırıldanmıştı.

İkisi de iki gün içerisinde neredeyse düşman kesilmişti.

"Buradan Amerika'ya nasıl gidebilirim?" Tony bandajın bantlarıyla oynarken sormuştu.

"Uçakla belki?" Stephen gözlerini devirdi.

×

Clint başını iki yana sallayarak Natasha'nın yanına  yürüdü. Pietro gerideki adamla sohbete daldığı için yanında değildi.

"Her yere baktık." Natasha'nın ona uzattığı suyu alıp yere çökmüştü. "Kesinlikle burada değil"

"Her şey olmuş olabilir, iki yıldır burada çalışıyoruz. İnan bana ne kadar tuhaf şeyler gördüğümü bilemezsin" Wanda başını eline yaslayıp ona baktı. Uzun süredir görüşmemişlerdi, bu şekilde görüşmek istediği son şeydi.

"Steve on altı kere aradı" Clint telefonunu gösterip iç çekti.

"Beni de, kapattım bile. İnan bana onunla nasıl konuşacağımı bilmiyorum" Natasha önüne düşen saçı geriye itti. "Belki de burada bir yerde yaşamalıyım"

Pietro yanlarına geldiğinde Clint yürür gibi ondan uzaklaştı, bu tavrı Pietro'nun gözünden kaçmasa da bir şey söylememişti genç adam. "Deminki adam, yaralı birinden bahsetti. Kasabadaki bir doktor götürmüş. Nasıl birisi olduğunu tam görememiş ama bakmaya değmez mi sizce?"

Natasha doğrulup ciddice ona baktı. "Başka bir şey söyledi mi?"

"Adamın adı Stephen Strange, nerede yaşadığını az buçuk tarif etti. O taraflara gitmiştik" kendisiyle Wanda'yı işaret etti.

×

"Howard Stark'ın oğlu mu oluyorsun?" Stephen onun yüzüne bakmadan konuşunca Tony de cevap verme zahmetine girmemişti. "O adam yüzünden burada bu kadar kan dökülüyor. Belki de seni onların önüne atmalıyım"

"Belki de iç yüzünü bilmediğin konularda cahil yorumlar yapmamalısın" Tony ruh hali yerinde olsa daha çok laf sokardı. "Kapın çalıyor"

Stephen garipçe kapıya baktı. "Evet fark ettim" önündeki kitabı kapatıp kapıya ilerledi.

Kapı açıldığında Natasha silahını onun alnına dayayıp geriye adımlamasını sağlamıştı. "Strange sen misin?"

Tony arkadaşının tanıdık sesiyle yerinden doğruldu.

"Arkadaşın kafama silah dayıyor dahi çocuk"

Natasha adamın lafına karşılık Stephen'ı Clint'e devredip içeriye koştu ve koltukta uzanan arkadaşının yanında durdu.

"Sen tanıdığım en boktan herifsin Tony!" Natasha onun omzuna sertçe vurunca Tony acıyla bağırdı. "Seni şerefsiz, kaç gündür nasıl yaşıyorum biliyor musun! Madem yaşıyorsun, seni öldürebilirim" silahı bu sefer Tony'e çevirince Clint onu geriye çekmişti.

"Belki de bunu evde çözeriz"

"Ben de sizi gördüğüme çok sevindim" Tony solgun yüzüne rağmen gülümsedi. "İkizler de geldi demek, ölmeden göremeyecek miydim?"

Natasha onu duymazdan gelip Clint'e baktı. "Haklısın evde çözelim. Onun hakkından Steve gelir" Tony bunun üzerine donmuştu.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Stolen Memories | Stony AuHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin